Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Labuka,

aš paskutiniu metu laabai susidomėjau Biodermos produkcija, tai va laukiu, turiu gaut mėginukų siuntinuką iš atstovybės, žadėjo atsiųst beveik viską iš Sebium serijos, tai žiūrėsiu, ar tiks ir patiks man smile.gif jei taip - lėksiu prikti.
Arba siųstis reiks g.gif

jurgina@, tam psl tikrai geros kainos, gal net ir nereiktų tarpininkės, jeigu surinktume už 90 funtų g.gif tik reiktų merginos, kuri moka kreditine darbuotis biggrin.gif o muitų jokių juk iš UK nėra. galėtume susikooperuoti ir atsisiųsti smile.gif pažiūrėjau, kad tris geras priemones už £15,00 galima nusipikrti, nu tai tikrai pigu gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va, gavau šian mėginukus, iškart iš ryto pabandžiau - Sensibio H2O, Sebium Foaming Gel ir Sebium Hydra kremuką, nu tai labai patenkinta smile.gif Nors, žinoma, tik pirmas kartas, reik panaudot ilgiau, kad matyt efektą, bet pirmas įspūdis - Sensibio H2O (turiu ir Sebium H2O, jį bandysiu vakare) laaabai malonus veidui vandenukas, oda iškart palieka tokia švelni švelni. Sebium tas prausimosi geliukas irgi labai maloniai nuplauna, lengvai suputoja, nelieka kažkaip jokio tempimo pojūčio, kas dažnai būdavo su kitais prausikliais smile.gif O Sebium Hydra kremukas fantastika wub.gif Mano oda mišri, kartkartėmis kyla spuogeliai, dabar truputį prieš tas dieneles pabėrė, bet labiausiai kenčiu nuo išsausėjusių plotukų smakro sirty, tik užtepdavau kremuką ir po kelių minučių nueina plėmukais sausais verysad.gif Tai su Sebium Hydra to nėra bigsmile.gif Labai minkštutė, švelni oda. Gal kiek pasirodė riebokas, bet turbūt toks efektas ir yra dėl to, kad gausiai drėkina.
Na, žodžiu, pirmas įspūdis patiko smile.gif Vakare dar bandysiu Sebium AI kremuką.
Atsakyti
dovanelės fainos thumbup.gif kosmetinės kaip tik reikėjo jau, o ir tas dėkliukas vatai labai patogus, įsimest bet kur smile.gif smagu, kad ir Lietuvoj DAR kažką galima gauti smile.gif
Atsakyti
Pasisekė biggrin.gif Aš kadangi galvojau, kad dar iiilgai ta akcija tęsis, tai ir neskubėjau draugų sukviest, nesekiau, kas prisijungė, kas ne, o po to pamačiau, kad pataisė šito viso reikalo pabaigos laiką biggrin.gif
Na, bet nuo šiandien taip pat tęstuoju prausiklį, vandenį, "Sebium MAT". Net nesulaukusi įsigijau "Sebium AKN", nes neblogi čia atsiliepimai ir norėjosi išbandyt. Tepuosi jau turbūt ilgiau nei savaitę. Panašu, kad veikia spuogelius, dėmeles. Tik stiprokas jis, užtepus jaučias, kad kiek pagraužia.
Atsakyti
Victorious, o kaip Sebium MAT? Aš va po dienos galiu pasakyt, kad visą dieną oda jautėsi pamaitinta (čia po Sebium Hydra), švelni, bet.. truputuką per daug riebaluota unsure.gif nu tokia blizganti negražiai (visą dieną bandymų proga nesidažiau biggrin.gif ). Su senu mano kremu taip nebūdavo, labai gerai išlaikydavo matiškumą (bet ir sausino verysad.gif kažin, kuri didesnė blogybė biggrin.gif ). Tai net nežinau, jeigu pirkčiau, turbūt nebent nakčiai. g.gif O va dabar vakare pasitepiau Sebium AI - kvapas labai nepatiko blush2.gif Bet oda jaučiasi komfortabiliai, žiūrėsim, ar po nakties lįs man kokie spuogeliai.

O man dar įdomu pasidarė, kuo realiai skirais Sebium AKN nuo Sebium AI? Kuris kažin reliai "stipresnis"?

tiesa, man tie marškinėliai irgi nelabai biggrin.gif geriau jau produuuukcija blush2.gif biggrin.gif va kokius naujus produktus įdegio, ar nuo saulės padalintų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 05 14, 01:28)
O man dar įdomu pasidarė, kuo realiai skirais Sebium AKN nuo Sebium AI? Kuris kažin reliai "stipresnis"?

Sebium AKN daugiau nuo inkštirų, mažų spuogelių, o Sebium AI nuo spuogų, abu tepti galima ant viso veido ir kaip prevencinę priemonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 05 14, 01:28)

Man tai idealus yra Sebium AI. Kai tik iškyla koks spuogiukas, tai pasitepu šituo kremu ir max po paros laikos jis išnyksta. Kolkas tai negaliu juo atsidžiaugt biggrin.gif
Atsakyti
o ar bandet kuri atoderm lait
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 05 14, 15:07)
Man tai idealus yra Sebium AI. Kai tik iškyla koks spuogiukas, tai pasitepu šituo kremu ir max po paros laikos jis išnyksta. Kolkas tai negaliu juo atsidžiaugt biggrin.gif

nu va man po nakties gražiai vediukas atrodo, akivaizdus odos pagėrėjimas tik po dienos bigsmile.gif (tfu tfu tfu) lyg ir nepstabėjau naujų iškylusių spuogelių, ir oda sakyčiau lygesnė, skaistesnė smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Nusprendziau ir as isbandyti Biodermos produkcija. nusipirkau sebium hydra ir sebium H2O. dave dar meginuku sebium AKN tai ziuresiu, kaip cia bus ax.gif mano oda is tikro jau net nznau kokia... verysad.gif na spuogai , tai kas be ko, bet ne spuogeliai, o geri furunkulai ant kaktos, smilkiniu, skruostu. nusiperku kremuka panaudoju pora savaiciu atrodo tinka, o paskui pradeda oda persteti , raudonom demelem ismeto,sausom demelem. jau neatsimenu, kada normalia svaria oda turejau. paauglysteje taip nebuvo kaip dabar sad.gif
Tiesa, siek tiek bijau ,kad hydra bus per riebus doh.gif galvoju gal Mat reikejo imt. ex jei netiks tai vel pinigu siemtimas rolleyes.gif

Gal kas atsiliepimu turi apie hydra?

Tutia, o kaip tu megineliu tiek gavai? nes man vaistineje tik nuo AKN dave ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimesMedis: 15 gegužės 2010 - 12:18
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 05 15, 12:15)
Sveikutes,

Nusprendziau ir as isbandyti Biodermos produkcija. nusipirkau sebium hydra ir sebium H2O. dave dar meginuku sebium AKN tai ziuresiu, kaip cia bus  ax.gif  mano oda is tikro jau net nznau kokia... verysad.gif  na spuogai , tai kas be ko, bet ne spuogeliai, o geri furunkulai ant kaktos, smilkiniu, skruostu. nusiperku kremuka panaudoju pora savaiciu atrodo tinka, o paskui pradeda oda persteti , raudonom demelem ismeto,sausom demelem. jau neatsimenu, kada normalia svaria oda turejau. paauglysteje taip nebuvo kaip dabar sad.gif
Tiesa, siek tiek bijau ,kad hydra bus per riebus doh.gif galvoju gal Mat reikejo imt. ex jei netiks tai vel pinigu siemtimas  rolleyes.gif

Gal kas atsiliepimu turi apie hydra?

Tutia, o kaip tu megineliu tiek gavai? nes man vaistineje tik nuo AKN dave ax.gif

Facebook'e yra Biodermos atstovybės puslapis, parašiau jiems laiškelį, išdėsčiau svao problemas, paprašiau patarimų, informacijos apie kosmetiką ir aišku mėginukų biggrin.gif ir atsiuntė bigsmile.gif labai gerai taip išsibandyt. Nes jau žinau, ko noriu, ir ką lėksiu šiandien pirkti į vaistinę. Pradžioj tai bus Sebium Hydra (panaudojus kelias va tas dienas pripratau vis gi prie to riebumo, nėra jis jau labai baisus ax.gif bet man drėkinimo verkiant reikia, o drėkina tikrai labai gerai; nors tiesa, norėčiau labai pabandyt Sebiu MAT dar), gal dar Sebium AI ir Sebium foaming gel smile.gif nežinau, ar dar ir H2O reik, gal ir reik biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokiai odai skirtas sebium foaming gel
sebium mat turiu pars tas vasarai jis sugeria tarsi riebalus ir seip tai uzdeda tokia plevele, bet vasarai gerai
Atsakyti