Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Elegant @ 2010 08 25, 22:07)
o kokia nors vaistinės kortelė reikalinga? ax.gif

Tiksliai nežinau, bet lyg ne g.gif
Atsakyti
O niekam nebuvo, kad Sebium mat kremas kimštų poras? Nežinau ar tiesiog sutapimas, bet man atrodo, kad pradėjus naudoti kremą mane berti pradėjo, kažkaip nesusitvarkau su veidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 26, 11:46)
O niekam nebuvo, kad Sebium mat kremas kimštų poras? Nežinau ar tiesiog sutapimas, bet man atrodo, kad pradėjus naudoti kremą mane berti pradėjo, kažkaip nesusitvarkau su veidu doh.gif

As irgi pastebejau kad tikriausiai mano veidui sebium mat netinka. Naudoju ji kokias 2 savaites ir irgi bert pradejo ir oda tapo jautreste g.gif
Atsakyti
http://www.cosmetic-...ng=English#4522

Idomu puslapi radau... Su visomis sudetimis... Jame taip pat yra Bioderma Sebium Mat... tai parasyta, jog jis turi savybe kimsti poras...
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 08 26, 16:04)
Idomu puslapi radau... Su visomis sudetimis... Jame taip pat yra Bioderma Sebium Mat... tai parasyta, jog jis turi savybe kimsti poras...

doh.gif pabandysiu nenaudot kurį laiką
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 08 26, 15:04)

Tai negerai cool.gif O aš jau galvojau apie jo pirkimą. Gerai, kad ir nepirkau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 26, 17:10)
Tai negerai cool.gif  O aš jau galvojau apie jo pirkimą. Gerai, kad ir nepirkau.

Jei tikrai matysiu, kad man nuo jo kemšasi poros, galėsiu atiduoti, išbandysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 26, 16:13)
Jei tikrai matysiu, kad man nuo jo kemšasi poros, galėsiu atiduoti, išbandysi  smile.gif

Manau, išparduotuvėje kažkam parduosi mirksiukas.gif
Aš irgi norėjau siūlyti padaryti pertrauką tau, pažiūrėti ar nuo to kremo.

Bet šiaip tai keista, kad nuo šio kremo kemšasi. Pagal mano supratimą matizuojantis kaip tik neturėtų to daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 25, 22:04)
kiek jinai kainuoja be akcijos?  ax.gif

As pirkau sm isparduotuvej, tai nenoriu pameluot. Internete raso kad apie 60 lt
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 26, 17:19)
Manau, išparduotuvėje kažkam parduosi mirksiukas.gif
Aš irgi norėjau siūlyti padaryti pertrauką tau, pažiūrėti ar nuo to kremo.

Bet šiaip tai keista, kad nuo šio kremo kemšasi. Pagal mano supratimą matizuojantis kaip tik neturėtų to daryti g.gif

Del to ir klausiu ar dar kam taip buvo, man paciai keista, bet nezinau kaip kitaip paaiskinti ta berima istisini.. Ir tokiose vietose, kur gyvenime neberdavo jau.. Be to, naudoju losjona savo israsyta, tai jis man visada padeda kovoti su spuogais, o cia vienas dingsta, kitas atsiranda, pasaka be pabaigos doh.gif
Atsakyti
Tuose matinanciuose kremuose visada, kiek tekdavo matyti silikonu yra, gal nuo to? g.gif
Atsakyti
Šiandien atsiuntė mėginukus BIODERMOS. smile.gif Tai išbandžiau jau Sebium prausiklį ir Sebium Hydra. Sebium MAT išsigandau bandyti, kai perskaičiau, kad kaikurioms poras kemša g.gif Na, bet rytoj išbandysiu. smile.gif

Sebium prausiklis man patiko. Joko tempimo jausmo nebuvo, švelnutė oda. O apie Sebium Hydra aš išvis be žodžių! Niekada neturėjau tokio kremo, kuris taip lengvai įsigertų, pasitepus juo oda minkšta, švelni ir sudrėkinta. 4u.gif Jau kelias valandos toks malonus pojūtis. Ir kas svarbiausia, kad veidas neblizga. 4u.gif Man jis matinį ir efektą duoda g.gif

Žiūrėsim kaip toliau bus, bet pirmasis įspūdis puikus! wub.gif
Atsakyti