Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Sveikos mergaičiukės 4u.gif

Perskaičiau dvi Biodermos temeles karsta.gif
Pora klausimėlių ax.gif

Kokia kainelė Sensibio paakių kremuko?
user posted image
Beigi, neradau atsiliepimų apie Hydrabio Light kremuką, nejaugi niekas nenaudojate? g.gif
user posted image

Planuoju, grįžusi į LT, nusipirkti paakių kremą, Hydrabio vandenuką bei Hydrabio Light kremuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 06 11, 09:27)
Ateinu su atsiliepimais apie šį kremą
user posted image
Baggio, gal jūs patarsit ką nors, žinau, kad naudojat šį kremą, ar jums taip nebūna?  g.gif

Gaila verysad.gif Man jokio nei tempimo, nei grauzimo, nei perstejimo. Tepu ant sausos odos ir tiek, tik mineralines ant jo net nemeginau tept, nes kremas stipriai drekinantis ir mineraline man ant tokiu tepasi plemais. Siaip as Bioderma naudoju pakaitom su L'occitane kremuku,kuris kartu su mineraline pudra kartais pasausina oda ant nosytes. Gal Bioderma kr. nedraugauja su jusu mineraline g.gif
Idedu nuoroda su L'occitane, labai gerai apsaugo nuo saules (isbandytas Egipte) ir draugauja su mineraline kosmetika.
http://www.loccitane...,2187,58357.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 11 birželio 2010 - 19:13
Maciau biodermos vandenuka vaikams,koks jo skirtumas pvz nuo sensibio ir kitu valomuju vandenuku? Na,jei ziurint per ta prizme,kad esme tonizuoti oda ir pavalyti smile.gif Kaina jo zymiai mazesne nei tu likusiu,kiekis didelis.
Atsakyti
Prisijungiu prie šitos kosmetikos vartotojų ir mylėtojų 4u.gif
Pore Refiner kremuką vos ne su žiburiu radau, ir tai ne Eurovaistinėj, užsakymą teko daryt...
Gal kas jau ilgą laiką naudoja šį kremą ir gali pasakyti atsiliepimus, ar tikrai jis vizualiai apmažina poras?
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 06 16, 21:51)

Tai užsakinėjau iš 100 metų vaistinės internetu. Vakare padariau užsakymą, o kitą dieną ryte jau pasiėmiau kremukus  thumbup.gif

Kiek kainavo? Ar tikrai ant nosies galo, nei vienos mažulaitytės, juodos duobelės neliko?
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 06 17, 10:11)
Kiek kainavo? Ar tikrai ant nosies galo, nei vienos mažulaitytės, juodos duobelės neliko?

Kaina apie 50 lt. Na, nėra šis kremas stebuklas, kad po kelių patepliojimų iš karto poros susitrauktų biggrin.gif
Pavartosiu ilgiau - pasakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 06 17, 10:17)
Kaina apie 50 lt. Na, nėra šis kremas stebuklas, kad po kelių patepliojimų iš karto poros susitrauktų  biggrin.gif
Pavartosiu ilgiau - pasakysiu.

Eurovaistinėje jiems 20 proc. nuolaida dabar (berods visai Bioderma produkcijai).
Na aš iš jos vistik kažko daugiau tikėjausi g.gif
Turiu įlašinto pabandymui indelyje, tai vis dar pasiteplioju rytais, testuoju.
Bet kažin ar tik ne nuo jo man odos ploteliai prie lūpų kampučių išsausėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 06 17, 12:21)
Eurovaistinėje jiems 20 proc. nuolaida dabar (berods visai Bioderma produkcijai).
Na aš iš jos vistik kažko daugiau tikėjausi g.gif
Turiu įlašinto pabandymui indelyje, tai vis dar pasiteplioju rytais, testuoju.
Bet kažin ar tik ne nuo jo man odos ploteliai prie lūpų kampučių išsausėjo g.gif

Aš žinau apie tą akciją, per ją visas kitas Biodermos priemones susipirkau (prausiklį ir šveitiklį sebium, bei matiškumo suteikiantį kremą) ax.gif O pore refiner Eurovasitinėse nėra akcijos metu doh.gif
Aš asmeniškai pore refiner tepu nosį, smakrą, skruostus prie nosies ir kaktą šiek tiek - tas vietas, kur yra poros daugiausiai išsiplėtusios. O likusią zoną matiškumo suteikiančiu kremu. Gal šiek tiek per mažai drėkinimo, bet man labiausiai patinka tai, kad veidas tikrai išlieka visiškai matinis dienos bėgyje nuo šių abiejų kremų bigsmile.gif
Atsakyti
Ar bandete kasnors Sebium Cream? Raso kad dehidratuotai odai tinka po visu proceduru pries spuogus, kurie issausino oda 4u.gif Ar gerai drekina, nekemsa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 19, 23:00)
Ar bandete kasnors Sebium Cream? Raso kad dehidratuotai odai tinka po visu proceduru pries spuogus, kurie issausino oda  4u.gif  Ar gerai drekina, nekemsa?  blush2.gif

sebium hydra labai gerai drėkina, toks riebokas, bet nekemšantis, manau jis super riebiaodėms(tame tarpe ir man) žiemos sezonui, nes drėkina tikrai gerai thumbup.gif
Atsakyti
As apie ji irgi galvojau, bet manau kad neuzteks man drekinimo, nes reikia ne siaip drekinti, bet atkurti (ar kaip cia pavadinus biggrin.gif ) oda ta odos drekinima doh.gif Taip pat galvojau Apie Hydrabio Light kremuka, bet galvoju gal is sebium geriau rinktis, nes gal ir pries spuogelius pades. Renkuos tarp Eucerin Aquaporin kremuko i sio. Kainos panasios, betnoriu labai gerai drekinanti, bet neriebinanti nsupikrti blush2.gif
Papildyta:
Nors paskaiciau kad jis irgi tinka tokiai odai blush2.gif Hm, pasimeciau dabar. Tai kuo skiriasi Seibium cream nuo Hydra biggrin.gif
Tiesa, mano oda misri, nuspirausus ir nepadrekinus traukia unsure.gif
Atsakyti
Tarp kitko aquaporin active ir tas sebium hydra panašiai drėkina, gal net sebium hydra geriau, nes aquaporin susigeria momentaliai, bet paskui oda tokia pagražėjus atrodo,.
Naudojas tai abu taupiai, čia grynai pasirinkimas Jūsų, na aš gal rinkčiaus jei reiktų Biodermos tą kremuką, nors aquaporin irgi nekemša porų smile.gif
Atsakyti