Sveikutes,
na noriu pasidalinti savo ispudziais. buvau vakar vaistineje, galvoju paprasysiu Sebium AI meginelio. Tai taaaip nenorom dave, kad sakes
Na vakare jau teptis, itarima sukele, kad dangtukas labai laisvai uzsuktas ir daug lengvesnis nei AKN meginelis, nu zdz pasirodo, kad to kremo net nera, lasiukas belikes tai va vakar pasitepiau veida, dar sian tikiuosi isspausti kazka ir fsio. Is viso tikiuosi cia ne metus guli jis taip:D
Na, bet man patiko AI, iskart spuogai susiskleide ir kas svarbiausia neriebina kaip AKN. na pirmas ispudis tikrai geras, man patiko, tikiuosi ir toliau taip bus
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 05 20, 10:23)
Sveikutes,
na noriu pasidalinti savo ispudziais. buvau vakar vaistineje, galvoju paprasysiu Sebium AI meginelio. Tai taaaip nenorom dave, kad sakes
Na vakare jau teptis, itarima sukele, kad dangtukas labai laisvai uzsuktas ir daug lengvesnis nei AKN meginelis, nu zdz pasirodo, kad to kremo net nera, lasiukas belikes tai va vakar pasitepiau veida, dar sian tikiuosi isspausti kazka ir fsio. Is viso tikiuosi cia ne metus guli jis taip:D
Eik tu sau, siaubas... ir dar dalina tokius mėginukus, kurie jau išbandyti yra...
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 05 20, 10:23)
Na, bet man patiko AI, iskart spuogai susiskleide ir kas svarbiausia neriebina kaip AKN. na pirmas ispudis tikrai geras, man patiko, tikiuosi ir toliau taip bus
Sebium AI tikras gėris!!! Vakar vėl pajutau, kad gali keli spuogiukai iškilt, pasitepiau AI šias vietas ir šiandien vėl švari, lygi oda. Žinokit, negaliu iki šiol patikėt, kad Biodermos produktai tokius stebuklus padaro
i | Žinutės, susijusios su užsakymu, ištrintos. Tema skirta dalintis atsiliepimais apie kosmetiką, o ne organizuotis užsakymus. |
QUOTE(*smile* @ 2010 05 20, 09:42)
Eik tu sau, siaubas... ir dar dalina tokius mėginukus, kurie jau išbandyti yra...
Sebium AI tikras gėris!!! Vakar vėl pajutau, kad gali keli spuogiukai iškilt, pasitepiau AI šias vietas ir šiandien vėl švari, lygi oda. Žinokit, negaliu iki šiol patikėt, kad Biodermos produktai tokius stebuklus padaro
Sebium AI skirtas tik pavieniams spuogeliams ? ar galima visa veida tepti ?
QUOTE(lauryna @ 2010 05 20, 21:59)
Ne tik galima, bet ir reikia Čia kas kaip nori, manau. Aš tepiau visą veiduką
QUOTE(lauryna @ 2010 05 20, 22:59)
Galima ir visą veidą tepti. Čia jau pagal poreikį. Man kadangi dabar jau iškyla tik pavieniai spuogiukai, viso veido nebesitepu šiuo kremu. h
QUOTE(Tutia @ 2010 05 20, 22:22)
Ne tik galima, bet ir reikia Čia kas kaip nori, manau. Aš tepiau visą veiduką
as ir tepiau vis.a kai spuogu nebeliko ar koks vienas kitas -tai tik juos.
Papildyta:
jei reikia meginuku- maciau vilniaus karopolio eurovaistinei. ten daug ir ivariu buvo.
QUOTE(taša @ 2010 05 21, 09:17)
as ir tepiau vis.a kai spuogu nebeliko ar koks vienas kitas -tai tik juos.
Papildyta:
jei reikia meginuku- maciau vilniaus karopolio eurovaistinei. ten daug ir ivariu buvo.
Papildyta:
reik iki vaistines tada dar nulekt, matyt, nusipirksiu normalu kremuka.
bet va galvoju as cia man AI tepliotis ryte ir vakare , ar su Hydra pakaitom gal pradziai kol prades mazeti ju tik su AI teptis, nes kyla nauju spuogiuku kolkas.
beje, parasiau laiska biodermai, kur facbooke nurodyta, tai visa savaite nesulaukiu atsakymo. nesuprantu, kam tada sakyt, kad galit rasyt, jei kyla klausimu. nu tegu nesiuncia tu meginuku, bet i kl galetu atsakyt
pastebejau kad ju atsakymai bun a labai abstraktus jie normaliai negali patarti nematytdami veido ir manau atsako paprastos konsultantes kurios ismano api oda tiek pat kiek mes
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 05 21, 10:21)
beje, parasiau laiska biodermai, kur facbooke nurodyta, tai visa savaite nesulaukiu atsakymo. nesuprantu, kam tada sakyt, kad galit rasyt, jei kyla klausimu. nu tegu nesiuncia tu meginuku, bet i kl galetu atsakyt
Gal pabandyk pakartot savo lasišk . Maža kas, gal negavo, visko pasitaiko
Aš rašydama daviau susiprast, kad noriu mėginėlių Beje, gavau juos tik po kokio mėnesio, jau buvau nusiteikus, kad negausiu visai.
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 21, 10:37)
pastebejau kad ju atsakymai bun a labai abstraktus jie normaliai negali patarti nematytdami veido ir manau atsako paprastos konsultantes kurios ismano api oda tiek pat kiek mes
matyt, busiu paskubejusi, nes gavau katik atsakyma tas mano nekantrumas.
na taip, atsakymai, tai tiesiog papasakojo apie kremus,panasiai kaip ant dezutes parasyta. aisku ,sunku jom kazka sakyt kai nemato veido.
dar va viena dalyka psake, kad jei naudoji sebium h20, tai prausiklio nereikia naudoti, nes ju principas tas pats, o be to gali issausinti oda. tai as tada tik AI pirksiu ir apsisarvuosiu kantrybe
Ar kas bandėt Sebium Pore Refiner. Ar veiksmingas?