Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

spėju, odos poras jums kemša Ethylhexyl Palmitate (net 4 iš 5 skalėje) ir netgi! yra ingredientų sąrašo pradžioje šių produktų:
Bioderma Sebium Cream
Bioderma Sebium AI Intensive Care Acne-Prone Skin

o Sebium Mat nieko nematau, kas galėtų kimšti odos poras. Bet jis turi odą erzinančių ingredientų (Pyridoxine Hcl), nenuostabu, kad gali padažnėti uždegimų.
Geriau odą susireguliuoti (benzoilo peroksidas(prieš spuogus), bha(prieš inkštirus), kiti vaistai; užtruks daugiau laiko... bus žinoma, atkryčių...).

Bioderma Hydrabio Moisturising Lotion, Bioderma Sensibio Light Cream - bene vieninteliai geriausi pagal sudėtį iš Biodermos kremų (kas tiktų probleminei odai iš visų Sensibio, Hydrabio ir Sebium drėkinančių kremų). Bioderma Sebium AKN - irgi labai neblogas.
Atsakyti
Na aš jau trečia (lyg) diena netepu Mat kremo, naujų spuogų nėra, senieji gyja.. Matyt tikrai kremas kaltas buvo dėl odos būklės pablogėjimo..
Atsakyti
Na aš visai neseniai išbandžiau Sebium MAT. Tai man porų nekimšo g.gif Labai malonus kremukas, matiškumą apie 8 val. išlaiko. ax.gif Man visai patinka, nes niekas kitas man taip ilgai neišlaikė matinio atspalvio veido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 28, 17:38)
Na aš visai neseniai išbandžiau Sebium MAT. Tai man porų nekimšo g.gif Labai malonus kremukas, matiškumą apie 8 val. išlaiko. ax.gif Man visai patinka, nes niekas kitas man taip ilgai neišlaikė matinio atspalvio veido ax.gif

Bet tas kimšimasis juk gali išlyti ne iš karto, o panaudojus kremą ilgesnį laiką. Ar ilgai jau jį naudoji?
Tiesą sakant pasikeitus orams man pačiai nebereikia jau nieko matinti. Dabar bereiks tik drėkinimo.
Atsakyti
Taip, žinau, kad ne iš karto pasirodo, dar žiūrėsim kaip čia bus, nes naudojau tik du kartus ax.gif Atšalus orams man irgi reikia lengvo drėkinimo. Manau visai neblogas Sensibio Light. Lengvas drėkinamasis kremas normaliai/mišriai odai. O, jei būtų per lengvas žiemą, tai gal Sebium Hydra. g.gif Bet jis riebokas toks šiek tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 28, 17:57)
Taip, žinau, kad ne iš karto pasirodo, dar žiūrėsim kaip čia bus, nes naudojau tik du kartus ax.gif Atšalus orams man irgi reikia lengvo drėkinimo. Manau visai neblogas Sensibio Light. Lengvas drėkinamasis kremas normaliai/mišriai odai. O, jei būtų per lengvas žiemą, tai gal Sebium Hydra. g.gif Bet jis riebokas toks šiek tiek g.gif

Aš Sebium Hydra jau dabar vakarais pasiteplioju. Tiesa, dar ne kiekvieną vakarą, kol kas pakaitom su Zeniac LP. Jis gal tik atrodo riebokas, bet gerai susigeria. Juk ir rašo, kad riebiai odai skirtas.
O Sebium Mat iš mėginuko pabandžius vieną kartą ir man nekimšo. Pirmieji įspūdžiai buvo labai geri thumbup.gif
Atsakyti
Ahh, labai pradžiuginot doh.gif Bet jo ir nelabai planavau pirkti, juk orai šaltėja, pagaliau oda ima vis mažiau blizgėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 28, 18:16)
Ahh, labai pradžiuginot doh.gif Bet jo ir nelabai planavau pirkti, juk orai šaltėja, pagaliau oda ima vis mažiau blizgėti thumbup.gif

Tai aš ir nesakiau juk, kad man kimšo nuo Sebium Matt mirksiukas.gif Aš pati tik mėginuką tebandžiau vienąkart. Bet pasiskaičiau aistuliaa atsiliepimą, suabejojau dėl jo, bijau, kad ir man gali kimšti unsure.gif
Atsakyti
Aš ir bijau blush2.gif O kaip jums Sebium AKN? Ar bandėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 28, 18:25)
Aš ir bijau blush2.gif O kaip jums Sebium AKN? Ar bandėte? smile.gif

Bandžiau. Turėjau tą 5 ml mėginėlį. Įspūdžiai gan geri, lyg ir tiko. Atrodo prie riebesnių, bet irgi neblogai įsigerdavo, jei tepti vakare.
Visgi didelės pakuotės kol kas dar nesiryžtu pirkti.

Manau, jei oda nėra labai riebi (manoji mišri, tik vasarą pariebėja), tai nėra reikalo ją matinti šaltuoju sezonu.

Beje, mano odai vėsesnis drėgnas oras (kai dar nešalta) patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 28 rugpjūčio 2010 - 18:30
Aš ir 5ml išbandžiau AKN mėginėlį. Patiko, turbūt pirksiu. Taip, jis toks riebesnis, bet labai taupiai naudojasi, įsigeria gerai, nakčiai naudosiu mirksiukas.gif

Sutinku. Mano taip pat rudenį, pavasarį oda mišri, kai labai šalta - normali 4u.gif thumbup.gif O vasara riebi, ypač T zona. doh.gif

Kokius produktus naudojate iš BIODERMOS? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackdress: 28 rugpjūčio 2010 - 18:35
QUOTE(blackdress @ 2010 08 28, 18:34)
Aš ir 5ml išbandžiau AKN mėginėlį. Patiko, turbūt pirksiu. Taip, jis toks riebesnis, bet labai taupiai naudojasi, įsigeria gerai, nakčiai naudosiu mirksiukas.gif

Sutinku. Mano taip pat rudenį, pavasarį oda mišri, kai labai šalta - normali 4u.gif  thumbup.gif  O vasara riebi, ypač T zona. doh.gif
Kokius produktus naudojate iš BIODERMOS? smile.gif

Mano irgi tokia pat oda. Tik žiemą ji linkusi išsausėti, būna labai dehidratuota, reikia tuomet jai stipraus drėkinimo (bet ne maitinimo).

Iš Biodermos dabar naudoju tik Sebium Hydra, vakarais.
O paeitą žiemą/rudenį naudojau rytais Biodermos kremą odai su išsiplėtusiais kapiliarais. Nepamenu, kaip jis vadinasi blush2.gif

Atsakyti