taigi gavau as savo siuntinuka pagaliau!
isbandziau Hydrabio Seruma - labai jis man patinka! toks neriebus ir iskart isigeria. gerai drekina!
o kai tiek saules db tai ypac aktualu..
dar gavau krema nuo saules SPF 20, manau geraas bus - ryt isbandysiu
o vat kremukas MAT SPF 50, su spalva kazkoks itartinas labai jau buvo... vaistinei kai bandziau -normalus kremas o cia gal nuo tu karsciu sugedo - jis salia krema isskyria toki skysti, kaip alieju... nepatinka man tai. uztepiau ant rankos, ziuresiu ar nieko neatsitiks... net bijau veida db tept ;////
Nuolaidos padare savo ir as isigyjau sios firmos priemoniu kadangi turiu riebia oda, tai pasiemiau sebium veido prausikli ir is tos pacios serijos vandenuka naudoju dar tik kelios dienos, bet man jau dabar patinka, prausiklis tikrai toks skalsus, manau tikrai ilgam uzteks, svarbiausia kad nesausina odos bent jau kolkas to nepajauciau.
O gal kuri esate naudojusi Sebium Pore Refiner ir Sebium Mat? Idomu, ar tas naujasis Pore Refiner taip pat gerai islaiko matiskuma, kaip ir Mat
QUOTE(daylight25 @ 2010 07 20, 00:11)
O gal kuri esate naudojusi Sebium Pore Refiner ir Sebium Mat? Idomu, ar tas naujasis Pore Refiner taip pat gerai islaiko matiskuma, kaip ir Mat
Jie tinka misriai odai ? Nes man nuo Sebium Hydra, vasara oda labai riebaluojasi. Ziema ir rudeni tai super.
QUOTE(daylight25 @ 2010 07 20, 02:11)
Aš juos abu naudoju Pore Refiner matiškumą labai gražų padaro, bet jau anksčiau savo keliuose postuose rašiau, kad šiek tiek sausina odą. Sebium Mat matiškumą taip pat išlaiko, tik va kai tokie karščiai idealiai nebūna matišką, bet net ir nesitikiu, kad kokia priemonė išlaikytų matiškumą, kai lauke +34
QUOTE(lauryna @ 2010 07 20, 09:18)
Jie tinka misriai odai ? Nes man nuo Sebium Hydra, vasara oda labai riebaluojasi. Ziema ir rudeni tai super.
Taip, bent jau Sensibio Mat misriai odai tinka (Pore Refiner nebandziau dar) Man labai patinka, kad po sio kremo oda tampa labai svelni ir lygi kaip aksomas
QUOTE(Varu @ 2010 07 20, 13:30)
Aš juos abu naudoju Pore Refiner matiškumą labai gražų padaro, bet jau anksčiau savo keliuose postuose rašiau, kad šiek tiek sausina odą. Sebium Mat matiškumą taip pat išlaiko, tik va kai tokie karščiai idealiai nebūna matišką, bet net ir nesitikiu, kad kokia priemonė išlaikytų matiškumą, kai lauke +34
Aciu Skaiciau, kad sausina truputi, bet as siam reikalui nakciai kartais naudoju Bioderma Atoderm Po Zinc - padeda, kai oda pasauseja
O Hydrabio kremo drekinancio su SPF 15 pas mus yra?
QUOTE(lauryna @ 2010 07 21, 08:55)
Man tikrai spalvos nei kiek nesimato pasitepus:)