Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(moliugele @ 2010 04 09, 10:06)
Vakar isbandziau Sebium Hydra kremuka, patiko, jautesi drekinimas, ant veido nepaliko jokio riebumo, oda neblizgejo  thumbup.gif  Tikiuosi ir toliau naudojant si krema, nepasikeis mano nuomone  smile.gif

Labai gerai išsausėjusiai odai, manau daugeliui aktualu geras drėkinamasis kremas, kuris drėkina ir nekemša porų thumbup.gif Bet man irgi jis žiemai labiau, na kai vėsiau, vasarai manau Sebium Mat arba Photoderm AKN Mat
Atsakyti
jau savaitę naudoju Sensibio AR kremą ir tikrai galiu pasakyti, kad poveikis yra, oda tapo mažiau jautri ir beveik nerausta, aišku, kol kas stebuklo nėra, dar būna tų paraudimų, bet jie žymiai sumažėję, žodžiu esu patenkinta ir žadu susipirkti visas Sensibio linijos priemones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2010 04 09, 08:25)

Kam aktualu, radau internete, kad - Eurovaistinėj, tik šį savaitgalį VISAI KOSMETIKAI 15 % nuolaida  smile.gif

super,eisiu veido prausikli sebium pirkti-nerealus dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 04 09, 19:27)
super,eisiu veido prausikli sebium pirkti-nerealus dalykas thumbup.gif

Aš jam irgi daug pliusų galiu duot:nesausina odos, taupiai naudojasi, gerai nuplauna makiažą wub.gif
Atsakyti
Neatsidziaugiu savo Hydrabio H2O... wub.gif oda iskart atsistato,kad ir kaip bebutu issausejusi,tokia lygi atrodo patepus,ir net spuogelis jei koks buna,vakare patepus,ryte jau jo nebera arba jeu beveik isnykes thumbup.gif
Atsakyti
va matai o man hydrabio kaip kart spuogeli alergini iskeldavo kol issiaiskinau kad juo nuvalius reik dar po to oda nusausinti su servetele g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 09, 22:10)
Neatsidziaugiu savo Hydrabio H2O... wub.gif oda iskart atsistato,kad ir kaip bebutu issausejusi,tokia lygi atrodo patepus,ir net spuogelis jei koks buna,vakare patepus,ryte jau jo nebera arba jeu beveik isnykes thumbup.gif

Iš aprašymo tai veikia gana panašiai kaip ir Sebium H2O, man jis irgi nesausina, o palieka odą švelnią, ir atradau, kad jo labai mažai reikia ant tamponėlio užpilt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 10, 08:45)
va matai o man hydrabio kaip kart spuogeli alergini iskeldavo kol issiaiskinau kad juo nuvalius reik dar po to oda nusausinti su servetele g.gif

As tai nieko nesausinu,paprasciausiai neuztepu taip kad varvetu biggrin.gif Man net sausint ten nebutu ko g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 10, 20:41)
As tai nieko nesausinu,paprasciausiai neuztepu taip kad varvetu biggrin.gif Man net sausint ten nebutu ko g.gif

Na aš su tuo irgi susidūriau, jeigu nenusausinu, tai vienoj vietoj keli grynai alerginiai pūlinukai/spuogeliai išdygę buvo, šiandien panaudojau, nusausinau šiek tiek, nors ir šiaip mažai tepu, po to iškart kremą ir tų spuogelių beveik neliko ax.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif , noriu pirkti prausiklį. Gal patarsit koks geresnis.
Naudijau Sebum kremukus ir Sensibo vandenuką. Turiu Hydrabio šveitiklį, na visko po truputi biggrin.gif Kadangi odai trūksta dregmės, planuoju vasarai naudoti Sensibo light, kiek supratau jis labiau patinka nei Sebium mat? Geriau būtų su apsauga, bet nemačiau gerų atsiliepimų ax.gif
Dar klausimas ar hydrabio kaukė nekimš porų, gal kas naudoja turinčios mišrią odą, kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2010 04 11, 12:40)
Dar klausimas ar hydrabio kaukė nekimš porų, gal kas naudoja turinčios mišrią odą, kokie atsiliepimai  g.gif

mano misri oda ir man nekemsa
Atsakyti
o ka galit pasiulyt jautriai odai kuri misri bet dehidratuota g.gif
Atsakyti