QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 29, 13:37)
Tai mėginukų to serumo vistik būna , taip? Ar tau įvarvino?
O AKN esu bandžiusi, visai patiko. Nors žiemai, tai nežinau ar jis man būtinai reikalingas
Labiau reikalingas drėkinimas vakare ir apsauga dieną.
Dabar kitokiais rūgštiniais produktais tepliojuosi. Žiūrėsiu, kokia bus situacija, kai juos baigsiu.
Būna, Hydrabio tikrai būna, man visą 2 ml mėginuką atsiuntė
QUOTE(Tutia @ 2010 08 29, 18:44)
nu man irgi įdomus tas toks kategoriškas Meskalos nuteikimas
aš pvz, kaip ir Kissable_lips, sunaudojau visą pakuotę Hydra ir AI, ir nieko man nekimšo, atvirkščiai, oda žymiai lygesnė, ir spuogų nulis. Net komentarų gražių sulaukiau dėl odos.. Ir tikrai vėl juos pirksiu. Tiesiog su Hydra man per greit blizgesiukas vasarą išlįsdavo, bet manau šaltuoju sezonu jis bus pats tas
O Foaming Gelis Sebiumo tai man išvis metų atradimas.
beje, Kissable_lips, jumi Biodermos atstovai neisuntė apklausos jokios? man siuntė ir rašė dar, kad planuoja staigmenų ljaliems klientams, tad labai įdomu, ką jie tne sugalvos
Na, man vis dėlto nepriimtinas kategoriškas produktų peikimas vien paskaičius sudėtis.
Kiekvienas produktas prieš susidarant nuomonę turi būti išmėgintas, aš pati pamėginus su riebia ir dar problemiška oda Hydra labai susižavėjau, tik jau buvo pavasariop, kai to didelio drėkinimo nereikėjo, o kad pirksiu kada tai tikrai
AI tai dabar naudoju, ir džiaugiuos kasdien vis lygesne oda, dar prie to su agurkų sultim pasiteplioju
Na man tas prausiklis net nežinau, nepaliko didelio įspūdžio, vieną mėginuką jau sunaudojau, antras nepradarytas, laukiu kol turimus sunaudosiu ir vėl testuosiu, kol kas man Rasos probleminei odai prausiklio užtenka
Atsiuntė atsiuntė, labai laukiu ką čia mum parodys, nusiunčiau tokį gražų atsakymą, kad net padėkos laišką parašė, matyt, patiko
QUOTE(blackdress @ 2010 08 29, 19:21)
Rizikuosiu šveitiklį pirkti nebandžiusi, nes kiek forumą skaičiau, tai visi jį giria
Žinokit tikrai verta, ilgam užteks ir džiaugsitės, aš jau irgi po truputėlį pradedu norėt pilnos pakuotės, nors ir mėginuko man jaučiu dar mėnesiui jei ne daugiau užteks, nes tik kartą per savaitę galima šveist
82-->75,0-->70