Be abejo Bioderma Sebium Ai kremas arba Bioderma Sebium AKN kremas jums tiktų. Arba netgi pakaitomis vienas su kitu jeigu oda tuo pačiu ir išsausėjusi - Sebium Hydra kremukas, nuostabus dalykas kovojant su išsausėjusia, bet problematiška oda. Na ir prausimui/valymui, manau, reiktų arba Sebium Foaming Gel (prausiklio) arba Sebium H2O vandenuko.
Galiu nukopijuoti, ką esu gavusi kažkada iš Biodermos, gal pravers:
"Dažnai netgi mišri, riebi oda išsausėja, todėl jai būtinas drėkinimas. Šiai problemai spręsti reikėtų rinktis Sebium Hydra drėkinamąjį kompensuojamąjį kremą, kuris būtent skirtas išsausėjusiai riebiai, mišriai odai. Šis kremas drėkins Jūsų odą visos dienos bėgyje, neriebi, lengva tekstūra graitai susigeria ir napalieka lipnios, blizgios plėvelės ant odos. Taip pat ši priemonė yra nekomedogeniška, puikiai toleruojama, be kvapiųjų ir dažomųjų medžiagų, puikus makiažo pagrindas, todėl idealiai tinka dienai. Nakčiai uždegiminių, pūlingų, skauskmingų spuogų gydymui reikėtų naudoti Sebium AI kremą, kuris veikia visas uždegimo stadijas, reguliuoja odos riebalų gamybą ir išsiskyrimą, yra antibakterinis. Jis nuramins odos sudirginimą, paraudimus ir kovos prieš visus veiksnius sukeliančius spuogus. Žinoma odos priežiūrai labai svarbu higiena, jos valymui reikėtų rinktis Sebium H2O valomąjį vandenį arba Sebium gelį prausiklį. Šias priemones reikėtų rinktis pagal tai, kaip Jums labiau patinka valyti odą t.y. prausti vandeniu ar valyti vatos diskeliu. Sebium H2O valomasis vanduo puikiai nuvalo makiažą ir kitus odos nešvarumus. Abi šios priemonės pasižymi švelniu valomuoju poveikiu, todėl nesausins Jūsų odos, taip pat reguliuoja riebalų išsiskyrimą. "
Be to, kažkada merginos dėjo štai tokį pagalbininką renkantis:
QUOTE(Black&White @ 2010 09 08, 23:47)
Super! gavau sian 5 meginukus is biodermos!
O Jums paštu atsiuntė ar vaistinėje gavote?
Nes aš vis dar laukiu savų mėginukų paštu...
aš parašiau laišką klausk@bioderma.lt su konkrečiais norais ir neužilgo gavau serumo mėginuką ir neprašomi įdėjo sebium light kremo mėginuką.
Atnešė į namus, per pasiuntinių tarnybą, minkštam voke, o mėginukai įdėti į permatomą kietos plastmasės mažą kosmetinukę
Atnešė į namus, per pasiuntinių tarnybą, minkštam voke, o mėginukai įdėti į permatomą kietos plastmasės mažą kosmetinukę
o kas čia per Sebium light kremukas? naujas?
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 10, 20:33)
aš parašiau laišką klausk@bioderma.lt su konkrečiais norais ir neužilgo gavau serumo mėginuką ir neprašomi įdėjo sebium light kremo mėginuką.
O tų laiške jų tiesiog prašei mėginukų, ar klausei apie odos priežiūrą?
Noriu mat aš irgi serumą išmėginti.
QUOTE(Tutia @ 2010 09 10, 21:54)
o kas čia per Sebium light kremukas? naujas?
oj atsiprašau, Sensibio light
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 10, 22:01)
O tų laiške jų tiesiog prašei mėginukų, ar klausei apie odos priežiūrą?
tik mėginukų prašiau, nes norėjau tik serumą išbandyt.
Dar galvojau parašyt, kad kitokių mėginukų nedėtų, pataupytų toms, kurios tikrai nori ir reikia, bet kad įdėjo, tai pabandysiu
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 10, 21:06)
tik mėginukų prašiau, nes norėjau tik serumą išbandyt.
Dar galvojau parašyt, kad kitokių mėginukų nedėtų, pataupytų toms, kurios tikrai nori ir reikia, bet kad įdėjo, tai pabandysiu
Aišku. Reiks ir man paprašyti.
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 10, 23:06)
nes norėjau tik serumą išbandyt.
na ir kaip jis jums?
Ne, nu nesuprantu niekaip ko man taip nesiseka su jų mėginukais...
Jau 2 sav laukiu - nieko. Nors laiške man rašė, kad šios savaitės pabaigoje turi atkeliauti, o nieko dar negavau...
Jau 2 sav laukiu - nieko. Nors laiške man rašė, kad šios savaitės pabaigoje turi atkeliauti, o nieko dar negavau...