Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 26, 22:15)
Del to ir klausiu ar dar kam taip buvo, man paciai keista, bet nezinau kaip kitaip paaiskinti ta berima istisini.. Ir tokiose vietose, kur gyvenime neberdavo jau.. Be to, naudoju losjona savo israsyta, tai jis man visada padeda kovoti su spuogais, o cia vienas dingsta, kitas atsiranda, pasaka be pabaigos  doh.gif

Man tas pats darosi, reiškias tikrai šito kremo darbas unsure.gif Galvojau, gal šiaip kokia reakciją į ora/ciklą/hormonus ar pan hihihi.gif
Bet pasirodo tikrai šio kremo darbas. Bert net smilkiniuose pradėjo, kur niekada nebūdavo jokių inkštirų ar spuogų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 08 27, 10:22)
Man tas pats darosi, reiškias tikrai šito kremo darbas  unsure.gif Galvojau, gal šiaip kokia reakciją į ora/ciklą/hormonus ar pan  hihihi.gif
Bet pasirodo tikrai šio kremo darbas. Bert net smilkiniuose pradėjo, kur niekada nebūdavo jokių inkštirų ar spuogų  blink.gif

Tai va, aš antrą dieną nesitepu ir naujų spuogų kolkas neatsirado, o senieji gyja.. Žiūrėsiu kaip toliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 27, 09:45)
Šiandien atsiuntė mėginukus BIODERMOS.

Per kiek laiko jum atsiunte? As rasiau jiem laiska pries kazkas 1.5 menesio, atrase, bet vis dar neatsiunte. g.gif
Atsakyti
Kaip parašiau laišką, atrašė po 2 ar 3 dienų. Paprašė parašyti kontaktinius duomenis. Nuo to laiko, kai parašiau, mėginukus gavau po 2 dienų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 27, 15:24)
Kaip parašiau laišką, atrašė po 2 ar 3 dienų. Paprašė parašyti kontaktinius duomenis. Nuo to laiko, kai parašiau, mėginukus gavau po 2 dienų. g.gif

Nuo tada kai parasiau kontakt duomenis, kaip jau ir minejau pusantro menesio praejo. biggrin.gif *****, cia turbut paste saknys. Pas mane ir su freebiais tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 08 27, 14:14)
Per kiek laiko jum atsiunte? As rasiau jiem laiska pries kazkas 1.5 menesio, atrase, bet vis dar neatsiunte.  g.gif

Man irgi vienąkart siuntė iš Bioderma mėginukus apie pusantro mėn doh.gif Jau seniai buvau praradusi viltį juos gauti. Bet siuntė ne paštu - pristatinėjo kurjerių tarnyba.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 27, 15:47)
Man irgi vienąkart siuntė iš Bioderma mėginukus apie pusantro mėn doh.gif  Jau seniai buvau praradusi viltį juos gauti. Bet siuntė ne paštu - pristatinėjo kurjerių tarnyba.

man irgi siunte kelias savaites, per kurjeriu imone
Atsakyti
gavau prieš kelias dienas užsakytą Sebium šveitiklio mėginuką, priedo dar pridėjo Hydrabio Serum ir abu buvo įdėti į plastikinį užsegamą dėkliuką thumbup.gif
Kai išbandysiu parašysiu atsiliepimus apie abudu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 08 27, 19:27)
gavau prieš kelias dienas užsakytą Sebium šveitiklio mėginuką, priedo dar pridėjo Hydrabio Serum ir abu buvo įdėti į plastikinį užsegamą dėkliuką  thumbup.gif
Kai išbandysiu parašysiu atsiliepimus apie abudu  4u.gif

Hydrabio serumas man lb patinka!
bet laukiu kol pasibaigs- nroiu isbandyti Sebium seruma...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 08 28, 01:22)
Hydrabio serumas man lb patinka!
bet laukiu kol pasibaigs- nroiu isbandyti Sebium seruma...

Aš irgi nerealiai noriu išbandyt Sebium serumą, tik pas mane mieste neprekiauja Bioderma, o mėginukų neturi, tai laukiu progos 4u.gif
Atsakyti
Kissable_lips, labai laukiam naujienų apie Sebium šveitiklį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2010 08 28, 09:25)
Kissable_lips, labai laukiam naujienų apie Sebium šveitiklį ax.gif

Kantriesiems dangus biggrin.gif
Tuoj eisiu praustis prieš draugės vestuves šiandien ir nusišveisiu su šiuo stebuklu 4u.gif
Atsakyti