Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 08 29, 12:33)
Na mėginuką turiu, bet dar nepraimtą, nes nelabai reikia, neišsausėjus oda  biggrin.gif
Na manau jei dar atvės tai pasausės gerokai, tai tada jau griebsiuos serumo  ax.gif
Arba el paštu gali pamėgint parašyt arba vaistinėse paieškot, pvz aš šiaulių akropolio vaistinėj esu gavus biodermos šampūno mėginuką  ax.gif
man nuo nešvarumų gerai AI, AKN irgi veikia, bet jis toks riebokas, keista būt su juo pasitepus tai tik vakare biggrin.gif

Tai mėginukų to serumo vistik būna , taip? Ar tau įvarvino?
O AKN esu bandžiusi, visai patiko. Nors žiemai, tai nežinau ar jis man būtinai reikalingas g.gif Labiau reikalingas drėkinimas vakare ir apsauga dieną.
Dabar kitokiais rūgštiniais produktais tepliojuosi. Žiūrėsiu, kokia bus situacija, kai juos baigsiu.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 28, 18:42)
nesitepliokit mergičkos, Sebium Hydra Cream - kam oda linkusi inkštiruotis - gi kemša poras! rašiau aukščiau. Aistuliai Sebium Matt tikriausiai ne kimšo, o erzino odą, dėl to ir kildavo spuogai.

nu man irgi įdomus tas toks kategoriškas Meskalos nuteikimas g.gif
aš pvz, kaip ir Kissable_lips, sunaudojau visą pakuotę Hydra ir AI, ir nieko man nekimšo, atvirkščiai, oda žymiai lygesnė, ir spuogų nulis. Net komentarų gražių sulaukiau dėl odos.. Ir tikrai vėl juos pirksiu. Tiesiog su Hydra man per greit blizgesiukas vasarą išlįsdavo, bet manau šaltuoju sezonu jis bus pats tas ax.gif
O Foaming Gelis Sebiumo tai man išvis metų atradimas.

beje, Kissable_lips, jumi Biodermos atstovai neisuntė apklausos jokios? ax.gif man siuntė ir rašė dar, kad planuoja staigmenų ljaliems klientams, tad labai įdomu, ką jie tne sugalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 08 29, 13:21)
Atnešu atsiliepimus, po vieno šveitimo nelabai ką pasakysiu, bet patiko tikrai  4u.gif
Visų pirma, jo reikia tikrai laabai mažai, visiškai pakanka kelių lašelių, dalelės nedidelės, nebraižo odos, bet šiek tiek sausina, iškart nuplovus jį tai oda tokia nereali buvo, švaros jausmas, inkštiriukų šiek tiek apmažėjo, žiūrėsiu kaip bus kartą per savaitę šveičiant, mėginukas didelis, 8ml, tai manau sugebėsiu neblogą nuomonę susidaryt  blush2.gif

Rizikuosiu šveitiklį pirkti nebandžiusi, nes kiek forumą skaičiau, tai visi jį giria blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 29, 13:37)
Tai mėginukų to serumo vistik būna , taip? Ar tau įvarvino?
O AKN esu bandžiusi, visai patiko. Nors žiemai, tai nežinau ar jis man būtinai reikalingas g.gif Labiau reikalingas drėkinimas vakare ir apsauga dieną.
Dabar kitokiais rūgštiniais produktais tepliojuosi. Žiūrėsiu, kokia bus situacija, kai juos baigsiu.

Būna, Hydrabio tikrai būna, man visą 2 ml mėginuką atsiuntė ax.gif

QUOTE(Tutia @ 2010 08 29, 18:44)
nu man irgi įdomus tas toks kategoriškas Meskalos nuteikimas  g.gif
aš pvz, kaip ir Kissable_lips, sunaudojau visą pakuotę Hydra ir AI, ir nieko man nekimšo, atvirkščiai, oda žymiai lygesnė, ir spuogų nulis. Net komentarų gražių sulaukiau dėl odos.. Ir tikrai vėl juos pirksiu. Tiesiog su Hydra man per greit blizgesiukas vasarą išlįsdavo, bet manau šaltuoju sezonu jis bus pats tas  ax.gif
O Foaming Gelis Sebiumo tai man išvis metų atradimas.

beje, Kissable_lips, jumi Biodermos atstovai neisuntė apklausos jokios?  ax.gif  man siuntė ir rašė dar, kad planuoja staigmenų ljaliems klientams, tad labai įdomu, ką jie tne sugalvos  ax.gif

Na, man vis dėlto nepriimtinas kategoriškas produktų peikimas vien paskaičius sudėtis.
Kiekvienas produktas prieš susidarant nuomonę turi būti išmėgintas, aš pati pamėginus su riebia ir dar problemiška oda Hydra labai susižavėjau, tik jau buvo pavasariop, kai to didelio drėkinimo nereikėjo, o kad pirksiu kada tai tikrai thumbup.gif
AI tai dabar naudoju, ir džiaugiuos kasdien vis lygesne oda, dar prie to su agurkų sultim pasiteplioju biggrin.gif
Na man tas prausiklis net nežinau, nepaliko didelio įspūdžio, vieną mėginuką jau sunaudojau, antras nepradarytas, laukiu kol turimus sunaudosiu ir vėl testuosiu, kol kas man Rasos probleminei odai prausiklio užtenka ax.gif

Atsiuntė atsiuntė, labai laukiu ką čia mum parodys, nusiunčiau tokį gražų atsakymą, kad net padėkos laišką parašė, matyt, patiko biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(blackdress @ 2010 08 29, 19:21)
Rizikuosiu šveitiklį pirkti nebandžiusi, nes kiek forumą skaičiau, tai visi jį giria blush2.gif

Žinokit tikrai verta, ilgam užteks ir džiaugsitės, aš jau irgi po truputėlį pradedu norėt pilnos pakuotės, nors ir mėginuko man jaučiu dar mėnesiui jei ne daugiau užteks, nes tik kartą per savaitę galima šveist ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 29 rugpjūčio 2010 - 18:42
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 08 29, 18:41)
Atsiuntė atsiuntė, labai laukiu ką čia mum parodys, nusiunčiau tokį gražų atsakymą, kad net padėkos laišką parašė, matyt, patiko biggrin.gif  biggrin.gif thumbup.gif
Žinokit tikrai verta, ilgam užteks ir džiaugsitės, aš jau irgi po truputėlį pradedu norėt pilnos pakuotės, nors ir mėginuko man jaučiu dar mėnesiui jei ne daugiau užteks, nes tik kartą per savaitę galima šveist  ax.gif

aga, lauksim, suintrigavo thumbup.gif

o šveitiklį jau ir aš užsimaniau pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 29, 19:47)
aga, lauksim, suintrigavo  thumbup.gif

o šveitiklį jau ir aš užsimaniau pabandyt  bigsmile.gif

Pabandyt tikrai verta, juk nieko nemokėjau biggrin.gif
Labai didelis pliusas už tai, kad smulkios ir neaštrios dalelės, mano turimas ir naudojamas šiuo metu garnier didesnes daleles turi, nors ir taip nedidelės ir pakankamai neaštrios, bet neskalsus, tik tiek kad smagiai vėsina, bet Bioderma tikrai bent jau iš pirmo bandymo gauna daugiau taškų mano balų sistemoje biggrin.gif
Atsakyti
Kissable_lips, o tu bandei Sensibio Light? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 29, 20:34)
Kissable_lips, o tu bandei Sensibio Light? smile.gif

Ne, iš Sensibio serijos nesu bandžiusi nei vieno produkto, bet tikrai manau ateity teks 4u.gif
Atsakyti
idomi diskusija uzsimezge biggrin.gif as jau tiek tu Sebium Cream esu sutepus per 3 metus doh.gif ir tikrai nepastebau nei kimsimo, nei kazkokio suerzinimo tongue.gif nors ir pacios oda linkusi i jautruma ir kimsimasi mirksiukas.gif tai kad nereikia cia kategoriskai rasyti mirksiukas.gif

man butent bioderma sebium linija sutvarke oda, o turejau ziuariai problematiska veido oda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 29 rugpjūčio 2010 - 20:41
Aš užtarsiu Meskala - juk gerų norų vedama ji patarė atkreipti dėmesį į galimą kimšimąsi. Aišku, kiekvienu atveju yra individualiai. Su panašia oda dviem žmonėm gali tas pats kremas netikti. Geriausia atsirinkti bandymo būdu. Nors kitų pastebėjimai irgi labai padeda, kartais atveria akis.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 29, 21:52)
Aš užtarsiu Meskala  - juk gerų norų vedama ji patarė atkreipti dėmesį į galimą kimšimąsi. Aišku, kiekvienu atveju yra individualiai. Su panašia oda dviem žmonėm gali tas pats kremas netikti. Geriausia atsirinkti bandymo būdu. Nors kitų pastebėjimai irgi labai padeda, kartais atveria akis.

Aš tikrai suprantu, kad ji nori padėti, tačiau kiekvienam viskas veikia skirtingai, ir tikrai nemanau, kad reiktų nekreipti dėmesio į kimšimąsi, juk su tuo ir kovojame ax.gif
Tiesiog tikrai kiekvienai veikia individualiai blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi iš savo pusės parašysiu apie Biodermos priemones. Vartoju šią kosmetiką nuo ankstyvo pavasario ir labai džiaugiausi susitvarkiusi savo mišrią odą.. Deja, tik iki didžiųjų karščių... Oda tiesiog neatpažįstamai pasikeitė... tiek pradėjo naujų spuogelių atsirasti, kad jie jau nebespėdavo užgyti... Nepadėdavo nei dekoratyvinė kosmetika, nei dar kas (o juk vasarą apskritai jokios pudros nesinori tepti ant odos). Taigi, galiausiai nebeiškentusi parašiau biodermai laišką ir paklausiau ar gali ką patarti. Gavau atsakymą smile.gif Pasirodo, nuo didelių karščių oda visiškai kitaip reaguoja į priemones ir nebetinka tos, kurias anksčiau naudojai. Man patarė BŪTINAI tepti priemonę nuo saulės PHOTODERM AKN MAT SPF 30 OILY SKIN, o tik vakarais Sebium AI (kurį visada ir naudojau). Na ką, praėjo nepilnas mėnuo ir iš kokių 8-10 didelių spuogų ant smakro (jų ten pridygo daugiausiai, o dar vasaros pradžioj nebuvo nei vieno), jau liko tik vienas. Tikiuosi ir jis greit dings, tada beliks sulaukti kol visos raudonos dėmelės išnyks...

Taigi, moralas tik toks... Spuogelių gali LABAI padaugėti nuo tiesioginės saulės, tad BŪTINAI tepkit priemones nuo saulės (skaudžiai ant savęs pasimokiau, tikiuosi paskutinį kartą) biggrin.gif
Atsakyti