QUOTE(taša @ 2010 06 28, 21:11)
va buvau akropolio eurovaistinei - ziurinejau - nera ten tokio akn mat.. ;(
Akropolio vaistinėj iš viso jie nieko neturi
http://www.bioderma....action/151.html va kaip jis atrodo. Tikrai būna vaistinėse, pati pirkau, tik gal mažesnėje pažiūrėkit? Kad ir Karoliniškių, jei patogu ten
QUOTE(Varu @ 2010 06 29, 10:26)
Akropolio vaistinėj iš viso jie nieko neturi
http://www.bioderma....action/151.html va kaip jis atrodo. Tikrai būna vaistinėse, pati pirkau, tik gal mažesnėje pažiūrėkit? Kad ir Karoliniškių, jei patogu ten
Manau čia kalba ėjo apie Photoderm AKN MAT, va toki:
Aš jo ieškojau, bet nė vienoj eurovaistinėj taip ir neradau....
QUOTE(moliugele @ 2010 06 29, 10:53)
Manau čia kalba ėjo apie Photoderm AKN MAT, va toki:
Taip,būtent šį siūliau, matyt ne taip suprato, nes paprastas Mat neturi tokios apsaugos nuo uva ir uvb spindulių
O aš jau kurį laiką naudoju Sebium Pore Refiner kremuką. Poras šiek tiek sutraukia, bet labiausiai patinka, kad išlaiko veiduką matinį, tačiau sausesnę odelę gali labai sausinti
Reikia patarimo, skaitinėju viska apie Bioderma, tai net galva apsisuko:) Kadangi dabar 20 proc.nuolaida, tai žadu nusipirkti.
Mano oda T zonoje rieboka, su inkštirais ir didelėmis poromis, žandai sausoki.
Ar tinkamai susidėliojau pirmąjį Biodermos krepšelį:
Sensibio DS (veido, makiažo prausimui, nes valiklių nemėgstu);
Sebium Hydra (sausoms vietoms ir nakčiai)
Sebium Pore refiner (T zonai dieną)
Kaip manote?
Ir dar klausimas, jei Pore Refiner galima naudoti ir kaip makiažo pagrindą, tai kaip elgtis, kad neišsausintų ir taip sausų žandų?
Mano oda T zonoje rieboka, su inkštirais ir didelėmis poromis, žandai sausoki.
Ar tinkamai susidėliojau pirmąjį Biodermos krepšelį:
Sensibio DS (veido, makiažo prausimui, nes valiklių nemėgstu);
Sebium Hydra (sausoms vietoms ir nakčiai)
Sebium Pore refiner (T zonai dieną)
Kaip manote?
Ir dar klausimas, jei Pore Refiner galima naudoti ir kaip makiažo pagrindą, tai kaip elgtis, kad neišsausintų ir taip sausų žandų?
QUOTE(Aistiene @ 2010 06 29, 15:38)
Reikia patarimo, skaitinėju viska apie Bioderma, tai net galva apsisuko:) Kadangi dabar 20 proc.nuolaida, tai žadu nusipirkti.
Rytoj paskutinė diena, kai Eurovaistinėse nuolaida 20%
Aš Pore Refiner naudoju kaip makiažo pagrindą, bet juo tepu tik T zoną, o žandukus patepu plonu sluoksniu Sebium Hydra, nes gerokai pasausėję jie pas mane, tada leidžiu kremukams kelias minutes susigerti ir ant viršaus makiažas
QUOTE(Aistiene @ 2010 06 29, 16:38)
Aš irgi Pore refiner tepu T zoną, o skruostus tepu matiškumo suteikiančiu kremuku. Makiažui tepti to pakanka
QUOTE(moliugele @ 2010 06 29, 16:47)
Rytoj paskutinė diena, kai Eurovaistinėse nuolaida 20%
Nusipirkau poroms ir Sebium Hydra. Iš karto poveikį pajutau Kremuką nakčiai pasitepiau, labai jo mažai tereikia ir jau jokio sausumo pojūčio nebeliko (kitų firmų kremų reikia žymiai daugiau). Pore refiner akivaizdžiai matina odą Kaip džiaugiuos
QUOTE(Victorious @ 2010 06 27, 12:58)
Pati naudoju mišriai/riebiai odai skirtą "Sebium" liniją ir galiu pagirti "Sebium" prausiklį, valantį vandenį, "AKN" (apsaugo nuo spuogų ir inkštirų), "AI" (šalina uždegiminius spuogus ir apsaugo nuo jų) kremus. Bent jau man tikrai padeda, nedirgina, nesausina odos. Tiesa, kremai tai daugiau gydomieji, nelabai tinka jie kaip dieniniai, ant kurių būtų galima pudrą tepti. Iki birželio galo "Biodermai" -20% nuolaida "Eurovaistinėje": prausiklis, valomasis vanduo kainuoja apie 34Lt, kremai apie 38-39Lt.
Patariau iš savo pusės Gal kas nors galės parekomenduoti daugiau kažką ir į raudonį linkusiai jautriai odai
Patariau iš savo pusės Gal kas nors galės parekomenduoti daugiau kažką ir į raudonį linkusiai jautriai odai
Aciu, gal galit idet to prausiklio ir valancio vandens nuotraukas?
QUOTE(Black&White @ 2010 07 05, 00:06)
Aciu, gal galit idet to prausiklio ir valancio vandens nuotraukas?
Prausiklis ir Vanduo
QUOTE(Victorious @ 2010 06 27, 11:58)
Tiesa, kremai tai daugiau gydomieji, nelabai tinka jie kaip dieniniai, ant kurių būtų galima pudrą tepti.
as Sebium Hydra naudoju po pudra ir kas dienai ryte ir vakare . puikiai atrodo su pudra ir tikrai padrekina.
siulau isbandyti