Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(lelyte99 @ 2010 04 22, 17:31)
Ar galima naudoti Sebium Exfoliating gel, jei ant veido yra spuogeliu? Jis turi granuliu,ar jos nepazeis spuogeliu ir taip jie dar labiau isplis  g.gif  Esu girdejus,kad suoguotai odai nlb gerai tie grudeliai  g.gif  O koks poveikis to gelio pasireiskia jums?  smile.gif Galvoju pirkti ar ne ....

karta per savaite, tik labai netrinti spuoguotu vietu rolleyes.gif
Atsakyti
o kas tiktu veido odai po akne gydymo,nes ka tik apsigydziau veida nuo alergijos kosmetikai ir dabar nezinau net ka tepti pagal veida matau kad jam reikia ko nors maitinancio, g.gif nors turiu sensibio rich bet netinka reaguoja dar alergiskai
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2010 04 22, 17:31)
Ar galima naudoti Sebium Exfoliating gel, jei ant veido yra spuogeliu? Jis turi granuliu,ar jos nepazeis spuogeliu ir taip jie dar labiau isplis  g.gif  Esu girdejus,kad suoguotai odai nlb gerai tie grudeliai  g.gif  O koks poveikis to gelio pasireiskia jums?  smile.gif Galvoju pirkti ar ne ....

Pas man yra spuogeliu - ju netrinu tiesiog, siaip labai super patiko sis sveitiklis. Naudoju 1 k. per savaite ax.gif Bet va kremas hydrabium sebium atrodo rolleyes.gif nepatiko - nedrekino, o riebino oda ir spuogeliu randasi iskart doh.gif tai vat drekinimui kazka kitka ieskosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 30, 06:44)
o kas tiktu veido odai po akne gydymo,nes ka tik apsigydziau veida nuo alergijos kosmetikai ir dabar nezinau net ka tepti pagal veida matau kad jam reikia ko nors maitinancio, g.gif nors turiu sensibio rich bet netinka reaguoja dar alergiskai

Nera ko stebetis, kad alergizuoja... Nes antru numeriu sudetyje eina Mineral Oil...
http://www.hallgold.....htm#mineraloil

Cia daugiau info pateikta, apie alergizuojancias ir blogasias medziagas..
Atsakyti
bet man buten reaguoja alergiskai i natur. produkta tai ka rinktis viev chemija
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 30, 20:31)
bet man buten reaguoja alergiskai i natur. produkta tai ka rinktis viev chemija

tai ir man alergija nuo naturaliu sampunu, kremu doh.gif jie netinkami jautriai odai
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 04 30, 19:31)
Nera ko stebetis, kad alergizuoja... Nes antru numeriu sudetyje eina Mineral Oil...
http://www.hallgold.....htm#mineraloil

Cia daugiau info pateikta, apie alergizuojancias ir blogasias medziagas..

man atrodo, kad mineral oil ne kiek alergizuoja, kiek kemsa poras ax.gif keista,k ad dematologine vadinamoj kosmetikoj to gerio prideta.
Atsakyti
Aš šiandien nusipirkau sebium H2O vandenuka žiūrėsim kaip, ar patiks. ir dar dėl kremo sudvejojau tai paprašiau mėginuko ir davė sebium AKN ir sebium Hydra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 05 01, 18:53)

kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti
as cia del visu priedu alergizuojanciu...ir.t.t blink.gif
parasiau laiska ir as i bioderma tai va trecia sav. laukiu meginuku, sake jau kita sav. turi atvesti uzsiprasiau sensibio light, ir su spf 50+ , tik gaila neturi creme teinte su 50spf. labai superinis kremukas su atspalviu sulyginantis veido spalva smile.gif tik kaip visada lietuvoje nieko neturi schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos poster_offtopic.gif blush2.gif , ar nebadėt pirkti šios kosmetikos internetu? Aš apieškojau, tai pigiausia ką radau tai yra šitam puslapy leguidesante.co.uk, tiks pristatymas brangokas, o nemokamam reiktų surinkt 90£. Gal būtų norinčių pirkt iš ten? g.gif Galėtume susiderint ir paprašyt kurios nors UK tarpininkės, kad nupirktų g.gif Jei būtų norinčių susirašom per AŽ, kad neteršti temos ax.gif
Arba jei kas žinot kur kitur galima pigiau įsigyt, parašykit į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 10 gegužės 2010 - 13:16
dar norejau paklausti ar bioderma turi koki seruma veiduj kazkaip kiek skaitineju nerandu tokios info, nes seip kiros firmos turi tai va idomu, o dar mergaites minejo kad paakiam biodermos kazka naudoja, gal galima nuoroda i aprasa
Atsakyti