Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(blackdress @ 2010 08 21, 11:19)
Kas per daiktas tas Sebium serumas? Pirmąkart girdžiu g.gif

http://www.vaistai.o...on=co...žiūra
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 08 21, 13:05)

Labai norėtųsi išbandyti tokį daiktą. Bet jo mėginukų tai, įtariu, kažin ar bus.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 08 21, 08:19)
db nebent saules linijai yra nuolaidu. liepos men buvo Sebium, bet kaukei ir tam serumui netaike..
gal nuo rugsejo bus  ax.gif

pirkau neseniai, prieš keletą dienų, Sebium prausiklį, dar galiojo Eurovaistinėj Sebium serijai nuolaidos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 21, 16:56)
pirkau neseniai, prieš keletą dienų, Sebium prausiklį, dar galiojo Eurovaistinėj Sebium serijai nuolaidos.  smile.gif

bet naujiem dalykam- kaukei ir serumui ne sad.gif
Atsakyti
Atsiliepimai apie seruma! Liuxiskas! smile.gif latbai gerai sutbraukia spuogelius, oda iskart palygejo, paskaistejo thumbup.gif rekomenduoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2010 08 22, 18:43)
Atsiliepimai apie seruma! Liuxiskas! smile.gif latbai gerai sutbraukia spuogelius, oda iskart palygejo, paskaistejo thumbup.gif  rekomenduoju wub.gif

Ar jis naikina ir padeda neatsirasti spuogams? Ar nesausina? Gal kas galit sudeti nurasyti blush2.gif
Atsakyti
O tas serumas tik Eurovaistinėje parduodamas ar ir kitose vaistinėse galima rasti?
Nes bent jau 100 metų vaistinėje Biodermą užsakinėju internetu, bet jų puslapyje dar nėra šio serumo g.gif
Beje, kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 21, 14:09)
Labai norėtųsi išbandyti tokį daiktą. Bet jo mėginukų tai, įtariu, kažin ar bus.

Ką tik užklausiau, gal šiandien gausiu atsakymą, ar yra jau mėginukų, jeigu bus tai atsiųst turėtų smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, aš irgi Biodermai laišką esu parašiusi dar praeitą savaitę, ir dėl mėginukų klausiau - jokio atsakymo negavau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 08 23, 11:32)
Nesuprantu, aš irgi Biodermai laišką esu parašiusi dar praeitą savaitę, ir dėl mėginukų klausiau - jokio atsakymo negavau  blink.gif

Na man visada atrašo, nors kartais ir vėlokai, net po kelių dienų ax.gif
Atsakyti
Vėl aš su tuo rašymu Biodermai doh.gif
Kuriuo adresu rašote? Aš rašiau tuo klausk@bioderma.lt
Gal kažkuriuo kitu reikia rašyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 08 23, 15:46)
Vėl aš su tuo rašymu Biodermai  doh.gif 
Kuriuo adresu rašote? Aš rašiau tuo klausk@bioderma.lt
Gal kažkuriuo kitu reikia rašyti?  g.gif

Aš visuomet rašau šiuo, kaip tik gavau atsakymą, tai neturi mėginukų nei pore refiner, nei kaukės, nei serumo, atsiųs tik šveitiklio mėginuką, bent jį išbandysiu smile.gif
Manau, šią savaitę gausiu, galėsiu parašyt atsiliepimus apie jį smile.gif
Atsakyti