Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

taigi gavau as savo siuntinuka pagaliau!
isbandziau Hydrabio Seruma - labai jis man patinka! toks neriebus ir iskart isigeria. gerai drekina!
o kai tiek saules db tai ypac aktualu..

dar gavau krema nuo saules SPF 20, manau geraas bus - ryt isbandysiu smile.gif

o vat kremukas MAT SPF 50, su spalva kazkoks itartinas labai jau buvo... vaistinei kai bandziau -normalus kremas o cia gal nuo tu karsciu sugedo - jis salia krema isskyria toki skysti, kaip alieju... nepatinka man tai. uztepiau ant rankos, ziuresiu ar nieko neatsitiks... net bijau veida db tept ;////
Atsakyti
Nuolaidos padare savo blush2.gif ir as isigyjau sios firmos priemoniu biggrin.gif kadangi turiu riebia oda, tai pasiemiau sebium veido prausikli ir is tos pacios serijos vandenuka ax.gif naudoju dar tik kelios dienos, bet man jau dabar patinka, prausiklis tikrai toks skalsus, manau tikrai ilgam uzteks, svarbiausia kad nesausina odos drinks_cheers.gif bent jau kolkas to nepajauciau.
Atsakyti
tik snd pamaciau baujove - Sebium Serumas ir Sebium kauke(sveitiklis?) nupaunama.
labai noreciau ismeginti, bet dar nuolaidu ner....;/
Atsakyti
O gal kuri esate naudojusi Sebium Pore Refiner ir Sebium Mat? Idomu, ar tas naujasis Pore Refiner taip pat gerai islaiko matiskuma, kaip ir Mat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2010 07 20, 00:11)
O gal kuri esate naudojusi Sebium Pore Refiner ir Sebium Mat? Idomu, ar tas naujasis Pore Refiner taip pat gerai islaiko matiskuma, kaip ir Mat  blush2.gif

Jie tinka misriai odai ? Nes man nuo Sebium Hydra, vasara oda labai riebaluojasi. Ziema ir rudeni tai super.
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2010 07 20, 02:11)
O gal kuri esate naudojusi Sebium Pore Refiner ir Sebium Mat? Idomu, ar tas naujasis Pore Refiner taip pat gerai islaiko matiskuma, kaip ir Mat  blush2.gif

Aš juos abu naudoju ax.gif Pore Refiner matiškumą labai gražų padaro, bet jau anksčiau savo keliuose postuose rašiau, kad šiek tiek sausina odą. Sebium Mat matiškumą taip pat išlaiko, tik va kai tokie karščiai idealiai nebūna matišką, bet net ir nesitikiu, kad kokia priemonė išlaikytų matiškumą, kai lauke +34 irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2010 07 20, 09:18)
Jie tinka misriai odai ? Nes man nuo Sebium Hydra, vasara oda labai riebaluojasi. Ziema ir rudeni tai super.

Taip, bent jau Sensibio Mat misriai odai tinka (Pore Refiner nebandziau dar) smile.gif Man labai patinka, kad po sio kremo oda tampa labai svelni ir lygi kaip aksomas thumbup.gif

QUOTE(Varu @ 2010 07 20, 13:30)
Aš juos abu naudoju  ax.gif  Pore Refiner matiškumą labai gražų padaro, bet jau anksčiau savo keliuose postuose rašiau, kad šiek tiek sausina odą. Sebium Mat matiškumą taip pat išlaiko, tik va kai tokie karščiai idealiai nebūna matišką, bet net ir nesitikiu, kad kokia priemonė išlaikytų matiškumą, kai lauke +34 irnesakyk.gif

Aciu drinks_cheers.gif Skaiciau, kad sausina truputi, bet as siam reikalui nakciai kartais naudoju Bioderma Atoderm Po Zinc - padeda, kai oda pasauseja smile.gif
Atsakyti
O Hydrabio kremo drekinancio su SPF 15 pas mus yra? g.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau Photoderm su spalva, paziuresim ar tiks.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 21 liepos 2010 - 07:55
QUOTE(lauryna @ 2010 07 21, 08:55)
Vakar nusipirkau Photoderm su spalva, paziuresim ar tiks.
user posted image

Man tikrai spalvos nei kiek nesimato pasitepus:)
Atsakyti
Hmm, užsimaniau to kremuko sebium pore refiner, bet žiūriu dar čia ir sebium mat giriat, kuo jie iš esmės skiriasi? g.gif
Atsakyti
Man jis veido oda sulygina , atrodo visai nieko. Tik bijau, kad poru nekimstu, nors ant pakuotes parasyta non comedogenic.
Atsakyti