Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Reikės gal pabandyti nusipirkti man tą prausiklį, jei kažkiek ir sausins, nebijau, nes per tokius karščius ir taip oda laabai riebi, tai abejoju, kad gali labai nusausinti g.gif
Atsakyti
aistuliaa, aš tai galiu paskayt, kad geriausias prausiklis, kokį tik esu išbandžius. Va jau subaiginėju pirmąjį buteliuką, pirksiu tikrai antrą smile.gif mano oda mišri, ankstesni visi prausikliai sausino, odą tempdavo, o šitas, tfu tfu tfu, ne. labai švelni man nuo jo oda palienka ir super nuprausia, odos būklės pagėrėjimas akivaizdus, lygesnė, skaistesnė smile.gif nu tikrai mano metų atradimas. biggrin.gif

QUOTE(Varu @ 2010 07 28, 09:50)
Naudoju tą prausiklį. Man bent jau odos nesausina, netraukia (nes skaičiau kažkur šitam forume, kad kitom traukia), nuvalo gerai odą. Vat dėl skalsumo vis susimąstau, nes aš tą prausiklį pirkau apie birželio vidurį, prausiuosi juo ryte ir vakare, tai prausiklio liko jau mažiau kaip pusė pakuotės. Tai primetu, kad to kiekio pakanka maždaug 2 mėn. Kadangi kainuoja virš 30 lt, tai nzn ar kartosiu, truputį per brangu  unsure.gif
Bet šiaip poveikis tai labai neblogas  bigsmile.gif

ale kaip skirtingai g.gif aš pirkau gegužės viduryje, tik dabar subaiginėju, liko porai kartų. naudojau irgi ryte vakare, visada po du spustelėjimus tos pompos biggrin.gif smile.gif tai sakyčiau tikrai ilgai man jis naudojosi smile.gif
Atsakyti
o jus sebium prausikliu akiu makijaza plaunate? ar jis tam netinkamas? vasara kazkaip suriebejo oda, galvoju gal pabandyt sita, bet jei akims netinkamas, tada man netiks, nes pripratus viska nuplauti vienu prausikliu smile.gif o jis tikrai 30lt kainuoja? kazkaip man buvo uzsifiksavus kaina kad apie 40lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 07 28, 23:56)
aistuliaa, aš tai galiu paskayt, kad geriausias prausiklis, kokį tik esu išbandžius. Va jau subaiginėju pirmąjį buteliuką, pirksiu tikrai antrą  smile.gif  mano oda mišri, ankstesni visi prausikliai sausino, odą tempdavo, o šitas, tfu tfu tfu, ne. labai švelni man nuo jo oda palienka ir super nuprausia, odos būklės pagėrėjimas akivaizdus, lygesnė, skaistesnė smile.gif  nu tikrai mano metų atradimas.  biggrin.gif

Na tikiuosi ir man patiks, šiandie nusipirkau, vėliau atkeliausiu su atsiliepimais smile.gif
Eurovaistinėje su akcija dabar 33 su centais lyg kainavo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2010 07 29, 10:43)
o jus sebium prausikliu akiu makijaza plaunate? ar jis tam netinkamas? vasara kazkaip suriebejo oda, galvoju gal pabandyt sita, bet jei akims netinkamas, tada man netiks, nes pripratus viska nuplauti vienu prausikliu smile.gif  o jis tikrai 30lt kainuoja? kazkaip man buvo uzsifiksavus kaina kad apie 40lt g.gif

Bent ant pakuotės rašo, kad tinka akių makiažui plauti rolleyes.gif
Atsakyti
Išbandžiau tą Sebium prausiklį, nepasakyčiau bent kolkas, kad labai sausina smile.gif o šiaip labai geras įspūdis bent kolkas, nusiprausiau veidą, paskui tepiausi tą MAT kremuką, tai veidas švelnus toks ir praėjus jau 3 kokioms valandoms visai neblizga, labai kažkaip gerai matiškumas laikosi smile.gif
Atsakyti
o man MAT nelabai patinka, laiko matiškumą, bet veidukas man nemaloniai jaučiasi su tuo kremu ax.gif be to, pudrą tepant "rutuliojasi" doh.gif ir dar rašė Facebook'e, Biodermos puslapy, kažkas, kad lygiai taip pat, rutuliukais eina.
Na, o AI tai myliu wub.gif bet tik nakčiai.
Hydra kaip jau kažkada rašiau, suskystėjo nuo karščio doh.gif Bet ir blizga man su juo veidas g.gif

Žodžiu, po gerų dviejų mėnesių naudojimo, galiu pasakyt, kad labai patinka prausiklis ir AI kremas, dar visai nieko H2O, bet tik pradėjau naudoti. O už Hydra ir MAT tikrai yra geresnių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 07 29, 21:31)
o man MAT nelabai patinka, laiko matiškumą, bet veidukas man nemaloniai jaučiasi su tuo kremu  ax.gif  be to, pudrą tepant "rutuliojasi"  doh.gif 

O man lyg normaliai, kolkas nepastebėjau nieko blogo wink.gif
Bet kažkaip matau, kad tikrai palygėjo oda, buvo tokių smulkių spuogelių pridygę, tai beveik nebeliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 07 27, 23:17)
siandien maciau vaistinej Sebium kauke, gal kas naudojote?

O mane sudomino serumas mišriai/riebiai odai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Varu @ 2010 07 28, 11:50)
Naudoju tą prausiklį. Man bent jau odos nesausina, netraukia (nes skaičiau kažkur šitam forume, kad kitom traukia), nuvalo gerai odą. Vat dėl skalsumo vis susimąstau, nes aš tą prausiklį pirkau apie birželio vidurį, prausiuosi juo ryte ir vakare, tai prausiklio liko jau mažiau kaip pusė pakuotės. Tai primetu, kad to kiekio pakanka maždaug 2 mėn. Kadangi kainuoja virš 30 lt, tai nzn ar kartosiu, truputį per brangu  unsure.gif
Bet šiaip poveikis tai labai neblogas  bigsmile.gif

Mano liko kiek mažiau nei pusė prausiklio. Pritarčiau, kad užtenka maždaug 2mėn. naudojant dukart per dieną. Prausiuosiu vienu paspaudimu, retai dviem (kai reikia makiažą pašalinti, bet vasarą retokai dažaus).
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2010 07 29, 22:31)
o man MAT nelabai patinka, laiko matiškumą, bet veidukas man nemaloniai jaučiasi su tuo kremu  ax.gif  be to, pudrą tepant "rutuliojasi"  doh.gif  ir dar rašė Facebook'e, Biodermos puslapy, kažkas, kad lygiai taip pat, rutuliukais eina.
Na, o AI tai myliu  wub.gif  bet tik nakčiai.

Aš irgi nakčiai "AI" naudodavau. Pabaigiau ir nebekartoju kol kas g.gif Man gal visgi labiau "Sebium AKN" patinka, nes atrodo, kad geriau veikia mano odą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 liepos 2010 - 17:37
QUOTE(Tutia @ 2010 07 29, 21:31)
Na, o AI tai myliu  wub.gif  bet tik nakčiai.

Ar veidas neblizga, ar gerai susigeria AI kremukas g.gif Nes man nuo AKN blizga ir veidas lipnus, tai nepatinka toks jausmas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 07 31, 00:11)
Ar veidas neblizga, ar gerai susigeria AI kremukas g.gif  Nes man nuo AKN blizga ir veidas lipnus, tai nepatinka toks jausmas schmoll.gif

Man tai jie abudu ne dieniniai kremai, kurie būtų tinkami kaip makiažo pagrindas. Ir pablizga, ir veidas lipnus, pudra "nusigumuliuoja". Naudoju kaip gydomuosius kremus nakčiai, o jei dienai, tada dar tepu makiazo bazę, kuri matiškumo suteikia ir pudra lygiai pasidengia.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 07 30, 22:11)
Ar veidas neblizga, ar gerai susigeria AI kremukas g.gif  Nes man nuo AKN blizga ir veidas lipnus, tai nepatinka toks jausmas schmoll.gif

nežinau, nes iškart einu miegot biggrin.gif o šeip, matosi, kad nuo AI blizgėtų tikrai smile.gif
Atsakyti
as ir nakciai tepu, arba vakarui.
o dienini tai man Hydra atstoja, arba serumas Hydrabio dabar
Atsakyti