Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(bonza @ 2010 02 07, 18:41)
kuris is Biodermos valikliu labiausiai tinka akiu makiazui valyt? 4u.gif

man patinka sensibio h2o vandenukas,puikiai nuvalo,nedirgina akiu.daug kas irgi giria ji
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 07, 19:07)
Gal jau kas išbandėt naują seriją dehidratuotai odai?

Išbandžiau iš šios serijos savaiminio įdegio kremą ( jam dabar nuolaida Eurovaistinej), tai galiu pasakyt kad man patinka thumbup.gif Gerai pasiskirsto, spalvą pakankamai natūralią duoda, plėmais nenusiplauna, ir svarbiausia man - nekemša porų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 02 08, 14:58)
Išbandžiau iš šios serijos savaiminio įdegio kremą ( jam dabar nuolaida Eurovaistinej), tai galiu pasakyt kad man patinka thumbup.gif Gerai pasiskirsto, spalvą pakankamai natūralią duoda, plėmais nenusiplauna, ir svarbiausia man - nekemša porų tongue.gif

o odos neriebina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 08, 17:02)
o odos neriebina? g.gif

man asmeniškai neriebina, pirmą kartą užsitepus buvo toks jausmas lyg per riebus tas kremas, bet jsi greitai susigėrė ir to jausmo nebeliko, o ir likusią dienos dalį oda nesusiriebalavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 07, 19:41)

mano oda misri, naudoju Sebium valikli - akiu nedirgina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 02 08, 14:58)

bet kiek skaiciau jis tik veidui ir kaklui?.. ne visam kunui? (40 ml)
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2010 02 07, 18:41)

Sensibio parasyta kad tinka ir akim ir veidui. Sebium - apie akis neparasyta.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 02 09, 15:24)
bet kiek skaiciau jis tik veidui ir kaklui?.. ne visam kunui? (40 ml)
Papildyta:
Sensibio parasyta kad tinka ir akim ir veidui. Sebium - apie akis neparasyta.

Taip jis tik veidui ir kaklui ax.gif
Atsakyti
Naudojau Sensibio H2O o dabar naudoju Hydrabio H2O. Hydrabio man labiau patinka, mano oda misri ir nuo centralizuoto sildymo issausejusi. Tai poveikis labiau jauciasi, oda tikrai svelnesne ir dregnesne.

Is Hydrabio serijos vis delto labiausiai partinka sveitiklis, jis labai labai geras smile.gif
Atsakyti
Hydrabio H2O vandenuką įsigijau prieš keletą dienų, labai patinka. oda po jo švari, netraukia, nerausta ir t.t. Esu labai patenkinta pirkiniu, drėkinimo tikrai pakanka - kremo nakčiai nebetepu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 12 vasario 2010 - 22:20
QUOTE(Argija @ 2010 02 13, 00:20)
Hydrabio H2O vandenuką  įsigijau prieš keletą dienų, labai patinka. oda po jo švari, netraukia, nerausta ir t.t. Esu labai patenkinta pirkiniu, drėkinimo tikrai pakanka - kremo nakčiai nebetepu  schmoll.gif

O gal galit pasakyti kaip lietuviskai ant etiketis sitas Sensibio H2O vadinasi? g.gif Siandien i vaistine ejau,kad man uzsakytu,bet kompiuteri vaistininke rado Sensibio H2o makiazo valiklis parasyta...ar cia tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 02 13, 20:41)
O gal galit pasakyti kaip lietuviskai ant etiketis sitas Sensibio H2O vadinasi? g.gif  Siandien i vaistine ejau,kad man uzsakytu,bet kompiuteri vaistininke rado Sensibio H2o makiazo valiklis parasyta...ar cia tas pats? g.gif

Tas pats, jis ir skirtas makiazui valyti mirksiukas.gif
pagal odos tipa yra: Sebium H2O, Sensibio H2O ir Hydrabio H2O
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 13 vasario 2010 - 22:51
QUOTE(AZURA @ 2010 02 14, 00:49)
Tas pats, jis ir skirtas makiazui valyti  mirksiukas.gif
pagal odos tipa yra: Sebium H2O, Sensibio H2O ir Hydrabio H2O

Bet kaip tonika taip patgalima naudoti? smile.gif
Atsakyti