Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

O sakykit,ar jums po Sensibio H2O dar reikia krema tepti,nesauseja oda? Nusipirkau siandien,bet jis man kazkoks niekuo nuo kitu neissiskiriantis pasirode,o visos cia ziuriu taip ji giria g.gif
Atsakyti
O kuo konkreciai jums patinka Sensibio vanduo? ax.gif
Atsakyti
Man patiko tuo kad galima naudoti ir kaip valikli ir kaip tonika smile.gif iskart po to galima tepti krema...

Bet kuriuo atveju is Biodermos man geresnis Hydrabio valomasis vandenukas.

Kas klausete apie sveitikli Hydrabio - jis su smulkiais grudeliais Sveicia labai maloniai, oda po jo buna sudrekinta.

O papildomai toms kuriu oda jautri ir issausejusi rekomenduoju isbandyti Hydrabio kauke... ja pradzioje rekomenduoja naudoti net kaip naktini krema kuri laika. Labai fainas dalykas. Man tikrai sutvarke dregmes balansa odoje.
Atsakyti
QUOTE(Xleopatra @ 2010 02 19, 00:03)

gal galit palyginti su Vichy valomuoju vandeniu?

Įdomu, kaip Biodermos vanduo valo?
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 18, 21:54)
O sakykit,ar jums po Sensibio H2O dar reikia krema tepti,nesauseja oda? Nusipirkau siandien,bet jis man kazkoks niekuo nuo kitu neissiskiriantis pasirode,o visos cia ziuriu taip ji giria g.gif

man patiko Sensibio H2O, bet krema tepu po jo, kaip ryta taip ir vakare.
o sausina biski Sebium H2O, nes kaip suprantu jis sutraukia poras, kovoja su spuogeliais
Papildyta:
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 02 18, 22:17)
as turiu ta kremuka su spalva,jei norite ,galeciau parduot,naudojau tik 2 kartelius,bet mano odele itin itin sviesi,tai skiriasi kakliuko spalva nuo veido  4u.gif ko gero apie ta pati ir kalbat jis yra su spf 50  4u.gif
sorry uz offtop 4u.gif
o i tema- tai nepamenu kelinta buteliuka naudoju vandenuko sensibio ir kremuka lihgt,ir tik dabar pabaigiau prausikli.Be isimties viskuo esu patenkinta.
4u.gif

reiskia ir man netiks. nes mano oda itin sviesi...
Papildyta:
QUOTE(Xleopatra @ 2010 02 18, 23:03)
Man patiko tuo kad galima naudoti ir kaip valikli ir kaip tonika  smile.gif iskart po to galima tepti krema...

ir akytes galima juo valyt
thumbup.gif

ane? as db isigijau si, bet skirtumo labai nepastebiu.. tik man nepatinka jo kartumas paskui, kazkaip netycia teko liezuviu paragaut nuo lupu(tikriausiai bevalydama pateko)

O papildomai toms kuriu oda jautri ir issausejusi rekomenduoju isbandyti Hydrabio kauke... ja pradzioje rekomenduoja naudoti net kaip naktini krema kuri laika. Labai fainas dalykas. Man tikrai sutvarke dregmes balansa odoje.

turiu ja, man patinka, tikrai atstoja krema, pasitepiu ir isigeria viskas lb gerai. nros ten parasyta paskui perteklius servetele nuimt. o man ju nebuna wink.gif

Papildyta:
QUOTE(AZURA @ 2010 02 18, 23:07)
kokia kaukes kainele?

jei neklystu su nuolaida buvo 52lt, be - aisku brangiau
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2010 02 19, 08:19)

kokiu butent? zaliame nepermatomame buteliuke?
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 02 18, 02:54)
kazkaip retai beuzsuki cia mirksiukas.gif
kodel Biodermos saite nera hydrabio serumo g.gif  pas mus LT jis yra?

matau ir be manes puikiai cia tvarkotes drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2010 02 19, 09:19)

ju nelabai galima lyginti, nes Vichy neskaitoma dermatologine kosmetika mirksiukas.gif
o valo tai svariai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Xleopatra @ 2010 02 18, 23:03)

Kas klausete apie sveitikli Hydrabio - jis su smulkiais grudeliais Sveicia labai maloniai, oda po jo buna sudrekinta.

o kuo skiriasi Hydrabio sveitiklis nuo Sebium?
nusipirkau sebium, bet gal per stipriai sveiciu, pamasazuoju, nes paskui veidukas parausta ko tais...
g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 02 19, 11:10)
o kuo skiriasi Hydrabio sveitiklis nuo Sebium?
nusipirkau sebium, bet gal per stipriai sveiciu, pamasazuoju, nes paskui veidukas parausta ko tais...
g.gif

Hydrabio yra drekinanti linija, svelnesni grudeliai, o Sebium - riebesniai odai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Xleopatra @ 2010 02 19, 01:03)
Man patiko tuo kad galima naudoti ir kaip valikli ir kaip tonika  smile.gif iskart po to galima tepti krema...

Tai ta suprantu,bet odai kuo geras butu idomu suzinoti,daug tokiu yra kur galima ir valyti su jais ir kaip tonika naudoti,bet tai kam rinktis tada daug brangesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 19, 21:26)
Tai ta suprantu,bet odai kuo geras butu idomu suzinoti,daug tokiu yra kur galima ir valyti su jais ir kaip tonika naudoti,bet tai kam rinktis tada daug brangesni g.gif

na, jei su oda nera problemu - galima ir papigiai susikomplektuoti veido prieziuros priemoniu, o sita "kosmetika" yra gydomoji-dermatologine, o tuo jau daug kas pasakyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 19, 21:26)

Dėl to, kad neberia, nealergizuoja ir nekemša odos. Visus, kokius esu bandžius biodermos produktus, oda priėmė gerai.

P.s. Aš vis dar negaliu Hydrabio vandenuku atsidžiaugti thumbup.gif
Atsakyti

Papildyta:
kokiu butent? zalia
[/quote]
su šituo

user posted image
Atsakyti