Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 28, 19:37)
Mano irgi tokia pat oda. Tik žiemą ji linkusi išsausėti, būna labai dehidratuota, reikia tuomet jai stipraus drėkinimo (bet ne maitinimo).

Iš Biodermos dabar naudoju tik Sebium Hydra, vakarais.
O paeitą žiemą/rudenį naudojau rytais Biodermos kremą odai su išsiplėtusiais kapiliarais. Nepamenu, kaip jis vadinasi blush2.gif

O aš žiemą džiaugiuosi savo oda, tada ji būna pačios geriausios būklės blush2.gif

O kaip tas kremukas odai su išsiplėtusiais kapiliarais? Mano draugei kažko tokio reikėtų. Ar patiko? mirksiukas.gif
Atsakyti
nesitepliokit mergičkos, Sebium Hydra Cream - kam oda linkusi inkštiruotis - gi kemša poras! rašiau aukščiau. Aistuliai Sebium Matt tikriausiai ne kimšo, o erzino odą, dėl to ir kildavo spuogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 28 rugpjūčio 2010 - 18:43
QUOTE(blackdress @ 2010 08 28, 18:41)
O aš žiemą džiaugiuosi savo oda, tada ji būna pačios geriausios būklės blush2.gif

O kaip tas kremukas odai su išsiplėtusiais kapiliarais? Mano draugei kažko tokio reikėtų. Ar patiko? mirksiukas.gif

Visai neblogas tas kremukas, man patiko. Bet oda jau gal bus pripratusi, reiks gal kažkokio kito pasieškoti g.gif

QUOTE(Meskala @ 2010 08 28, 18:42)
nesitepliokit mergičkos, Sebium Hydra Cream - kam oda linkusi inkštiruotis - gi kemša poras! rašiau aukščiau. Aistuliai Sebium Matt tikriausiai ne kimšo, o erzino odą, dėl to ir kildavo spuogai.

Na lyg ir nekimšo g.gif Nors vienu metu prie smilkinių kažkokio grožio buvo pridygę g.gif
Aš labai lengvai juo pasiteplioju, nepadaugindama. Bet turėsiu omeny, jei matysiu, kad kemšasi.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 28, 19:42)

Ačiū. Aš irgi turėsiu omeny. g.gif Na vistiek dabar jis man kiek sunkokas naudoti smile.gif
Atsakyti
pridedu aprašymą to ethylhexyl palmitate, kad čia rimtas argumentas smile.gif
beautiful with brains
What it is
Octyl Palmitate, also called Ethylhexyl Palmitate, is a clear liquid derived from palm oil.

What it does
Octyl Palmitate is an emollient that gives skin a soft and smooth appearance. It has a dry-sleep feel that is similar to silicone’s texture. For this reason, it is often used as a substitute for silicones in cosmetic products.
In addition, Octyl Palmitate is used in beauty products as thickener and solvent.

Side effects
Octyl Palmitate is comedogenic and can cause breakouts. In addition, it can also cause irritations.

žodžiu, atsargiai
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 28, 19:49)
pridedu aprašymą to ethylhexyl palmitate, kad čia rimtas argumentas smile.gif
beautiful with brains
What it is
Octyl Palmitate, also called Ethylhexyl Palmitate, is a clear liquid derived from palm oil.

What it does
Octyl Palmitate is an emollient that gives skin a soft and smooth appearance. It has a dry-sleep feel that is similar to silicone’s texture. For this reason, it is often used as a substitute for silicones in cosmetic products.
In addition, Octyl Palmitate is used in beauty products as thickener and solvent.

Side effects
Octyl Palmitate is comedogenic and can cause breakouts. In addition, it can also cause irritations.

žodžiu, atsargiai

Kokiuose BIODERMOS Sebium serijos kremuose yra ethylhexyl palmitate? Čia tik Sebium Hydra?
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 28, 19:52)
Kokiuose BIODERMOS Sebium serijos kremuose yra ethylhexyl palmitate? Čia tik Sebium Hydra?

kiek mačiau, dar ir Sebium AI.
beje, pasitikrinti gali oficialiame Bioderma puslapyje, šalia produkto aprašymo jie pateikia ir Ingredients skyrelį.
Atsakyti
O ar yra tuomet iš Biodermos produktų kažkas mišriai odai, kas gerai drėkintų, bet nekimštų ir neapsunkintų odos? unsure.gif
Atsakyti
Sensibio light. Mišriai odai drėkinantis kremas. Bet jei tavo oda žiemą linkusi sausėti, tai žiemai gali būti per lengvas. Bet rudeniui pavasariui puikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 28, 18:57)
Sensibio light. Mišriai odai drėkinantis kremas. Bet jei tavo oda žiemą linkusi sausėti, tai žiemai gali būti per lengvas. Bet rudeniui pavasariui puikus smile.gif

Mat atrodo, kad kažkada esu jį bandžiusi ir tuomet nepateisino lūkesčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 28, 19:54)
O ar yra tuomet iš Biodermos produktų kažkas mišriai odai, kas gerai drėkintų, bet nekimštų ir neapsunkintų odos? unsure.gif

iš sebium linijos - nope, tik AKN kremukas geras

QUOTE(blackdress @ 2010 08 28, 19:57)

aha, aukščiau rašiau, kad Bioderma Hydrabio Moisturising Lotion, Bioderma Sensibio Light Cream - bene vieninteliai geriausi pagal sudėtį iš Biodermos kremų (kas tiktų probleminei odai iš visų Sensibio, Hydrabio ir Sebium drėkinančių kremų).
tik nežinau, kuris "riebesnis", o kuris "lengvesnis".
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 08 28, 18:59)
iš sebium linijos - nope, tik AKN kremukas geras
aha, aukščiau rašiau, kad Bioderma Hydrabio Moisturising Lotion, Bioderma Sensibio Light Cream - bene vieninteliai geriausi pagal sudėtį iš Biodermos kremų (kas tiktų probleminei odai iš visų Sensibio, Hydrabio ir Sebium drėkinančių kremų).
tik nežinau, kuris "riebesnis", o kuris "lengvesnis".

Ačiū 4u.gif
Dabar jau pasižymėjau blush2.gif
Reiks paieškoti išbandymui to Hydrabio Moisturising Lotion. Gal testerį kažkurioje Eurovaistinėje rasiu.
Atsakyti