Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 16, 20:00)
Joo, pore minimizer labai norėjau, bet nebebuvo kai nuėjau, dar prašiau sandėly pažiūrėt, bet ir ten nerado doh.gif

Aš irgi ne kartą ėjau į prie namų esančią "Eurovaistinę" ieškot to "Sebium Pore Refiner", kol dabar, po kelių savaičių pagaliau atvežė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 20, 00:22)
sebium hydra labai gerai drėkina, toks riebokas, bet nekemšantis, manau jis super riebiaodėms(tame tarpe ir man) žiemos sezonui, nes drėkina tikrai gerai  thumbup.gif

Bėda ta, kad "Sebium hydra" sudėtyje trečiu numeriu eina paraffinum liquidum/mineral oil, kas gali kimšti problemišką, į riebumą linkusią odą unsure.gif Aišku, nebūtinai visoms užkimš poras. Bet buvo atsiliepimų, kad kimšo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 birželio 2010 - 11:05
QUOTE(Victorious @ 2010 06 20, 11:49)
Bėda ta, kad "Sebium hydra" sudėtyje trečiu numeriu eina paraffinum liquidum/mineral oil, kas gali kimšti problemišką, į riebumą linkusią odą  unsure.gif Aišku, nebūtinai visoms užkimš poras. Bet buvo atsiliepimų, kad kimšo...

Na aš kadangi esu sunaudojus tik 5 ml, tai galiu pasakyt, kad tikrai gerai drėkino ir nekimšo, bet čia buvo šaltesniu periodu, dabar tai jaučiu galėtų pakimšt, nes šilta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 14, 23:56)
Maciau biodermos vandenuka vaikams,koks jo skirtumas pvz nuo sensibio ir kitu valomuju vandenuku? Na,jei ziurint per ta prizme,kad esme tonizuoti oda ir pavalyti smile.gif  Kaina jo zymiai mazesne nei tu likusiu,kiekis didelis.

As naudoju Sensibio H20. Man labai tinka. Buvau gavus vandenuka vaikams, bet kazkaip neisbandziau ant saves, tik kai savo maziuka valiau, tai pajutau labai stipru jo kvapa, kas man nepatiko unsure.gif
Atsakyti
O kam nors buvo, kad kuris nors kremas pakeitė spalvą, konsistenciją, kvapą? unsure.gif Ilsėjausi va Egipte, ir jau trečią kelionės dieną mano Sebium Hydra suskystėjo, pasidarė nebe baltas, o skaidrus ir keisto kvapo, negi čia nuo karščio taip gali būti? g.gif Aišku, nelaikiau jo tiesiogiai ant saulės, bet karšta te visur buvo. Su kitais kremais Biodermos kaip ir viskas ok g.gif Ir ar čia dabar toliau naudoti, nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 06 22, 16:00)
O kam nors buvo, kad kuris nors kremas pakeitė spalvą, konsistenciją, kvapą?  unsure.gif  Ilsėjausi va Egipte, ir jau trečią kelionės dieną mano Sebium Hydra suskystėjo, pasidarė nebe baltas, o skaidrus ir keisto kvapo, negi čia nuo karščio taip gali būti?  g.gif  Aišku, nelaikiau jo tiesiogiai ant saulės, bet karšta te visur buvo. Su kitais kremais Biodermos kaip ir viskas ok  g.gif  Ir ar čia dabar toliau naudoti, nežinau  g.gif

man taip nebuvo g.gif
net kai ilsejausi Egipte, jokia kosmetika nesugedo schmoll.gif
as tai ismesciau si krema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 19, 23:58)
bet galvoju gal is sebium geriau rinktis, nes gal ir pries spuogelius pades. Renkuos tarp Eucerin Aquaporin kremuko i sio. Kainos panasios, betnoriu labai gerai drekinanti, bet neriebinanti nsupikrti  blush2.gif

Mano oda mišri, labai kemšasi, tai Sebium Hydra kimšo baisiai, visiškai nesigėrė ir blizgėjo veidas,( mano probleminei odai iš Biodermos netiko niekas, viskas per riebu doh.gif ) o Eucerin kremukas tikras gėris, jokio kimšimo, poveikis pastebimas jau po pirmo patepimo, labai gerai nuima sudirginimus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal zinote kur Anglijoje butu galima sios kosmetikos isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 06 23, 22:10)
Sveikutes,

Pas mus ja prekiaujama tik vaistinėse. Tai gal ten pat ir Anglijoj reiktų jos ieškot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 06 23, 23:10)
Sveikutes,

http://www.leguidesa...brand/bioderma/
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 05 18, 11:00)
Dabar (po dviejų mėnesių) mano oda yra gerokai pagražėjusi, spuogų nei vieno neliko (!), ir net per mmm atsirado tik vienas nedidelis spuogiukas, kurį patepus Sebium AI kitą dieną jo nebuvo.

QUOTE(taša @ 2010 05 18, 15:59)
dabar jau gera menesi nenaudoju AI - nes spuogu nebeliko. tik tokie maziukai, juodi taskeliai ant smakro ir kaktos.

O jūs ir toliau profilaktiškai tepat "Biodermos" kremus, kad ir išnyko spuogai? Ar taip ir išnyko su visam? smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Niekada nesu naudojus Biodermos priemoniu, todel prasau , kad kuri parekomenduotu koki prausikli, sveitikli, tonika.....ar tai koki kremuka (nuo spuogu). Oda misri, jautri, linkusi i spuogus ir raudoni. Kuria linija rinktis? Ir kokios mazdaug kainos? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 06 26, 22:28)
Sveikos smile.gif  Niekada nesu naudojus Biodermos priemoniu, todel prasau , kad kuri parekomenduotu koki prausikli, sveitikli, tonika.....ar tai koki kremuka (nuo spuogu). Oda misri, jautri, linkusi i spuogus ir raudoni.  Kuria linija rinktis? Ir kokios mazdaug kainos? Aciu.  4u.gif

Pati naudoju mišriai/riebiai odai skirtą "Sebium" liniją ir galiu pagirti "Sebium" prausiklį, valantį vandenį, "AKN" (apsaugo nuo spuogų ir inkštirų), "AI" (šalina uždegiminius spuogus ir apsaugo nuo jų) kremus. Bent jau man tikrai padeda, nedirgina, nesausina odos. Tiesa, kremai tai daugiau gydomieji, nelabai tinka jie kaip dieniniai, ant kurių būtų galima pudrą tepti. Iki birželio galo "Biodermai" -20% nuolaida "Eurovaistinėje": prausiklis, valomasis vanduo kainuoja apie 34Lt, kremai apie 38-39Lt.
Patariau iš savo pusės 4u.gif Gal kas nors galės parekomenduoti daugiau kažką ir į raudonį linkusiai jautriai odai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 birželio 2010 - 12:14