gal kam pravers
http://www.cosmetsov...x.php/t-84.html
Gal kas naudojot Photoderm AR? kaip ta spalva, ar kažkiek pamaskuoja jis?
QUOTE(Elegant @ 2010 05 31, 10:25)
su sito spalvyte labai idomiai - siaip jis nera maskuojantis, bet pats kremas su spalvyte ir suteikia odai naturalaus svytejimo, kadangi turiu tik raudonus kapiliarus apie nosi, tai su situo kremu jie pasidare maziau pastebimi
QUOTE(Elegant @ 2010 05 31, 10:25)
Spalva labai sviesi,o konsistencijsa lengva. Nepatebejau, kad maskuotu
QUOTE(baggio @ 2010 05 31, 11:24)
Spalva labai sviesi,o konsistencijsa lengva. Nepatebejau, kad maskuotu
tai ką jis duoda? kažkokią spalvą vistiek veidui suteikia?
QUOTE(Elegant @ 2010 05 31, 11:35)
tai ką jis duoda? kažkokią spalvą vistiek veidui suteikia?
Ka tik puse nosies patepiau tuo kremu(ten kur kapiliarai issiplete) ir isejau i balkona paziuret ir tikrai man ner skirtumo, beje mano oda pakankamai sviesi su gelsvu atspalviu. Tiesa, kaip ir sakiau kremas labai skystos konsistencijos, tai turetu buti labai pigmentuotas ir tamsus, kad toki "vandeneli" uzsitepus duotu koki atspalvi
Man spalvos neduoda
Siaip naudojau ji trumpai, tai galiu pasakyt, kad vertas demesio tik todel, kad auksto SPF 50 laipsnio kremai dazniausiai buna labai riebus, o sis skystas ir lengvas, bet gerai drekinantis
Ant kremo raso:
Kremas yra lengvos strukturos, nepalieka blizgesio.Naturali kremo spalva, parinkta labai sviesiai odai, islygina odos spalva ir sumazina raudoni.Neuzkemsa poru. Ir t.t.
QUOTE(baggio @ 2010 05 31, 13:02)
Ka tik puse nosies patepiau tuo kremu(ten kur kapiliarai issiplete) ir isejau i balkona paziuret ir tikrai man ner skirtumo, beje mano oda pakankamai sviesi su gelsvu atspalviu. Tiesa, kaip ir sakiau kremas labai skystos konsistencijos, tai turetu buti labai pigmentuotas ir tamsus, kad toki "vandeneli" uzsitepus duotu koki atspalvi
Man spalvos neduoda
Siaip naudojau ji trumpai, tai galiu pasakyt, kad vertas demesio tik todel, kad auksto SPF 50 laipsnio kremai dazniausiai buna labai riebus, o sis skystas ir lengvas, bet gerai drekinantis
Ant kremo raso:
Kremas yra lengvos strukturos, nepalieka blizgesio.Naturali kremo spalva, parinkta labai sviesiai odai, islygina odos spalva ir sumazina raudoni.Neuzkemsa poru. Ir t.t.
Man spalvos neduoda
Ant kremo raso:
o jūs dar pudrą tepat ant viršaus kai reikia? ar išvis galima bent jau mineralinės ant tokio kremo pudros brūkštelt? nes kažkur skaičiau kad nelabai gerai
QUOTE(Elegant @ 2010 05 31, 20:33)
o jūs dar pudrą tepat ant viršaus kai reikia? ar išvis galima bent jau mineralinės ant tokio kremo pudros brūkštelt? nes kažkur skaičiau kad nelabai gerai
Krempudros nenaudoju. Mineraline aisku galima, juk ji irgi apsaugo nuo saules O kodel negerai ant virsaus tept?
QUOTE(baggio @ 2010 05 31, 21:22)
Krempudros nenaudoju. Mineraline aisku galima, juk ji irgi apsaugo nuo saules O kodel negerai ant virsaus tept?
radau kelis atsiliepimus užsienio forumuoose, bet dabar paskaitinėjau, kad daug kas ant viršaus mineralinę naudoja, tai tikriausiai viskas galima
labas visoms
norejau jusu paklausti,gal kas naudojate BIODERMA Sebium Pore Refiner?
norejau jusu paklausti,gal kas naudojate BIODERMA Sebium Pore Refiner?
na stai, pasidariau veido odos testuka Sarmoj. nuo rudens naudoju Bioderma. ir pries naudojant pasidariau irgi testa(tik su kitu aparatu, ne tokiu ziauru). Tada rode kad ziauriai truksta dregmes.
Dabar gi - pasiziurejus plika akim ji pamane , kad as neturiu problemu. Tikrai po to pusmecio su Bioderma tikrai oda tapo n kartu grazesne. Bet! pasiziurejus atidziau per ta aparata - parode inkstirus! labai daug ant nosies ir smakro. na ta zinojau, nes matosi. Rode net skirtingu spalvu - atseit isisenejus, ir kitos - nauji. dar rode dulkes ant veido. Bet kaip ne keista, makiazo nereikejo nuimt,. jis netrukde ir jo nerode per ekrana. dar pastebejo vienoj vietoj issipletusias poras. tai susimasciau, ar man reik to poru sutraukiancio kremo, jei ta vieta yra TIK tarp akiu, ant kaktos biski.
dar tyre dregme. viskas kas maziau 50% - dehidratuota. pas mane beveik visur maziau 50, kai kur 50. kai kur 20, ir net 0 buvo! (po ausim, sakoo dazna moteris pamirsta ta vieta). tai gi biski nuliudau, kad dregme mazai atsistate... nors ir naudoju Hydra kremuka.
Rauskliu beveik ner.
tai gi aisku ji siule ir rekomendavo kita produkcija. bet pasiule gerai valyt nosi(valymus daryt), valyt veida vakarais, ka i r darau. ir drekint drekint drekint...
aj tiesa, pagyre ir matesi svari grazi oda ties zandais ir apacioj - anksciau ten buvo daug spuogu. bet su AI pagalba ju neber
o mano veido proceduros tokios(jau 7 men):
Rytas:
vandenukas H20, priklausomai nuo situacijos, ar Sensibio ar Hydra
Hydra kremukas( kartais Sensibio Light)
Vakaras:
pienelis
vandenukas H2O dar karta
(beveik kasdien pravalau nosi su kilpele)
kremas AKN nosiai ir smakrui (kaip manau AKN nelabai gerai padeda, bet noriu tiket kad padeda)
Hydra kitom vietom
arba Hydra visam veidui.
AI jei yra spuogu. tfu tfu ju jau neber keli men.
Karta i savaite Sebium sveiciamasis prausiklis.
ir po vonios Hudrabio kauke.
Papildyta:
bandziau. man patiko. nors problemu su paakim neturiu ir tai buvo pirmas paakiu kremas. lengvas geras
Papildyta:
pats geriausias kremas !!
Dabar gi - pasiziurejus plika akim ji pamane , kad as neturiu problemu. Tikrai po to pusmecio su Bioderma tikrai oda tapo n kartu grazesne. Bet! pasiziurejus atidziau per ta aparata - parode inkstirus! labai daug ant nosies ir smakro. na ta zinojau, nes matosi. Rode net skirtingu spalvu - atseit isisenejus, ir kitos - nauji. dar rode dulkes ant veido. Bet kaip ne keista, makiazo nereikejo nuimt,. jis netrukde ir jo nerode per ekrana. dar pastebejo vienoj vietoj issipletusias poras. tai susimasciau, ar man reik to poru sutraukiancio kremo, jei ta vieta yra TIK tarp akiu, ant kaktos biski.
dar tyre dregme. viskas kas maziau 50% - dehidratuota. pas mane beveik visur maziau 50, kai kur 50. kai kur 20, ir net 0 buvo! (po ausim, sakoo dazna moteris pamirsta ta vieta). tai gi biski nuliudau, kad dregme mazai atsistate... nors ir naudoju Hydra kremuka.
Rauskliu beveik ner.
tai gi aisku ji siule ir rekomendavo kita produkcija. bet pasiule gerai valyt nosi(valymus daryt), valyt veida vakarais, ka i r darau. ir drekint drekint drekint...
aj tiesa, pagyre ir matesi svari grazi oda ties zandais ir apacioj - anksciau ten buvo daug spuogu. bet su AI pagalba ju neber
o mano veido proceduros tokios(jau 7 men):
Rytas:
vandenukas H20, priklausomai nuo situacijos, ar Sensibio ar Hydra
Hydra kremukas( kartais Sensibio Light)
Vakaras:
pienelis
vandenukas H2O dar karta
(beveik kasdien pravalau nosi su kilpele)
kremas AKN nosiai ir smakrui (kaip manau AKN nelabai gerai padeda, bet noriu tiket kad padeda)
Hydra kitom vietom
arba Hydra visam veidui.
AI jei yra spuogu. tfu tfu ju jau neber keli men.
Karta i savaite Sebium sveiciamasis prausiklis.
ir po vonios Hudrabio kauke.
Papildyta:
QUOTE(Camea @ 2010 06 04, 08:08)
bandziau. man patiko. nors problemu su paakim neturiu ir tai buvo pirmas paakiu kremas. lengvas geras
Papildyta:
QUOTE(Camea @ 2010 06 04, 08:08)
Pasinaudojau ir as vakar nuolaidom
nusipirkau:
nusipirkau:
pats geriausias kremas !!