Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(LaimesMedis @ 2010 05 18, 13:55)
Na reiks dar prausikli nusipirkti ir ,matyt, Sebium AI.
As dabar turiu Sebium AKN meginuku pora, tai nusprendziau kolkas teptis tik jais ir ziuret kas bus, jei oda prades sauseti tada hydra uzsitepsiu ant tu vietu. bet pastebejau kad nuo AKN man alerginiai spuogiukai kyla ties apatine lupa...
Bet apsiraminau siekt tiek paskaiciusi komentarus, reiks kantrybes ir ziuresiu,kas bus po menesio  4u.gif

Sebium AKN yra nuo inkštirų. Jei pas tave uždegiminiai spuogai, tau geriau būtų Sebium AI.

Čia yra bukletas apie Sebium liniją, pasiskaityk, gal bus aiškiau kokias priemones rinktis mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 05 18, 12:55)
na jie pagrinde dvieju rusiu-pacioje pradzioje iskyla smulkus su baltom virsunelem, paskui ta virsunele dingsta ir darosi jau didesnis spuogas,kuriame nuolat pasipildo pulinuku, o kiti spuogai iskart auga dideli ir dazniausiai be baltu virsuneliu, bet laikui einant irgi prisipldo pulinuku, o kartais ir neprisipildo. mano veidas atrodo kaip negyjantis spuogu laukas. pagereja, bet vis tiek isauga kiti ir taip be galo. tie spuogai labai ilgai laikosi, jei aputikriai tai iki dvieju savaiciu tada pradeda gyti, bet paskui juos vel nauji kyla. zdz  cray.gif

as va turiu hydra ir akn ir neapsisprendziu kuri cia nusipirkti ar akn ar ai... bet kai pasakei,kad abu naudojai,tai gal tada abu reiks g.gif dar galvojau ir apie sebium mat..
o koks eiliskumas buvo siu kremuku,ka po ko tepei?
Papildyta:

kaip supratau inkstiru neturi. todel tau AKN gal ir nelabai reikia. siulyciau AI - jis nuo dideliu spuogu.
as rytais tepu Hydra, o vakare kai nuvalau - akn. ant spuogu AI(nors kai pradejau naudoti AI tepiau VISA veida, nes irgi spuogu buvo daug ir visur). dabar jau gera menesi nenaudoju AI - nes spuogu nebeliko. tik tokie maziukai, juodi taskeliai ant smakro ir kaktos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 18 gegužės 2010 - 14:00
QUOTE(taša @ 2010 05 18, 14:59)
kaip supratau inkstiru neturi. todel tau AKN gal ir nelabai reikia. siulyciau AI - jis nuo dideliu spuogu.
as rytais tepu Hydra, o vakare kai nuvalau - akn. ant spuogu AI(nors kai pradejau naudoti AI tepiau VISA veida, nes irgi spuogu buvo daug ir visur). dabar jau gera menesi nenaudoju AI - nes spuogu nebeliko. tik tokie maziukai, juodi taskeliai ant smakro ir kaktos.

dabar paziurejau,kad yra inkstiru, taip akivaizdziai matomi 5 ant kaktos vidurio ir taip pavieniai issimete zandu zonoje, bet ten mazyciai, vos iziurimi biggrin.gif bet pagrinde pas mane spuogai. tai gal bandyt kazkaip pakaitom AI ir AKN derint, o diena Hydra g.gif nznau net.
tose vaistinese tai nesulauksi pagalbos normalios. atceit man AI nereikia nes spuogai apgije, bet kad jie pas mane keliasi pastoviai tai dzin ,rr. per tokias va ir ismeti kruva pinigu rolleyes.gif
Atsakyti
man tada ir prausiklio reikia, ir sveitiklio ir tada AI mellow.gif

tiesa, o biodermos yra paakiu kremukas? nes kazkaip neteko matyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimesMedis: 18 gegužės 2010 - 16:32
Žinau, kad yra "Bioderma Sensibio" paakių kremas.
Beje, kažkas anksčiau teiravosi dėl drėk.serumo - taip, yra ir toks - "Hydrabio Serum".

O šiaip pasižiūrėkit čia - žymiai platesnis asortimentas nei mūsų vaistinėse, o ir kainos tikrai geresnės rolleyes.gif http://www.leguidesa...brand/bioderma/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 gegužės 2010 - 18:04
QUOTE(*smile* @ 2010 05 18, 14:33)
Sebium AKN yra nuo inkštirų. Jei pas tave uždegiminiai spuogai, tau geriau būtų Sebium AI.

Čia yra bukletas apie Sebium liniją, pasiskaityk, gal bus aiškiau kokias priemones rinktis  mirksiukas.gif

gal toks bukletas yra apie Sensibio liniją? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 05 18, 20:42)
gal toks bukletas yra apie Sensibio liniją?  ax.gif

Apie Sebium liniją šį bukletą buvau gavus kartu su mėginukais. Gal kuri nors su Sensibio mėginukais irgi gavo panašų mirksiukas.gif Be to, yra atskiros tokios kaip ir knygutės išleistos apie kiekvieną odos tipą. Galite jiems el.paštu parašyti ir paklausti, gal atsiųs smile.gif O šiaip daug info yra Biodermos facebook puslapyje

Konkrečiai apie Sensibio liniją ten taip rašo:

Odo jautrumas yra subjektyvi sąvoka, o bendrai - tai nuolat juntamas diskomforto jausmas odoje. Pagrindiniai jautrios odos požymiai yra karščio pojūtis, niežėjimas, raudonis, dilgčiojimas.

Dažniausiai padidėjęs odos jautrumas yra daugelio veiksnių pasekmė - tai gali būti paveldėta, tai gali įtakoti aplinka, kurioje gyvename, ir netgi mūsų gyvenimo būdas.

Jautrios odos priežiūrai BIODERMA sukūrė Sensibio liniją, visų tipų jautriai odai prižiūrėti.

Higienai:

Sensibio H2O- populiariausias BIODERMA produktas pasaulyje! Tai valomasis vanduo visų tipų jautriai odai, ši priemonė švelniai vienu judesiu nuvalo odą, jos nereikia nuplauti. Nuramina ir atgaivina sudirgusią odą.

Sensibio DS+ gelis prausiklis- skirtas jautriai, linkusiai į raudonį, pleiskanojančiai riebesnėse veido vietose odai (kakta, antakiai, vokai, nosies lūpų raukšlė). Švelniai valo, pašalina pleiskanas, sumažina raudonį ir iš karto nuramina odą.

Jautrios odos priežiūrai:

Sensibio Light- kremas normaliai, mišriai jautriai odai. Ši priemonė padidina odos tolerancijos laipsnį, sudrėkina ir iš karto nuramina odą.

Sensibio Rich- kremas sausai, labai sausai jautriai odai. Ši priemonė padidina odos tolerancijos laipsnį, sudrėkina ir iš karto nuramina odą.

Sensibio AR- kremas jautriai, linkusiai į raudonį odai. Tai pirmoji odos priežiūros priemonė veikianti odos raudonio atsiradimo priežastį. Sumažina raudonį ir apsaugo nuo jo atsiradimo, nuramina ir atstato odos komforto būklę, intensyviai drėkina.

Sensibio Forte- dėl cheminių, mechaninių veiksnių (depiliacija, sudirginimas po skutimosi, pilingas, odos trinimas), po dermatologinių procedūrų, saulės nudegimų sudirgintai odai skirtas kremas. Nuramina deginimo ir karščio pojūtį, sumažina uždegimą, atstato odos komforto būklę.

Sensibio DS+- kremas jautriai, linkusiai į raudonį, pleiskanojančiai riebesnėse veido vietose odai (kakta, antakiai, vokai, nosies lūpų raukšlė). Švelniai pašalina pleiskanas, sumažina raudonį ir iš karto nuramina sudirgintą odą.

Papildomai jautrios odos priežiūrai:

Sensibio Mask- kaukė jautriai odai, kuri intensyviai ramina, drėkina, atstato odos komforto būklę.

Sensibio Eye Contour gel- kremas gelis jautriai akių srities odai. Dėl sudėtyje esančios hialurono rūgšties išlygina mimikos raukšleles, drėkina ir nuramina.

Daugiau informacijos apie Jūsų odos priežiūra ir BIODERMA produktus galite gauti el. paštu: klausk@bioderma.lt
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 05 18, 21:14)
Apie Sebium liniją šį bukletą buvau gavus kartu su mėginukais. Gal kuri nors su Sensibio mėginukais irgi gavo panašų  mirksiukas.gif  Be to, yra atskiros tokios kaip ir knygutės išleistos apie kiekvieną odos tipą. Galite jiems el.paštu parašyti ir paklausti, gal atsiųs smile.gif O šiaip daug info yra Biodermos facebook puslapyje

Konkrečiai apie Sensibio liniją ten taip rašo:

Odo jautrumas yra subjektyvi sąvoka, o bendrai - tai nuolat juntamas diskomforto jausmas odoje. Pagrindiniai jautrios odos požymiai yra karščio pojūtis, niežėjimas, raudonis, dilgčiojimas.

Dažniausiai padidėjęs odos jautrumas yra daugelio veiksnių pasekmė - tai gali būti paveldėta, tai gali įtakoti aplinka, kurioje gyvename, ir netgi mūsų gyvenimo būdas.

Jautrios odos priežiūrai BIODERMA sukūrė Sensibio liniją, visų tipų jautriai odai prižiūrėti.

Higienai:

Sensibio H2O- populiariausias BIODERMA produktas pasaulyje! Tai valomasis vanduo visų tipų jautriai odai, ši priemonė švelniai vienu judesiu nuvalo odą, jos nereikia nuplauti. Nuramina ir atgaivina sudirgusią odą.

Sensibio DS+ gelis prausiklis- skirtas jautriai, linkusiai į raudonį, pleiskanojančiai riebesnėse veido vietose odai (kakta, antakiai, vokai, nosies lūpų raukšlė). Švelniai valo, pašalina pleiskanas, sumažina raudonį ir iš karto nuramina odą.

Jautrios odos priežiūrai:

Sensibio Light- kremas normaliai, mišriai jautriai odai. Ši priemonė padidina odos tolerancijos laipsnį, sudrėkina ir iš karto nuramina odą.

Sensibio Rich- kremas sausai, labai sausai jautriai odai. Ši priemonė padidina odos tolerancijos laipsnį, sudrėkina ir iš karto nuramina odą.

Sensibio AR- kremas jautriai, linkusiai į raudonį odai. Tai pirmoji odos priežiūros priemonė veikianti odos raudonio atsiradimo priežastį. Sumažina raudonį ir apsaugo nuo jo atsiradimo, nuramina ir atstato odos komforto būklę, intensyviai drėkina.

Sensibio Forte- dėl cheminių, mechaninių veiksnių (depiliacija, sudirginimas po skutimosi, pilingas, odos trinimas), po dermatologinių procedūrų, saulės nudegimų sudirgintai odai skirtas kremas. Nuramina deginimo ir karščio pojūtį, sumažina uždegimą, atstato odos komforto būklę.

Sensibio DS+- kremas jautriai, linkusiai į raudonį, pleiskanojančiai riebesnėse veido vietose odai (kakta, antakiai, vokai, nosies lūpų raukšlė). Švelniai pašalina pleiskanas, sumažina raudonį ir iš karto nuramina sudirgintą odą.

Papildomai jautrios odos priežiūrai:

Sensibio Mask- kaukė jautriai odai, kuri intensyviai ramina, drėkina, atstato odos komforto būklę.

Sensibio Eye Contour gel- kremas gelis jautriai akių srities odai. Dėl sudėtyje esančios hialurono rūgšties išlygina mimikos raukšleles, drėkina ir nuramina.

Daugiau informacijos apie Jūsų odos priežiūra ir BIODERMA produktus galite gauti el. paštu: klausk@bioderma.lt

Va man lygiai tas pats kaip parasyta cia "Odo jautrumas yra subjektyvi sąvoka, o bendrai - tai nuolat juntamas diskomforto jausmas odoje. Pagrindiniai jautrios odos požymiai yra karščio pojūtis, niežėjimas, raudonis, dilgčiojimas." tik dar prisideda spuogai.
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 05 18, 16:31)

tiesa, o biodermos yra paakiu kremukas? nes kazkaip neteko matyt ax.gif

yra - Sensibio. naudoju - patinka. kazkokiu super rezultatu nera, nes problemu neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 05 18, 21:14)
Apie Sebium liniją šį bukletą buvau gavus kartu su mėginukais. Gal kuri nors su Sensibio mėginukais irgi gavo panašų  mirksiukas.gif  Be to, yra atskiros tokios kaip ir knygutės išleistos apie kiekvieną odos tipą. Galite jiems el.paštu parašyti ir paklausti, gal atsiųs smile.gif O šiaip daug info yra Biodermos facebook puslapyje

beje, parasiau as jiem, bet 4 dienas negaunu jokiu ziniu. tiesa, laiska supyliau gana ilga, bet norejau kuo issamiau paaiskinti savo beda, kad susidarytu kuo geresni vaizda. na jei tingi aiskint, tai bent tikrai atsiustu knygute kokia ar ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 05 19, 22:01)
Kito kremo taip pat 5ml gavau, prausiklio 8ml, tik "Sebium Mat" mažasis mėginukas.

pagailėjo, šmikiai hihihi.gif

o aš, tfu tfu tfu, kad tik neprisikalbėčiau, matau akivaizdų odos pagerėjimą tik po savaitės naudojimo wub.gif spuogelių kažkiek minimaliai kyla, bet nedidelių, kaip anksčiau buvo, pavieniai giluminiai skausmingi verysad.gif dabar apsitvarkė thumbup.gif oda tokia lygesnė, gražesnė. o irrrrrrr kas man svarbiausia, - sudrėkinta, visai nebesausėja ploja.gif assa.gif sokiai.gif
labai tikiuosi, kad ir toliau toks Biodermos poveikis bus, tada tikrai nebus gaila leisti pastoviai pinigėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 05 19, 21:58)
man užteko keliems kartams, kremukai po 5 ml buvo, prausiklis berods 8 ml  smile.gif
šaunuolės  thumbup.gif

QUOTE(Victorious @ 2010 05 19, 22:01)
Arba daryt kelis užsakymus iki 3kg, jei jau "neįtilptumėm" ax.gif

Kito kremo taip pat 5ml gavau, prausiklio 8ml, tik "Sebium Mat" mažasis mėginukas.

Tai vat ir man Sebium Mat pagailėjo cool.gif Tas mažasis mėginukas tai neleis suprasti, tinka ar neitin, porai max trim kartam jis. Va pvz. vaistinėse, jei turi, duoda tuos didesnius, po 5 ml, tada normaliai išsibandyti galima.
Svarbiausia ir to vieno mėginuko plius Sebium H2O vandenuko laukiau visą mėn, kol atvežė.

Nelabai atidžiai skaitau blush2.gif , nepykit, kad užklausiu.
Ar bandėt kas Photoderm AKN kremą, suteikiantį atspalvį (atrodo taip surašiau)? Gundyčiausi tuo daiktu, bet neišmėginus nesinori rizikuoti.
Beje, iki šiol nebuvau bandžiusi AKN, mane konsultavusi Biodermą atsovaujanti dermatologė (buvau kartą pas ją konsultuotis) aiškino, kad man nereikia to AKN. Bet sugalvojau pati išbandyti vistik. Jis su rūgštimis, taip? Pasiprašiau vaistinėje mėginuko, tai pabandysiu vakarais juo pasiteplioti, žiūrėsiu, kaip bus. Nes į rūgštinę kosmetiką šiaip aš palankiai žiūriu.
Atsakyti