Sveikos. Skaičiau visas temas apie Bioderma. Ir nusprendžiau greitu laiku nusipirkti ir išbandyti. Mano oda riebi/mišri. Skruostai gana normalūs, tačiau kakta ypač riebi. Palieti ir atrodo kaip aliejumi užtepta. Nosis ir smakras irgi labai riebūs, bet mažiau. Turiu spuogų. Ypatingai daug kaktos srityje, tokie smulkūs brendimo spuogeliai, inkštirai (dar jauna esu, 18 m.) O ant nosies šiek tiek yra juodų taškų. Smakre beveik nebūna spuogų, labai retai iškyla koks skausmingas. Bėda ta, kad esu visiškai susipainiojus ir nežinau ką pirkti.. Galvoju šitaip:
1. Sebium H20. Naudosiu ryte ir vakare. Sebium linijos prausiklio prisibijau, gal labai išsausins, nors mano oda ir riebi.. Be to manau, vandenuko ilgiau užtektų. O kaip jūs patartumėte?
2. Sebium AKN. Naudosiu vakarais. Manau geriau nei Sebium AI, nes spuogai neuždegiminiai, tik inkštirai.
3. Sebium MAT arba Sebium Pore Refiner arba Sensibio Light. Naudosiu rytais kažkurį iš šių 3. Tik nežinau, kurį pasirinkti. Labai nenoriu, kad oda blizgėtų (nes labai labai blizga ir riebaluojasi dieną ) Tai galbūt pirkti Sebium MAT? Nes bijau, kad Pore Refiner gali labai išsausinti odą, juk pradėsiu naudoti rudenį. O Sensibio Light gali sukelti riebalavimąsi.. Bet norėčiau ir padrėkinti odą..
Gal kas nors galite patarti? Esu labai pasimetusi. Iš savo patirties, kas naudojote kurį nors iš šių kremų. Būsiu labai dėkinga!
Siulau nueiti i kokia Eurovaistine ir paprasyti megineliu. Isbandysite ir bus aisku, kas tinka, o kas ne. Jie Facebook'e turi savo puslapi ir taip pat parase jiems laiska, galite paprasyti megineliu, turetu atsiusti.
O jūs pati kokią BIODERMOS liniją naudojate? Kokius produktus?
Siūlau visą šitą nupasakoti pačiiai Biodermai, - klausk@bioderma.lt , jie labai smulkiai atrašys, patars daugmaž, ką naudoti, o paprašius, atsiųs ir mėginukų
O kokia Eurovaistinė Kaune duoda mėginukų? Arba aš pardavėjoms nepatinku arba visad užtaikau, kai mėginukų neturi :> Naudoju šiuo metu prausiklį sebium ir kremuką sebium mat
Gal kas naudojat sebium seruma? Siandien nusipirkau, pabandysiu raso, kad su glikokio rugstimi, turetu neblogai buti. Man kosmetologe valydavo su ta rugstimi
Kaip jum Hydrabio kaukė? ar gerai padrėkina odą? kokia jos kaina pas mus?
QUOTE(Elegant @ 2010 08 19, 23:19)
Kaip jum Hydrabio kaukė? ar gerai padrėkina odą? kokia jos kaina pas mus?
man patinka. kaina berods 37lt
Papildyta:
QUOTE(Inesssssita @ 2010 08 19, 15:10)
Gal kas naudojat sebium seruma? Siandien nusipirkau, pabandysiu raso, kad su glikokio rugstimi, turetu neblogai buti. Man kosmetologe valydavo su ta rugstimi
vis noriu nusipirkt, ber laukiu nuolaidu
ir kaip vedas buvo po kosmetologes? patiko ta rugstis ?
Papildyta:
QUOTE(blackdress @ 2010 08 18, 14:18)
Sveikos. Skaičiau visas temas apie Bioderma. Ir nusprendžiau greitu laiku nusipirkti ir išbandyti. Mano oda riebi/mišri. Skruostai gana normalūs, tačiau kakta ypač riebi. Palieti ir atrodo kaip aliejumi užtepta. Nosis ir smakras irgi labai riebūs, bet mažiau. Turiu spuogų. Ypatingai daug kaktos srityje, tokie smulkūs brendimo spuogeliai, inkštirai (dar jauna esu, 18 m.) O ant nosies šiek tiek yra juodų taškų. Smakre beveik nebūna spuogų, labai retai iškyla koks skausmingas. Bėda ta, kad esu visiškai susipainiojus ir nežinau ką pirkti.. Galvoju šitaip:
1. Sebium H20. Naudosiu ryte ir vakare. Sebium linijos prausiklio prisibijau, gal labai išsausins, nors mano oda ir riebi.. Be to manau, vandenuko ilgiau užtektų. O kaip jūs patartumėte?
2. Sebium AKN. Naudosiu vakarais. Manau geriau nei Sebium AI, nes spuogai neuždegiminiai, tik inkštirai.
3. Sebium MAT arba Sebium Pore Refiner arba Sensibio Light. Naudosiu rytais kažkurį iš šių 3. Tik nežinau, kurį pasirinkti. Labai nenoriu, kad oda blizgėtų (nes labai labai blizga ir riebaluojasi dieną ) Tai galbūt pirkti Sebium MAT? Nes bijau, kad Pore Refiner gali labai išsausinti odą, juk pradėsiu naudoti rudenį. O Sensibio Light gali sukelti riebalavimąsi.. Bet norėčiau ir padrėkinti odą..
Gal kas nors galite patarti? Esu labai pasimetusi. Iš savo patirties, kas naudojote kurį nors iš šių kremų. Būsiu labai dėkinga!
Sveika, pas mane panasi situacija buvo pries tai kaip pradejau naudoti Bioderma.
tik + spuogu dideliu buvo.
juos inaikinau su Sebium AI. gavo didziuli +
1. vanenukas yra gerai.
2.AKN irgi butinai isgyk. nors as niekaip negaliu atsikratyt inkstiru nuo nosies ir smarko.. tai nzn ar jis labai veiksmingas (su AI spuogus super isnaikinau!)
3.nei Pore Refiner nei Sebium MAt nesu naudojus. Patarciau naudot Sebium seruma. Jis ne toks riebus kaip kiti kremai.
o Sensibio Light turiu, nieko ypatingo nedaro. jei jau nori padrekinti - tai siulau abra Sebium Hydra, arba Hydrabio kremuka(seruma)
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2010 07 30, 23:11)
Ar veidas neblizga, ar gerai susigeria AI kremukas Nes man nuo AKN blizga ir veidas lipnus, tai nepatinka toks jausmas
man AKN is liprnus ir riebus ir blizga ir rutuliuojasi. ir poveikio kazkaip nelabai matau.. kaip buvo juodi taskeliai - taip ir yra...
QUOTE(Oklahoma @ 2010 08 19, 11:33)
O kokia Eurovaistinė Kaune duoda mėginukų? Arba aš pardavėjoms nepatinku arba visad užtaikau, kai mėginukų neturi :> Naudoju šiuo metu prausiklį sebium ir kremuką sebium mat
as akropoly gavau, paskui camelioj laisvej gavau. siaip dar kazkokioj dave, bet ten pirkau krema uz 50 lt. jauciu, kai ka perki tai negaili taip smarkiai
Papildyta:
QUOTE(Inesssssita @ 2010 08 19, 14:10)
kuris cia tas serumas? sebium H2o?
QUOTE(Amellie @ 2010 08 20, 13:56)
as akropoly gavau, paskui camelioj laisvej gavau. siaip dar kazkokioj dave, bet ten pirkau krema uz 50 lt. jauciu, kai ka perki tai negaili taip smarkiai
Papildyta:
Papildyta:
nea, H2O tai vandenukas. o ten serumas. naujove atsirado.
O gal dabar kur akcijų kokių yra? Mačiau jie kaukę naują riebiai odai išleido - mielai išbandyčiau, nes mano oda kažkoks košmaras po tokių karščių... Poros išsiplėtę, kemšasi, kad ir ką bedaryčiau....
Kas per daiktas tas Sebium serumas? Pirmąkart girdžiu