Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(hecate @ 2010 06 03, 09:28)
labas visoms smile.gif
norejau jusu paklausti,gal kas naudojate BIODERMA Sebium Pore Refiner?

Ir mane domina tas pats 4u.gif
Rašo apie jį tai labai gražiai, bet norisi sužinoti kaip yra iš tikrųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 06 04, 09:08)
dar noreciau sito paakiu kremo, gal kas bandet?  4u.gif

user posted image

Siuo metu kaip tik si krema naudoju, bet man jisai nieko ypatingas..Labai lengvas, greitai susigeriantis.Tinka pasitepanti pries makiaza, bet as noreciau labiau, kad maitintu ar drekintu, o sis nesuprantu ka daro g.gif Kaip jautriom akim tai tikrai tinka-jokio akiu perstejimo smile.gif
Atsakyti
Gal kas galite parašyti atsiliepimus apie Photoderm AKN MAT spf 40, ar jis vertas dėmesio? Ar ilgai išlaiko matiškumą? g.gif
Atsakyti

i 
Rašykit pasiūlymus, pastabas čia.
Bus atsakyta. Čia nenoriu off-topint.
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2010 06 03, 11:28)
labas visoms smile.gif
norejau jusu paklausti,gal kas naudojate BIODERMA Sebium Pore Refiner?

QUOTE(Finna @ 2010 06 04, 16:08)
Ir mane domina tas pats 4u.gif
Rašo apie jį tai labai gražiai, bet norisi sužinoti kaip yra iš tikrųjų smile.gif

išbandžiau šiandien šį kremą ir esu labai maloniai nustebinta thumbup.gif
nuo ankstaus ryto puikiai išlaiko matinę odą biggrin.gif nesitikejau tokio poveikio, bet pasirodo, rašo teisybę thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,ar verta pirkti sebium vandenuka(nebepamenu,ar jo yra kelios rusys) pavalyti veidui,pvz. as griztu namo su makiazu,dar buna diena,bet noriu nusivalyti veida,vakare aisku,jau ,,detaliai" prausiu ,bet diena norisi tiesiog visa pudra,dulkes nusluostyti,ar sis vanduo gerai nuvalys?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 09, 16:50)
Merginos,ar verta pirkti sebium vandenuka(nebepamenu,ar jo yra kelios rusys) pavalyti veidui,pvz. as griztu namo su makiazu,dar buna diena,bet noriu nusivalyti veida,vakare aisku,jau ,,detaliai" prausiu ,bet diena norisi tiesiog visa pudra,dulkes nusluostyti,ar sis vanduo gerai nuvalys?

Nors aš dažniausiai Sebium H2O naudoju kaip toniką po veido prausimo, tačiau retkarčiais ir šitaip pavalau kaip grįžtu iš miesto. Mineralinę pudrą ir bronzantą man puikiai nuvalo, kadangi oda riebesnė tai ir tempimo jokio nejaučiu. Šiaip man šis daiktas vienas mylimiausių iš Biodermos.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 06 09, 16:56)
Nors aš dažniausiai Sebium H2O naudoju kaip toniką po veido prausimo, tačiau retkarčiais ir šitaip pavalau kaip grįžtu iš miesto. Mineralinę pudrą ir bronzantą man puikiai nuvalo, kadangi oda riebesnė tai ir tempimo jokio nejaučiu. Šiaip man šis daiktas vienas mylimiausių iš Biodermos.

Yra kelios rusys tu vandenuku ar viena? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 09, 18:12)
Yra kelios rusys tu vandenuku ar viena? blush2.gif

Na iš Sebium serijos tai tik vienas yra, bet dar yra Hydra ir berods Sensibio vandenukai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 09, 16:50)

H20 puikiai nuvalo smile.gif po jo net nevisada yra poreikis prausti veida vandeniu, nes tikrai nebelieka jokiu nesvarumu.

Bet as dazniausiai po H20 dar vakare nusiprausiu vandeniu. Tiesiog iprotis, o ne objektyvi butinybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 09, 15:50)

taip, nuvalys gerai. tik patarciau Sensibio ar net Hydrabio pirkt. Sebium biski sausia oda.
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 06 09, 15:56)

as kai neprausiu veido, tai nuvalau tik su juo(pries tai su pieneliu)
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie šį kremą
Photoderm AR
user posted image

Deja deja ir mano pačios didelei nuostabai kremas man graužia odą! Niekaip negaliu suprasti dėl ko, ant pakuotės net parašyta Non-comedogenic, excellent tolerance doh.gif
Keisčiausia tai jog man puikiai tiko Sensibio AR kremas raustančiai odai toks:
user posted image
Photoderm AR pirmą kartą bandžiau naudot su mineraline pudra, išėjau į miestą ir po kokių poros valandų pradėjo taip graužti paakius ir skruostus! Vakar mėginau vieną kremą ant švarios odos daugiau nieko nenaudojau, nuo saulės labai gerai apsaugojo, bet su graužimu vistiek tas pats doh.gif
Gal aš kažką blogai darau, gal reikia jį ant kito kremo dar tepti?? Vakar grįžus nusiprausiau Photoderm AR ir nakčiai pasitepiau Sensibio AR tai atgaiva odai wub.gif

Baggio, gal jūs patarsit ką nors, žinau, kad naudojat šį kremą, ar jums taip nebūna? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugpjūčio 2010 - 19:46