Hydrabio serija yra tik Eurovaistinese? Gal kas Vilniuje uzmatete kitose vaistinese?
QUOTE(kumiko @ 2010 09 01, 19:47)
gal kas pasinaudojo akcija...kokia kaina serumo idomu..
dar n, nes nzn kur ta siemos vaisitne yra..
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 09 01, 22:59)
Kaip uzsisakete meginukus, per kur?
FB ju puslapis yra, ten galima paprasyt
QUOTE(Maserati @ 2010 09 01, 23:59)
Kaip uzsisakete meginukus, per kur?
Parašiau laišką jiems info@bioderma.lt
Aistuliaa, labiau manau AKN
Ar dar yra kur akcija? Man labai patiko AI kremas, bet kad brangus... Seimos kazkas minejo?
Papildyta:
Aaaa radau pati
Papildyta:
Aaaa radau pati
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 02, 20:36)
Pas mane žiūriu atsiranda vis tokių poodinių smulkių spuogelių ant kaktos, gal kuris Sebium kremas padėtų tokiu atveju? Tas AKN ar AI?
AKN. Man taip pat buvo, tai po pusantros savaitės naudojimo praktiškai neliko Tik nenustebk, pirmosiomis naudojimo dienomis gali atsirasti keli nauji spuogeliai, bet jie labai greitai pranyks. Oda valosi.
Papildyta:
QUOTE(Oklahoma @ 2010 09 03, 00:21)
Ar dar yra kur akcija? Man labai patiko AI kremas, bet kad brangus... Seimos kazkas minejo?
Papildyta:
Aaaa radau pati
Papildyta:
Aaaa radau pati
Užsipirksiu dabar Biodermos
QUOTE(kumiko @ 2010 09 03, 21:43)
man nuo hydra biodermos kremuko blizga veidas,turbut netinks jis man
tai jis drekinamasis, nera matinis man jis saltuoju sezonu pats tas
Seimos vaistinei,, bent jau vilniaus g nera to serumo is Sebium
Papildyta:
o kokia jusu oda?
mano riebi- misri, bet neblizga.
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2010 09 03, 21:43)
man nuo hydra biodermos kremuko blizga veidas,turbut netinks jis man
o kokia jusu oda?
mano riebi- misri, bet neblizga.
As ryt zadu bandyt ta AKN - gavau meginuka. O jis naikina tik juodus iknkstirus (tokiu neturiu, nebent 1 koki randu per kokius puse metu) ar isnaikins ir tokius baltus po oda? Man ju ziauriai daug - atrodo visas veidas nusetas, o paskui jei koks bacila pagauna, tai labai nesmagu buna.
AI nakciai man patinka
AI nakciai man patinka
kokia tema radau, ir kaikurios su tokiom pat kaip mano problemom
kadangi pirma karta girdziu apie tokia kosmetika, labai prasau parasykit pilnus pavadinimus, kad pirkdama neapsirikciau
o mano bedos tokios, visas veidas nusetas baltais vidiniais spuogeliais, bei begales inkstiru, ka galeciau naudoti?
o gal koks nors kremas tiktu ir mano vyrui, jo oda labai jautri, ypac po skutimosi, iberia raudonais spuogeliais, ir tas berimas nepranyksta
buciau labai dekinga, jei ka patartumet
kadangi pirma karta girdziu apie tokia kosmetika, labai prasau parasykit pilnus pavadinimus, kad pirkdama neapsirikciau
o mano bedos tokios, visas veidas nusetas baltais vidiniais spuogeliais, bei begales inkstiru, ka galeciau naudoti?
o gal koks nors kremas tiktu ir mano vyrui, jo oda labai jautri, ypac po skutimosi, iberia raudonais spuogeliais, ir tas berimas nepranyksta
buciau labai dekinga, jei ka patartumet