Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(taša @ 2010 08 21, 10:19)
db nebent saules linijai yra nuolaidu. liepos men buvo Sebium, bet kaukei ir tam serumui netaike..
gal nuo rugsejo bus  ax.gif

Rugsėjo mėnesį „Šeimos vaistinėse“ bus taikoma -20% nuolaida visoms "BIODERMA" linijoms. Tai ir serumas, kaukė pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 rugpjūčio 2010 - 16:22
Aš naudoju tą šveitiklį, tai visai man jis patiko, geresnis už kitus iki tol mėgintus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 08 23, 18:14)
Rugsėjo mėnesį „Šeimos vaistinėse“ bus taikoma -20% nuolaida visoms "BIODERMA" linijoms. Tai ir serumas, kaukė pigiau  mirksiukas.gif

Ačiū už gerą naujieną 4u.gif Manau teks kaukę prigriebti - baiginėju Hymalaya Fruit Pack, visai nieko, tik nežinau ar sutapimas - po jos u-sitepus bet kokį kremą bent vienas giluminis vulkanas iškildavo, o kai netepdavau jokio kremo - nieko g.gif Taigi, imsiu Sebium kaukę, tik truputį abejoju ar nesausins man ji g.gif O kadangi nuolaida tai jamsiu ir šveitiklį - man jis super patinka, ir man jo užteko labai ilgam, nes naudoju tk kartą per savaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 08 23, 19:20)
O kadangi nuolaida tai jamsiu ir šveitiklį - man jis super patinka, ir man jo užteko labai ilgam, nes naudoju tk kartą per savaitę smile.gif

Šveitikliui ir dabar nuolaida "Eurovaistinėj" - 33Lt su centais.
Atsakyti
Eurovaistinese nera dabar nuolaidu hydrabio serijai?
Atsakyti
Turiu sebium sveitikli. Pirkau dar pries Kaledas ir vis dar nesunaudojau, labai taupus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 08 23, 19:52)
Eurovaistinese nera dabar nuolaidu hydrabio serijai?

ne
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 08 23, 17:14)
Rugsėjo mėnesį „Šeimos vaistinėse“ bus taikoma -20% nuolaida visoms "BIODERMA" linijoms. Tai ir serumas, kaukė pigiau  mirksiukas.gif

super! aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal galite pakomentuoti drekinancias kaukes veidui? Nekemsa poru?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 25, 13:30)
Gal galite pakomentuoti drekinancias kaukes veidui? Nekemsa poru?

naudoju sensibio mask. Poru nekemsa, gerai padrekina, nuramina oda. Naudoju po molio kaukiu. Tai oda elastinga ir sudrekinta lieka.
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 08 24, 11:32)
Turiu sebium sveitikli. Pirkau dar pries Kaledas ir vis dar nesunaudojau, labai taupus  thumbup.gif

maniskis irgi panasiai ir dar galo nematyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 08 23, 17:14)

o kokia nors vaistinės kortelė reikalinga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 08 25, 13:52)
naudoju sensibio mask. Poru nekemsa, gerai padrekina, nuramina oda. Naudoju po molio kaukiu. Tai oda elastinga ir sudrekinta lieka.

kiek jinai kainuoja be akcijos? ax.gif
Atsakyti