Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Laba diena. Pradėjau dairytis į Bioderma veido priežiūros priemones. Kažkur skaičiau jog šis kremukas-sutraukiantis poras, gali būti naudojama sir kaip makiažo pagrindas. Ar galite pakomentuoti bandžiusios arba duagiau išmanančios apie šį produktą?
Ačiū 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilkverpė @ 2010 06 27, 17:33)
Laba diena. Pradėjau dairytis į Bioderma veido priežiūros priemones. Kažkur skaičiau jog šis kremukas-sutraukiantis poras, gali būti naudojama sir kaip makiažo pagrindas. Ar galite pakomentuoti bandžiusios arba duagiau išmanančios apie šį produktą?
Ačiū  4u.gif

Naudoju šitą kremuką jau apie mėnesį. Tepu dažniausiai 2 kartus per dieną. Kol kas akivaizdaus rezultato nėra, bet šiaip ar taip, mano nuomone, mėnuo laiko vis tik yra per mažai kažką spręsti.
Kaip makiažo pagrindas tikrai labai gerai tinka, be to, išlaiko matiškumą visą dieną. Minusas tas, kad šiek tiek sausina odą, ypač smakro ir nosies. Bet čia ir mano pačios kaltė, nes per maža odai drėkinimo blush2.gif Užtat pastaruoju metu, naudojant drėkinamąją kaukę reguliariai, ir šis kremas nebesausina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 06 27, 18:15)
Naudoju šitą kremuką jau apie mėnesį. Tepu dažniausiai 2 kartus per dieną. Kol kas akivaizdaus rezultato nėra, bet šiaip ar taip, mano nuomone, mėnuo laiko vis tik yra per mažai kažką spręsti.
Kaip makiažo pagrindas tikrai labai gerai tinka, be to, išlaiko matiškumą visą dieną. Minusas tas, kad šiek tiek sausina odą, ypač smakro ir nosies. Bet čia ir mano pačios kaltė, nes per maža odai drėkinimo  blush2.gif  Užtat pastaruoju metu, naudojant drėkinamąją kaukę reguliariai, ir šis kremas nebesausina  ax.gif

Labai ačiū už komentarą, mano smakro ir nosies sritys kaip tik riebokos, manau,kad tiks idealiai tuomet. Bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilkverpė @ 2010 06 27, 19:40)
Labai ačiū už komentarą, mano smakro ir nosies sritys kaip tik riebokos, manau,kad tiks idealiai tuomet. Bandysiu  4u.gif

Tik žiūrėkit, kad per daug neišsausintų, negerai taip odai labai, pasistenkit pakankamai drėkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 06 26, 20:28)
Sveikos smile.gif  Niekada nesu naudojus Biodermos priemoniu, todel prasau , kad kuri parekomenduotu koki prausikli, sveitikli, tonika.....ar tai koki kremuka (nuo spuogu). Oda misri, jautri, linkusi i spuogus ir raudoni.  Kuria linija rinktis? Ir kokios mazdaug kainos? Aciu.  4u.gif

QUOTE(Victorious @ 2010 06 27, 11:58)
Pati naudoju mišriai/riebiai odai skirtą "Sebium" liniją ir galiu pagirti "Sebium" prausiklį, valantį vandenį, "AKN" (apsaugo nuo spuogų ir inkštirų), "AI" (šalina uždegiminius spuogus ir apsaugo nuo jų) kremus. Bent jau man tikrai padeda, nedirgina, nesausina odos. Tiesa, kremai tai daugiau gydomieji, nelabai tinka jie kaip dieniniai, ant kurių būtų galima pudrą tepti. Iki birželio galo "Biodermai" -20% nuolaida "Eurovaistinėje": prausiklis, valomasis vanduo kainuoja apie 34Lt, kremai apie 38-39Lt.
Patariau iš savo pusės 4u.gif Gal kas nors galės parekomenduoti daugiau kažką ir į raudonį linkusiai jautriai odai  ax.gif

as ir naudoju sio metu tokias pat priemones, esu labai patenkinta, nes oda jau po 3 savaiciu tapo grazesne smile.gif kas man patinka, kad sios priemones nesausina odos, kas budinga priemonems nuo spuogu unsure.gif prausiklis tikrai labai svelniai plauna oda, netraukia jos, galima po to tik toniku veida atgaivinti thumbup.gif

kas del jautrios odos, tai ne visi kremai tinka mano paakiams, dauguma grauzia unsure.gif taigi susigundziau akcija ir nusipirkau krema-geli paakiams jautriai odai, tai ir esu patenkinta, gerai drekina, greitai isigeria, bet kazkokio poveikio dar nepastebejau ax.gif

Atsakyti
taigi dabar reikia pagalbos man.
noriu isisrinkti savo riebiam veidui kremuka - nuo saules, arba su spalva. o gal ir ta ir ana.

tai gi dar karta parasykit atsiliepimus apie:

AKN MAT
user posted image

Sebium AKN man gumuliuojasi, todel i zmones su juo neinu. butu tikrai nekas jei ir sitas susibegtu i gumuliukus.

Bonne mine su atspalviu.
ar tinka sviesiai odai? viena panele man pasiule skiesti ji su tos pacios serijos kremuku jei bus per tamsus. esu baltaode. bet visada naudoju krem pudra. tai galvoju Bonne mine butu geriausia iseitis.

ir dar - kaip jum Hydrabio serumas?
vienai panelei buvo per riebus ir kaip plevele padenge. gal yra dar atsilieminu?

butu gerai jei atsakytumet greitai...aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 28 birželio 2010 - 09:13
QUOTE(Šilkverpė @ 2010 06 27, 15:33)
Ačiū  4u.gif
user posted image

Manyčiau, reiktų su šiuo kremu atsargiau elgtis jautrios ar kuperozinės odos turėtojoms. Bent man jis šiek tiek dirgino tą zoną aplink nosį, kur labiausiai matosi poros, ir daugiau nei įprastai ta sritis raudonavo. Visą kitą veido dalį tas kremas sausino.
Atsakyti
taša, o nebeatsiranda naujų spuogų? Vis dar tepiesi tais kremais? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 birželio 2010 - 10:12
Mergytės, kas naudojat Sensibio Light, ar jums neriebina odos? g.gif Man palieka riebumo, ir oda su makijažu blizga doh.gif Nors pasak konsultantės - "lengva kremo tekstūra puikiai įsigeria, todėl nepalieka riebios blizgančios plėvelės ant mišrios odos", deja man taip nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2010 06 28, 11:20)
Mergytės, kas naudojat Sensibio Light, ar jums neriebina odos? g.gif Man palieka riebumo, ir oda su makijažu blizga  doh.gif  Nors pasak konsultantės - "lengva kremo tekstūra puikiai įsigeria, todėl nepalieka riebios blizgančios plėvelės ant mišrios odos", deja man taip nėra  g.gif

Reikia stebėti savo odą, nepritepti per daug ir ten kur nereikia, nes jei per daug užtepat, tai gali blizgėt, ir vasarai manau netgi dar lengvesnio kremuko reikia, as pvz jei matau kad odai nereikia tai ir netepu, na einant laukan aišku būtina apsauga nuo saulės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 06 28, 10:05)
taša, o nebeatsiranda naujų spuogų? Vis dar tepiesi tais kremais? ax.gif

turiu inkstiru siek tiek, bet va per atostogas karstoj saly atsirado tik vienas spuogiukas.
tepu Hydra(kazkur nukisau as ji ir negaliu rast, tai nauduoju meginukus) ir AKN. AI jau senai nesitepiau ,nes ner ka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 28, 10:37)
Reikia stebėti savo odą, nepritepti per daug ir ten kur nereikia, nes jei per daug užtepat, tai gali blizgėt, ir vasarai manau netgi dar lengvesnio kremuko reikia, as pvz jei matau kad odai nereikia tai ir netepu, na einant laukan aišku būtina apsauga nuo saulės  ax.gif

o koks butu dar lengvesnis kremas?
as kiek girdejau serumai lengvi yra. bet pasiskaicius kad kazkam Hydrabio serumas lb jau sunkus pasirode, bijau db pirkt
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 06 28, 14:50)
o koks butu dar lengvesnis kremas?
as kiek girdejau serumai lengvi yra. bet pasiskaicius kad kazkam Hydrabio serumas lb jau sunkus pasirode, bijau db pirkt

Vasarai nemanau kad sausintų ir Bioderma photoderm AKN mat, jis toks lengvutis, ir skirtas probleminei odai, tai neužkimš porų ir galėsit dieną tepliotis, o vakare nusiprausus jau pati spręskit - jei tempia odą patepkit kad ir tuo pačiu sensibio light, bet tik tas vieteles kur tempia, pvz T zonos jei netempia ir netepkit kremuku prieš naktį, pasiilsės veidukas smile.gif
Atsakyti