QUOTE(taša @ 2010 05 18, 09:58)
o kokie pas tave spuogai? smulkus inkstyrai?
as sisigydziau su AI, AKN ir HYDRA. + turiu prausikli is Sebium, ir vandenuka Sebium ir Sensibio.
pirmi rezultatai pasirode po 2 savaiciu naudojimo
na jie pagrinde dvieju rusiu-pacioje pradzioje iskyla smulkus su baltom virsunelem, paskui ta virsunele dingsta ir darosi jau didesnis spuogas,kuriame nuolat pasipildo pulinuku, o kiti spuogai iskart auga dideli ir dazniausiai be baltu virsuneliu, bet laikui einant irgi prisipldo pulinuku, o kartais ir neprisipildo. mano veidas atrodo kaip negyjantis spuogu laukas. pagereja, bet vis tiek isauga kiti ir taip be galo. tie spuogai labai ilgai laikosi, jei aputikriai tai iki dvieju savaiciu tada pradeda gyti, bet paskui juos vel nauji kyla. zdz cray.gif
as va turiu hydra ir akn ir neapsisprendziu kuri cia nusipirkti ar akn ar ai... bet kai pasakei,kad abu naudojai,tai gal tada abu reiks
dar galvojau ir apie sebium mat..
o koks eiliskumas buvo siu kremuku,ka po ko tepei?
Papildyta:
QUOTE(*smile* @ 2010 05 18, 10:00)
Pas mane odos problema nebuvo labai baisi, bet spuogų buvo gerokai padaugėję. Vien tik ant smakro jų buvo kokie 5-6. Ir vos vienas išnyksta, kitas šalia atsiranda
Bet dabar jau apie du mėnesius naudoju tik Biodermos kosmetiką (Sebium H2O, Sebium prausiklį, Sebium Hydra ir Sebium AI). Prausiklį naudoju griežtai kiekvieną rytą ir vakarą, Sebium Hydra tepiau ant išsausėjusių odos vietų (daugiausiai skruostų), o problemines veido odos vietas - Sebium AI. Pirmą ir antrą savaitę spuogų tik padaugėjo. Bet gerai, jog buvau pasiskaičius, kad taip atsitinka, nes oda turi išsivalyti. Taigi prakenčiau tą laiką ir nuo trečios savaitės rezultatai buvo akivaizdūs. Dabar (po dviejų mėnesių) mano oda yra gerokai pagražėjusi, spuogų nei vieno neliko (!), ir net per mmm atsirado tik vienas nedidelis spuogiukas, kurį patepus Sebium AI kitą dieną jo nebuvo.
Taigi, kolkas Biodermos kosmetika man tiesiog nuostabi!!!
LaimesMedis, o tau siūlyčiau panaudoti mažiausiai mėnesį šią kosmetiką ir tik tada spręsti padėjo ar ne. Po kelių dienų tikrai nepamatysi rezultato (nors aš iš karto pajutau, kad oda atsigavo). Tad kantrybės, kantrybės, kantrybės
Na reiks dar prausikli nusipirkti ir ,matyt, Sebium AI.
As dabar turiu Sebium AKN meginuku pora, tai nusprendziau kolkas teptis tik jais ir ziuret kas bus, jei oda prades sauseti tada hydra uzsitepsiu ant tu vietu. bet pastebejau kad nuo AKN man alerginiai spuogiukai kyla ties apatine lupa...
Bet apsiraminau siekt tiek paskaiciusi komentarus, reiks kantrybes ir ziuresiu,kas bus po menesio