Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 15, 20:52)
o kokiai odai skirtas sebium foaming gel

riebiai/mišriai, čia prausiklis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 05 15, 17:16)
Facebook'e yra Biodermos atstovybės puslapis, parašiau jiems laiškelį, išdėsčiau svao problemas, paprašiau patarimų, informacijos apie kosmetiką ir aišku mėginukų  biggrin.gif  ir atsiuntė  bigsmile.gif  labai gerai taip išsibandyt. Nes jau žinau, ko noriu, ir ką lėksiu šiandien pirkti į vaistinę. Pradžioj tai bus Sebium Hydra (panaudojus kelias va tas dienas pripratau vis gi prie to riebumo, nėra jis jau labai baisus  ax.gif  bet man drėkinimo verkiant reikia, o drėkina tikrai labai gerai; nors tiesa, norėčiau labai pabandyt Sebiu MAT dar), gal dar Sebium AI ir Sebium foaming gel  smile.gif  nežinau, ar dar ir H2O reik, gal ir reik  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Supratau smile.gif as hydra tai ppat naudosiu, bet neapsisprendziu,koki krema nakciai imti AKN ar MAT. Na MAT ir diena puikiai tiktu, bet bijau ,kad nenusausintu odos, kaip man visada buna, jei naudoju nuo spuogu kosmetika ir papildomai drekinimo odai neduodu. doh.gif tada dar va mastau kaip su tuo prausikliu/geliu. reikia jo ar nereikia...gal pilnai uztenka vandenuko ax.gif turiu sebium h20,bet skaiciau,kad ji reikia naudoti derinant su sensibio h20, bet jau man per daug cia visko biggrin.gif juk ir kainuoja ne tiek jau mazai, o ypac kai viska iskart susipirkti reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 08, 13:56)
as cia del visu priedu alergizuojanciu...ir.t.t blink.gif
parasiau laiska ir as i bioderma tai va trecia sav. laukiu meginuku, sake jau kita sav. turi atvesti uzsiprasiau sensibio light, ir su spf 50+ , tik gaila neturi creme teinte su 50spf. labai superinis kremukas su atspalviu sulyginantis veido spalva smile.gif tik kaip visada lietuvoje nieko neturi schmoll.gif

sio kremo nuo saules su spalva meginuka gavau Europos Camelia vaistinej smile.gif yra ir LT.

QUOTE(Tutia @ 2010 05 16, 11:43)
vakar dar taip užtaikiau, Akropoly gi JAMAM diena buvo, o ir Eurovaistinėj visa Bioderma maždaug po minus 10-15 Lt  thumbup.gif

et, praleidau proga smile.gif Galvojau isigyt Sebium Hydra. Turejau meginuka, tai irgi pakankamai riebus ant mano odos - veidas blizga. Bet nakciai labai geras. O ryte atsikeliu - perbraukiu H2O ir nebelieka to riebumo. UZtat oda nesauseja...

gal kas zinot kur kitasyk bus geros nuolaidos biodermai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 05 16, 16:55)
Supratau smile.gif as hydra tai ppat naudosiu, bet neapsisprendziu,koki krema nakciai imti AKN ar MAT. Na MAT ir diena puikiai tiktu, bet bijau ,kad nenusausintu odos, kaip man visada buna, jei naudoju nuo spuogu kosmetika ir papildomai drekinimo odai neduodu.  doh.gif  tada dar va mastau kaip su tuo prausikliu/geliu. reikia jo ar nereikia...gal pilnai uztenka vandenuko ax.gif  turiu sebium h20,bet skaiciau,kad ji reikia naudoti derinant su sensibio h20, bet jau man per daug cia visko  biggrin.gif  juk ir kainuoja ne tiek jau mazai, o ypac kai viska iskart susipirkti reikia doh.gif

Man atrodo naudojant Hydra, nesvarbu kokį kitą pasirinksit, AI ar MAT, oda bus sudrėkinta vien nuo Hydra. Bent jau man va nuo ketvirtadienio oda atsigavus laaabai (tfu tfu tfu), nebesausėja bigsmile.gif
O, kad Sebium H2O naudot derinant su Sensibio H2O, tai kažkaip negirdėjau ir neįsivaizudoju, koks argumentas, kodėl g.gif Juk čia net skirtingos linijos - mišriai ir jautriai smile.gif nors, man Sensibio H2O irgi paitko, gal ateity nusipirksiu, ramina jis kažkaip mirksiukas.gif

QUOTE(lisik @ 2010 05 17, 03:14)
sio kremo nuo saules su spalva meginuka gavau Europos Camelia vaistinej smile.gif yra ir LT.
et, praleidau proga smile.gif Galvojau isigyt Sebium Hydra. Turejau meginuka, tai irgi pakankamai riebus ant mano odos - veidas blizga. Bet nakciai labai geras. O ryte atsikeliu - perbraukiu H2O ir nebelieka to riebumo. UZtat oda nesauseja...

gal kas zinot kur kitasyk bus geros nuolaidos biodermai ? smile.gif

aš tai užsiprenumeravau eurovaistinės naujienlaiškį ir šeip seku internete nuolaidas, kol kas kaip ir nieko smile.gif
o dėl Sebium Hydra, tai tikrai jis riebokas, bet man viską kompensuoja drėkininmas, nu labai man patinka, kai jis toks intensyvus wub.gif tfu tfu tfu, kad tik neprisikalbėčiau. biggrin.gif
Atsakyti
na va galutionai nusiminiau bioderma sensibio ritch kemsa siaubingai poras, sebium mat irgi kemsa teks atsisveikinti, ant veido tokiu skausmingu pridygo spuogu dideliu raudonu be virsuniu,,,, na ir uzkiso
Atsakyti
nes mane tai labai domina Sebium MAT, prašiau Eurovaistinėj mėginuko, - neturėjo unsure.gif paisbandžiau ant rankos, tai konsistencija faina tokia gelinė, bet nežinia, kaip ant veido bus. O tu prieš šviesą bandyt pažiūrėt, balta talpa, tai turėtų matytis biggrin.gif Jeigu nenaudosi/meis lauk, aš gal nupirkčiau pabandymui blush2.gif
Atsakyti
o gal kas bandet BIODERMA SEBIUM PORE REFINER ?

labai gundausi smile.gif

user posted image

Bioderma SÉBIUM Pore Refiner cream : cleansing, kerato-regulating and soothing cream intended for skin treatment in young people with the proclivity to acne. It can be used independently or in connection with dermatological therapy in order to reach a better result. It alters the quality of sebum. It prevents formation of comedones. It smoothes skin. It is applied on a clean skin 2x a day, in the morning and in the evening.

idomu kiek jis pas mus kainuoja ? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 17, 20:33)
idomu kiek jis pas mus kainuoja ?  ax.gif

Kainuoja kaip visi produktai +-50 Lt 4u.gif Aš irgi senokai jau gundaus bet kai nėra pas mane mieste vietų kur Bioderma prekiauja tai nenusiperku blush2.gif
Papildyta:
Naujiena! Kai tik bus atsiliepimų, neškit čia smile.gif
Pudra
Atsakyti
O yra kas spuogus issigyde su Sebium AKN ar AI MAt? as naudoju jau kelios dienos , bet jokio rezultato nematau schmoll.gif suprantu,kad ne viskas taip greit, bet kiek naudojusi esu priemoniu niekas nepadejo... jei ir sitie kremukai nepades tada nznau,ka daryt reikes , nes niekaip neissinaikinu tu spuogu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 05 17, 22:13)
O yra kas spuogus issigyde su Sebium AKN ar AI MAt? as naudoju jau kelios dienos  , bet jokio rezultato nematau schmoll.gif suprantu,kad ne viskas taip greit, bet kiek naudojusi esu priemoniu niekas nepadejo... jei ir sitie kremukai nepades tada nznau,ka daryt reikes , nes niekaip neissinaikinu tu spuogu cray.gif

o kokie pas tave spuogai? smulkus inkstyrai?
as sisigydziau su AI, AKN ir HYDRA. + turiu prausikli is Sebium, ir vandenuka Sebium ir Sensibio.
pirmi rezultatai pasirode po 2 savaiciu naudojimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 18 gegužės 2010 - 08:58
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 05 17, 23:13)
O yra kas spuogus issigyde su Sebium AKN ar AI MAt? as naudoju jau kelios dienos  , bet jokio rezultato nematau schmoll.gif suprantu,kad ne viskas taip greit, bet kiek naudojusi esu priemoniu niekas nepadejo... jei ir sitie kremukai nepades tada nznau,ka daryt reikes , nes niekaip neissinaikinu tu spuogu cray.gif

Pas mane odos problema nebuvo labai baisi, bet spuogų buvo gerokai padaugėję. Vien tik ant smakro jų buvo kokie 5-6. Ir vos vienas išnyksta, kitas šalia atsiranda doh.gif
Bet dabar jau apie du mėnesius naudoju tik Biodermos kosmetiką (Sebium H2O, Sebium prausiklį, Sebium Hydra ir Sebium AI). Prausiklį naudoju griežtai kiekvieną rytą ir vakarą, Sebium Hydra tepiau ant išsausėjusių odos vietų (daugiausiai skruostų), o problemines veido odos vietas - Sebium AI. Pirmą ir antrą savaitę spuogų tik padaugėjo. Bet gerai, jog buvau pasiskaičius, kad taip atsitinka, nes oda turi išsivalyti. Taigi prakenčiau tą laiką ir nuo trečios savaitės rezultatai buvo akivaizdūs. Dabar (po dviejų mėnesių) mano oda yra gerokai pagražėjusi, spuogų nei vieno neliko (!), ir net per mmm atsirado tik vienas nedidelis spuogiukas, kurį patepus Sebium AI kitą dieną jo nebuvo.
Taigi, kolkas Biodermos kosmetika man tiesiog nuostabi!!! mirksiukas.gif

LaimesMedis
, o tau siūlyčiau panaudoti mažiausiai mėnesį šią kosmetiką ir tik tada spręsti padėjo ar ne. Po kelių dienų tikrai nepamatysi rezultato (nors aš iš karto pajutau, kad oda atsigavo). Tad kantrybės, kantrybės, kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 05 18, 09:58)
o kokie pas tave spuogai? smulkus inkstyrai?
as sisigydziau su AI, AKN ir HYDRA. + turiu prausikli is Sebium, ir vandenuka Sebium ir Sensibio.
pirmi rezultatai pasirode po 2 savaiciu naudojimo

na jie pagrinde dvieju rusiu-pacioje pradzioje iskyla smulkus su baltom virsunelem, paskui ta virsunele dingsta ir darosi jau didesnis spuogas,kuriame nuolat pasipildo pulinuku, o kiti spuogai iskart auga dideli ir dazniausiai be baltu virsuneliu, bet laikui einant irgi prisipldo pulinuku, o kartais ir neprisipildo. mano veidas atrodo kaip negyjantis spuogu laukas. pagereja, bet vis tiek isauga kiti ir taip be galo. tie spuogai labai ilgai laikosi, jei aputikriai tai iki dvieju savaiciu tada pradeda gyti, bet paskui juos vel nauji kyla. zdz cray.gif

as va turiu hydra ir akn ir neapsisprendziu kuri cia nusipirkti ar akn ar ai... bet kai pasakei,kad abu naudojai,tai gal tada abu reiks g.gif dar galvojau ir apie sebium mat..
o koks eiliskumas buvo siu kremuku,ka po ko tepei?
Papildyta:
QUOTE(*smile* @ 2010 05 18, 10:00)
Pas mane odos problema nebuvo labai baisi, bet spuogų buvo gerokai padaugėję. Vien tik ant smakro jų buvo kokie 5-6. Ir vos vienas išnyksta, kitas šalia atsiranda  doh.gif
Bet dabar jau apie du mėnesius naudoju tik Biodermos kosmetiką (Sebium H2O, Sebium prausiklį, Sebium Hydra ir Sebium AI). Prausiklį naudoju griežtai kiekvieną rytą ir vakarą, Sebium Hydra tepiau ant išsausėjusių odos vietų  (daugiausiai skruostų), o problemines veido odos vietas - Sebium AI. Pirmą ir antrą savaitę spuogų tik padaugėjo. Bet gerai, jog  buvau pasiskaičius, kad taip atsitinka, nes oda turi išsivalyti. Taigi prakenčiau tą laiką ir nuo trečios savaitės rezultatai buvo akivaizdūs. Dabar (po dviejų mėnesių) mano oda yra gerokai pagražėjusi, spuogų nei vieno neliko (!), ir net per mmm atsirado tik vienas nedidelis spuogiukas, kurį patepus Sebium AI kitą dieną jo nebuvo.
Taigi, kolkas Biodermos kosmetika man tiesiog nuostabi!!!  mirksiukas.gif

LaimesMedis
, o tau siūlyčiau panaudoti mažiausiai mėnesį šią kosmetiką ir tik tada spręsti padėjo ar ne. Po kelių dienų tikrai nepamatysi rezultato (nors aš iš karto pajutau, kad oda atsigavo). Tad kantrybės, kantrybės, kantrybės  mirksiukas.gif

Na reiks dar prausikli nusipirkti ir ,matyt, Sebium AI.
As dabar turiu Sebium AKN meginuku pora, tai nusprendziau kolkas teptis tik jais ir ziuret kas bus, jei oda prades sauseti tada hydra uzsitepsiu ant tu vietu. bet pastebejau kad nuo AKN man alerginiai spuogiukai kyla ties apatine lupa...
Bet apsiraminau siekt tiek paskaiciusi komentarus, reiks kantrybes ir ziuresiu,kas bus po menesio 4u.gif
Atsakyti