Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 21, 10:33)
Hmm, užsimaniau to kremuko sebium pore refiner, bet žiūriu dar čia ir sebium mat giriat, kuo jie iš esmės skiriasi?  g.gif

Pore Refineris turėtų sumažinti išsiplėtusias poras ir išlaikyti matiškumą, bet jis sausiną. O Sebium Mat daugiausiai matiškumo efektą suteikia ir drėkina lengvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varu: 21 liepos 2010 - 11:07
QUOTE(Varu @ 2010 07 21, 11:06)
Pore Refineris turėtų sumažinti išsiplėtusias poras ir išlaikyti matiškumą, bet jis sausiną.

Asmeniškai mano odai jis pasirodė gan agresyvus kremas, dirgino odą, ne tik kad sausino. Net įdomu, koks jo komponentas man netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 07 21, 12:06)
Pore Refineris turėtų sumažinti išsiplėtusias poras ir išlaikyti matiškumą, bet jis sausiną. O Sebium Mat daugiausiai matiškumo efektą suteikia ir drėkina lengvai.

Visgi nusipirkau sebium mat, nors sunku buvo apsispręsti doh.gif ryt išbandysiu ir ateisiu su atsiliepimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 21, 19:48)
Visgi nusipirkau sebium mat, nors sunku buvo apsispręsti  doh.gif  ryt išbandysiu ir ateisiu su atsiliepimais smile.gif

pore refiner užpildo poras silikonais, todėl oda atrodo lygesnė.
Mat turėtų reguliuoti sebiumo sekreciją.
Atsakyti
kazkur skaiciau, bet neberandu. ar Sebium AI yra AHA ir BHA rugsciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 07 26, 17:23)
kazkur skaiciau, bet neberandu. ar Sebium AI yra AHA ir BHA rugsciu?  g.gif

Man atrodo, kad yra BHA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 07 27, 11:45)
Man atrodo, kad yra BHA  4u.gif

O koks procentas BHA g.gif Ar galima Sebium AI tepti visą veidą, ar tik spuogus, ar labai sausina.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 07 27, 15:47)
O koks procentas BHA g.gif  Ar galima Sebium AI tepti visą veidą, ar tik spuogus, ar labai sausina.

galima, as tepiau visa veida is pradziu, kai pagerejo- tik atskirus spuogelius
Atsakyti
siandien maciau vaistinej Sebium kauke, gal kas naudojote?
Atsakyti
O Sebium tos serijos yra prausiklis kažkoks, taip? smile.gif kokie atsiliepimai?
Kremukas Mat kažkaip labai patinka, man atrodo, kad ir spuogais kovoja, ne tik matinį efektą duoda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 liepos 2010 - 01:24
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 28, 02:55)
O Sebium tos serijos yra prausiklis kažkoks, taip? smile.gif kokie atsiliepimai?
Kremukas Mat kažkaip labai patinka, man atrodo, kad ir spuogais kovoja, ne tik matinį efektą duoda smile.gif

Naudoju tą prausiklį. Man bent jau odos nesausina, netraukia (nes skaičiau kažkur šitam forume, kad kitom traukia), nuvalo gerai odą. Vat dėl skalsumo vis susimąstau, nes aš tą prausiklį pirkau apie birželio vidurį, prausiuosi juo ryte ir vakare, tai prausiklio liko jau mažiau kaip pusė pakuotės. Tai primetu, kad to kiekio pakanka maždaug 2 mėn. Kadangi kainuoja virš 30 lt, tai nzn ar kartosiu, truputį per brangu unsure.gif
Bet šiaip poveikis tai labai neblogas bigsmile.gif
Atsakyti
man prausiklis sausino oda.
o sveitiklis ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2010 07 27, 22:17)
siandien maciau vaistinej Sebium kauke, gal kas naudojote?

dar nebandziau, turiu Hydrabio kauke. kai pasibaigs - pirksiu Sebium.
Atsakyti