Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(diamondness @ 2010 02 13, 22:54)
Bet kaip tonika taip patgalima naudoti? smile.gif

galima ir kaip tonika; labai gerai nuvalo ir akiu makiaza, tik ne vandeniui atsparu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 13 vasario 2010 - 23:05
QUOTE(Xleopatra @ 2010 02 12, 21:50)
Is Hydrabio serijos vis delto labiausiai partinka sveitiklis, jis labai labai geras  smile.gif

kokia kainele sveitiklio? ar grudeliai smulkuciai?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

dar domina Hydrabio drekinanti kauke, gal kas zinote, kokia jos kainele?

idomu, ar yra vaistinese kaukes ir sveitiklio megineliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 13 vasario 2010 - 23:37
Ar Lietuvoje iš vis yra pirkti Hydrabio light cream? Neradau apie šį atsiliepimų.

Šiaip ar taip - reikia drėkinančio kremo, renkuos tarp Hydrabio light ir Sensibio light. Pirmojo vaistinėje nemačiau (jei nėra - pasirinkimo problema kaip ir atkristų), antrojo mėginėlių neturėjo. Oda mišri, bet T zona nėra labai riebi, reikia, kad gerai drėkintų, nekimštų veido porų ir tiktų kaip makiažo pagrindas. Tad jei netyčia kas nors abudu bandėte - gal galima gauti palyginimą?
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2010 02 14, 15:25)
Ar Lietuvoje iš vis yra pirkti Hydrabio light cream? Neradau apie šį atsiliepimų.

Čia ta nauja linija dehidratuotai odai (kadangi pati nenaudoju, maišau linijų pavadinimus blush2.gif )? Jei taip, tai mačiau jos kremą light ir rich. Buvo Eurovaistinėje Vilniaus g., reiškia, turėtų būti visose didesnėse Eurovaistinėse.
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 13, 21:41)
O gal galit pasakyti kaip lietuviskai ant etiketis sitas Sensibio H2O vadinasi? g.gif  Siandien i vaistine ejau,kad man uzsakytu,bet kompiuteri vaistininke rado Sensibio H2o makiazo valiklis parasyta...ar cia tas pats? g.gif

Aš naudoju ne sensibio H2O, o Hydrabio H2O. Jis tokioje pailgoje bonkutėje.
user posted image

O sensibio H2o yra skirtas jautriai odai, štai toks:
user posted image
Atsakyti
Šiuo metu ieškau sau kremo aplink akis. Man reikia labai drėkinančio, pirmų raukšlelių prevencijai. Man 25. Ryškėja mimikos raukšlės, nuo dažno šypsijimosi ax.gif Peržiūrėjau bioderma.com puslapį, tai tik vieną odai aplink akis teradau šio gamintojo iš Sensibio serijos. Ar dar yra kitų kremų, labiau kad drėkintų, o ne ramintų ax.gif prašau Bioderma kosmetikos žinovių patarimo 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alias: 16 vasario 2010 - 19:52
QUOTE(alias @ 2010 02 16, 20:51)
Šiuo metu ieškau sau kremo aplink akis. Man reikia labai drėkinančio, pirmų raukšlelių prevencijai. Man 25. Ryškėja mimikos raukšlės, nuo dažno šypsijimosi  ax.gif Peržiūrėjau bioderma.com puslapį, tai tik vieną odai aplink akis teradau šio  gamintojo iš Sensibio serijos. Ar dar yra kitų kremų, labiau kad drėkintų, o ne ramintų ax.gif prašau Bioderma kosmetikos žinovių patarimo  4u.gif  smile.gif

Pirkausi visa Sensibio rinkinuka uz 20 lt. (vandenukas 20 ml, kremukas Light 15 ml, paakiu gelis 5 ml ir kauke 15 ml). Kremukas super wub.gif . Del paakiu gelio is karto buvau skeptiskai nusiteikusi, taciau pabandzius 2 vakarus tikrai buvau maloniai nustebinta-lengvutis, padrekina, tinka jautrioms akims, tokia svelni ir lengva paakiu zona pasidaro. Zodziu, patinka.

Tiesa, merginos gal kuri bandete naujaji krema su spalva? g.gif Siandien maciau jo reklama zurnale. Turetu jau buti Eurovaistinese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neris: 16 vasario 2010 - 23:39
del kremo su spalva teko pabandyti-tik neisidemejau pakuotes, jis kartu su apsauga nuo saules 50spf tai nez. ar sitas ax.gif uzsitepus sulygina oda ir duoda toki matiskuma svytejima spalvos tai dauk neduoda tiktruputi vos juntama atspalvi wub.gif nu super patiko dabar tiek dairausi pirkti thumbup.gif geris(tiesa bandziau parsiusta is anglu)
Atsakyti
vargstu su šituo kremu
Autoderm P O zinc
user posted image
nepastebėjau jokio poveikio. ta prasme ar tepu ar netepu, odai 0 sveikų smile.gif
turi drėkinti, apsaugoti nuo dehidratacijos, nuo paraudimų t.t.

gal netinka mano odai. Kažkokiu būdu reikės susitepliot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 02 17, 10:39)
vargstu su šituo kremu
Autoderm P O zinc
user posted image
nepastebėjau jokio poveikio. ta prasme ar tepu ar netepu, odai 0 sveikų smile.gif
turi drėkinti, apsaugoti nuo dehidratacijos, nuo paraudimų t.t.

gal netinka mano odai. Kažkokiu būdu reikės susitepliot  g.gif

Man sitas irgi netiko schmoll.gif , po poros kartu patepimo veido oda labai sudirgo, pasirodo as alergiska cinkui doh.gif, negaliu naudoti jokiu kremu, tepalu su cinku
Turejau PP megineliu, tai viskas ok, tiko ir patiko mano odai, tikrai apramino oda, gerai drekino, issausejimai apmazejo
P.S. o kad geriau issilaikytu, neisgaruotu dregme, man dermatologe patare pries kiekviena krema naudoti alijosiaus geli, naudoju Anna Lotan naturalu alijosiaus geli, tai tikrai galiu pasakyti, kad poveikis akivaizdus.
Ant nupraustos, nusausintos ir dar siek tiek dregnos odos tepti geli, itapsnoti ji ir is karto nelaukiant tepti kremuka-taip neisgaruoja dregme ir neduoda odai issauseti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugpjūčio 2010 - 18:21
Sakykit kokiam amziui ta kosmetika daugmaz tinkama? Nemazai priemoniu naudoju,bet dabar pradejau galvoti,gal man reikia jau kokios rimtesnes... Kazkaip manau kad ji pakankamai jaunai odai.
Atsakyti
as irgi turiu kremuka Sensibio. Kitu firmu nemaciau. man ka zinau, kazko super nedaro, anksciau is vis nieko nenaudojau.

Papildyta:
QUOTE(svieske @ 2010 02 17, 16:14)
Sakykit kokiam amziui ta kosmetika daugmaz tinkama? Nemazai priemoniu naudoju,bet dabar pradejau galvoti,gal man reikia jau kokios rimtesnes... Kazkaip manau kad ji pakankamai jaunai odai.

turit omeny, kad jau jum reikia maitinancio kremo?
siaip nemanau kad Bioderma tik jaunai odai. Juk yra ir stipriai maitinanciu - sebium FORTE, RICH.
Atsakyti