sveikos, gydausi spuogelius su dermatologes pagalba, kolkas sunkokai sekasi, aisku naudoju antibiotinius tepalus, tokius kaip differin, duac, turiu itarima, kad sunkiai sekasi del to, kad mano oda yra jautri, kosmetologe tai yra sakiusi, ir pati pastebejau, kad labai greit i viska reaguoja paraudimais ir t.t dermatologe patare isigyt drekinanti krema riebiai odai is biodermos, rode ir kitas priemones riebiai odai, bet kaip studentei pasiule pigesniu alternatyvu, taciau as vistiek susigundziau ir nusipirkau ir kitas priemones, H2O, AKN ir AI. Bet manau paskubejau, nes mano jautri oda nuo tu visu antibiotiniu priemoniu dar labiau sujautrejo ir pavyzdziui kai pasitepu sebium AKN, oda vietom pradeda rausti,kaista, kaikur atsirado grynai nuo sudirginimo spuogeliu, po kiek laiko praeina, nuo kitu priemoniu taspats..kaip manot, gal man vertetu isigyti priemones jautriai odai, kol gydausi spuogus tokiomis agresyviomis priemonemis, oda reiketu nuraminti? gal kas susidure su panasia problema, ar tikrai priemones jautriai odai efektyvios? Na ir prirasiau