Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(jurgina@ @ 2010 05 21, 11:19)
Ar kas bandėt  Sebium Pore Refiner. Ar veiksmingas?  4u.gif

as uzsisakiau, veliau butinai bus atsiliepimai. Bet siaip mano poros praktiskai nesimato, visos kosmetologes net sako "taigi jusu poros neishsipletusios" biggrin.gif
bet as noriu, kad butu visai idealiai... nepatinka net kai vos vos uzsikimshusios

siaip AKN man pakankamai gerai viska sutvarke, net nesu tikra ar reikejo Pore Refiner - nes ju poveikis turetu buti panashus. Bet norisi pabandyti, gal Pore Refiner bus stipresnis uz AKN... bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, kur jus uzsisakote Bioderma ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2010 05 22, 16:04)
Merginos, kur jus uzsisakote Bioderma ?

is cia: smile.gif

http://www.leguidesa...brand/bioderma/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 gegužės 2010 - 17:19
tai koki krema pasiulytumete isvalyti veidukuj nuo uzsikisusiu poru ir inkstiriuku, visai pasimeciau info sraute g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos , gal galite padėti išsirinkti iš šios firmos kosmetikos , noriu pabandyti , mano veido oda riebi ,daug inkštirų ir spuogelių kartais iškyla, bet kai pradedu tik naudoti kokias priemones labai išsuasėja ir pleiskanoja tuoja, ką patartumėte isigyti iš Biodermos?
Atsakyti
QUOTE(Vilmika @ 2010 05 23, 16:48)
Sveikos merginos , gal galite padėti išsirinkti  iš šios firmos kosmetikos , noriu pabandyti , mano veido oda riebi ,daug inkštirų ir spuogelių kartais iškyla, bet kai pradedu tik naudoti kokias priemones labai išsuasėja ir pleiskanoja  tuoja, ką patartumėte isigyti iš Biodermos?

Sveika 4u.gif
Vienareikšmiškai Jums reikėtų naudoti linijos Sebium produktus.
Valymas:
Sebium gelis prausiklis ir Sebium H2O, abu tikrai nesausina odos, galima rinktis tik vieną iš jų valymui, tačiau man asmeniškai geriau abu smile.gif Pravalo odą, ypač H2O
Priežiūra:
Vasarai siūlyčiau rinktis Photoderm AKN mat kremuką dienai, o pasausėjusiai odai Sebium Hydra, tikrai fantastiškai drėkina, skirtas odai po spuogų gydymo, kad sugrąžintų drėgmę smile.gif
nuo spuogelių:
Sebium AKN daugiau nuo inkštirų
Sebium AI daugiau nuo didesnių spuogų
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 23, 12:14)
tai koki krema pasiulytumete isvalyti veidukuj nuo uzsikisusiu poru ir inkstiriuku, visai pasimeciau info sraute g.gif

pasiulyciau Sebium AKN
Atsakyti
Na va ateinu su atsiliepimais apie photoderm AKN mat - tai va tepiausi dar tik viena karta, bet ispudis pasirode tikrai neblogas: labai maloniai jauciasi ant odos, neriebina jos visiskai, kas man aktualu. Del matiskumo islaikymo tai nelabai turiu ka pasakyt, nes ejau sportuot, o paskui nusiprausus daugiau nebesitepiau..
Atsakyti
merginos, ka galite pasakyti apie kremukus nuo rauksliu? noreciau mamytei savo nupirkti. smile.gif
ar ci abandyti eiti i kokia sarma ir is tu ale shisheido kazka nznau net ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimesMedis: 25 gegužės 2010 - 14:33
user posted image
Gal yra bandziusiu si autobronzanta? mirksiukas.gif
Atsakyti
ar kas nors naudojot atoderm serijos ka nors
Atsakyti
sveikos, gydausi spuogelius su dermatologes pagalba, kolkas sunkokai sekasi, aisku naudoju antibiotinius tepalus, tokius kaip differin, duac, turiu itarima, kad sunkiai sekasi del to, kad mano oda yra jautri, kosmetologe tai yra sakiusi, ir pati pastebejau, kad labai greit i viska reaguoja paraudimais ir t.t dermatologe patare isigyt drekinanti krema riebiai odai is biodermos, rode ir kitas priemones riebiai odai, bet kaip studentei pasiule pigesniu alternatyvu, taciau as vistiek susigundziau ir nusipirkau ir kitas priemones, H2O, AKN ir AI. Bet manau paskubejau, nes mano jautri oda nuo tu visu antibiotiniu priemoniu dar labiau sujautrejo ir pavyzdziui kai pasitepu sebium AKN, oda vietom pradeda rausti,kaista, kaikur atsirado grynai nuo sudirginimo spuogeliu, po kiek laiko praeina, nuo kitu priemoniu taspats..kaip manot, gal man vertetu isigyti priemones jautriai odai, kol gydausi spuogus tokiomis agresyviomis priemonemis, oda reiketu nuraminti? gal kas susidure su panasia problema, ar tikrai priemones jautriai odai efektyvios? Na ir prirasiau doh.gif
Atsakyti