Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 13, 06:58)
o ka galit pasiulyt jautriai odai kuri misri bet dehidratuota g.gif

Sensibio bei Hydrabio linijas.
Atsakyti
turiu sensibio rich netinka
turiu sebium mat netinka
turiu hydrabio h2o vandenuka netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 13, 08:48)
turiu sensibio rich netinka
turiu sebium mat netinka
turiu hydrabio h2o vandenuka netinka g.gif

kuo H2O vandenukas netinka?
siulyciau pabandyti Sensibio Light, pati db naudoju.
Atsakyti
h2o ilgiau panaudojus atsirado vandeningi spuogiukai ant veido, kazkur skaiciau kad po jo reik nusausintio veiduka servetele, tai gal del to kad taip nedariau ax.gif
Atsakyti
mane irgi nuo to Sebium H2O vandens tokiais mikroskopiniais pulinukais paberia, labai nedaug ir nezymiai. Nenumanau, kame reikalas. Gal kad per daug tepam? sumazinsim doze, matysim.

o kuo skiriasi Sensibio Rich ir Sensibio Light? gamintojo puslapy apskritai tematau tik Sensibio H2O

ir dar...priesh metus pusantru meginau Sebium linijos AI, AKN ir Hydrating kremus.
Pirmasis Toooks Riebus...nesusipratimas kazkoks. AKN man gumulais nuo veido nueidavo perniek. Paskutinis turejo drekinti, bet velgi, buvo perdaug maitinantis ir per riebus. Prausiklis kaip prausiklis, kiek sausinantis, bet siaip nieko blogo. Yra geresniu.

Palikau nesupratusi, is kremu riebiai odai nieko veiksmingo nebuvo ir dar riebino sad.gif Vienintelis dalykas, tai tik Sebium H20 istrigo, malonus poveikis, puikiai nuima riebala, jei ne tie mikrospuogiukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 13 balandžio 2010 - 12:37
QUOTE(Meskala @ 2010 04 13, 12:28)
mane irgi nuo to Sebium H2O vandens tokiais mikroskopiniais pulinukais paberia, labai nedaug ir nezymiai. Nenumanau, kame reikalas. Gal kad per daug tepam? sumazinsim doze, matysim.

o kuo skiriasi Sensibio Rich ir Sensibio Light? gamintojo puslapy apskritai tematau tik Sensibio H2O

Rich - labai sausai odai, jis man irgi netiko, uzkimso poras
o Light toks lengvesnis, drekina irgi.

ir dar...priesh metus pusantru meginau Sebium linijos AI, AKN ir Hydrating kremus.
Pirmasis Toooks Riebus...nesusipratimas kazkoks. AKN man gumulais nuo veido nueidavo perniek. Paskutinis turejo drekinti, bet velgi, buvo perdaug maitinantis ir per riebus. Prausiklis kaip prausiklis, kiek sausinantis, bet siaip nieko blogo. Yra geresniu.

Man sebium AI visiskai neriebina. riebina siek tiek AKN, jo, nueina gumuliukai, bet man rodos kad nuo odos priklauso, kam susigumuliuoja kam ne. as ji tepu nakciai.
O sebium Hydra mano megstamiausiam, neriebus, lb gerai isigeria, visa ziema ji naudojau thumbup.gif

Atsakyti
o sebium hydra tai kokiai odai
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 13, 16:22)
o sebium hydra tai kokiai odai

Mišriai/riebiai bet dehitratuotai odai, ypač tinka po spuogų gydymo išsausėjusiai odai ax.gif
Atsakyti
O kur jus cia taip skaitot,kad reikia Hydrabio H2O nusausint? g.gif Perziurejau visa etikete,niekur nerandu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 13, 20:22)
O kur jus cia taip skaitot,kad reikia Hydrabio H2O nusausint? g.gif  Perziurejau visa etikete,niekur nerandu... g.gif

Na facebook'e komentaruose Biodermos laboratorijos grupės bent jau aš mačiau, jų atstovė rašo, kad reikia nusausinti, ir man asmeniniam laiške tą paminėjo, kai klausiau, kokius produktus rinktis, tai parašė ir kaip naudotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 13, 21:51)
Na facebook'e komentaruose Biodermos laboratorijos grupės bent jau aš mačiau, jų atstovė rašo, kad reikia nusausinti, ir man asmeniniam laiške tą paminėjo, kai klausiau, kokius produktus rinktis, tai parašė ir kaip naudotis  ax.gif

Aisku,supratau...bet kazin kodel ant etiketes tada neraso g.gif Na bet kazkaip nera ka ten sausinti,tai dar del to nesijaudinu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, atejau klausti patarimo, ir tikiuosi prisijungti prie jusu pokalbiu smile.gif Turiu labai problematiska veido oda. Tiksliau nesuprantu kodel ji tokia pasidare. Niekada nesiskundziau nei spuogais nei kuo kitu(buvo paauglystej vienas kitas spuogelis, bet nedaug)..po gimdymo persikraustem i kita nama(gal del to? nes kai tik ijungdavom sildyma man oda is kart pradedavo persteti ir raudonuoti). kai atejo ziema prasidejo problemos oda pradejo labai raudonuoti(nosies krastuose, ant kaktos, virs lupos), atrode kaip zemelapis doh.gif O dar ir pleiskanojo)jai uztepdavau krem pudra dar baisiau atrode), bandziau naudoti ivairius kremus, bet nieko nepadedavo(oda perstedavo) nuejau pas seimos daktara(gyvenu Anglijoje), jis pasake, kad cia po gimdymo reakcija ir praeis po poros menesiu. Nieko nepraejo o daresi vis baisiau doh.gif Dabar pavaris, siek tiek oda susitvarke bet vis tiek karts nuo karto oda parausta(ko gero ziema vel prasides g.gif )...Paskaicius susidomejau Sensibio DS gal jis butu mano iseitis....Arba Rich..beda ta, kad negaliu cia gauti meginuku ir is vis krema teks pirkti per interneta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimi08: 15 balandžio 2010 - 14:54