Atėjau su pora klausimėlių toms, kas žino:
1. Ar matėt kas nors Lietuvoj Sebium H2O 500ml buteliuose?
2. Ar pas mus galima rasti Photoderm AKN Mat spf40?
Radau gerų kainų vienam puslapy, 2 Buteliai Sensibio H2O po 500ml kainuoja 18,90 eurų, tai visas litras išeina, net baisu pagalvojus, kiek Lietuvoj iškeltos kainos
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 04, 21:15)
Gausiu mėginuką šito kitą savaitę, tikiuos patiks, nes visos kitos bandytos priemonės patiko
prašom ateikit į Biodermos temą, laukiam
prašom ateikit į Biodermos temą, laukiam
tai va, pasisakau ir Biodermos temoj labai geras Sebium AKN. Jau ziuriu pamazu beveik visa Sebium linija supirkau
turiu dar AI meginuka, tai manau kai subaigsiu arba eisiu i vaistine vel prasyt meginuko : nes jo daug maziau reikia, man uztenka ir meginio na arba pirksiu visa pakuote per kokia akcija
Shveitiklis Sebium puikus. Anksciau naudojau Vichy Purete Thermale (su melynom granulem) - irgi labai geras, bet Biodermos dar ir pigesnis uz Vichy. O poveikis ne ka prastesnis
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 05, 16:38)
Atėjau su pora klausimėlių toms, kas žino:
deja, Lietuvoj maciau tik 250 ml. o savo 500 ml bambali pirkau Prancuzijoj, bet man jo maziausiai metams uzteks... tai manau karta per pusmeti nebaisu 250 nusipirkt ... kainos pas mus uzkeltos, bet daznai buna ivairiose vaistinese akcijos Biodermai. Tikiuosi ir ateity jos niekur nedings
QUOTE(lisik @ 2010 04 06, 00:01)
tai va, pasisakau ir Biodermos temoj labai geras Sebium AKN. Jau ziuriu pamazu beveik visa Sebium linija supirkau
turiu dar AI meginuka, tai manau kai subaigsiu arba eisiu i vaistine vel prasyt meginuko : nes jo daug maziau reikia, man uztenka ir meginio na arba pirksiu visa pakuote per kokia akcija
Shveitiklis Sebium puikus. Anksciau naudojau Vichy Purete Thermale (su melynom granulem) - irgi labai geras, bet Biodermos dar ir pigesnis uz Vichy. O poveikis ne ka prastesnis
deja, Lietuvoj maciau tik 250 ml. o savo 500 ml bambali pirkau Prancuzijoj, bet man jo maziausiai metams uzteks... tai manau karta per pusmeti nebaisu 250 nusipirkt ... kainos pas mus uzkeltos, bet daznai buna ivairiose vaistinese akcijos Biodermai. Tikiuosi ir ateity jos niekur nedings
Aš kokį kartą sakysiuos iš to puslapio, tai gausis vienu kartu visa serija, jeigu čia nesulauksiu akcijų normalių, nes siuntimas nebrangiai gaunas kai daugiau prekių, nors vasarą manau važiuosiu į Prancūziją, tai ten apsipirkt noris, kartu ir iš kelionės parsivežtas daiktas ir pigiau tuo pačiu, o čia kol kas iš mėginukų gyvenu Tik H2O nebeturiu
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 06, 16:14)
Aš kokį kartą sakysiuos iš to puslapio, tai gausis vienu kartu visa serija, jeigu čia nesulauksiu akcijų normalių, nes siuntimas nebrangiai gaunas kai daugiau prekių, nors vasarą manau važiuosiu į Prancūziją, tai ten apsipirkt noris, kartu ir iš kelionės parsivežtas daiktas ir pigiau tuo pačiu, o čia kol kas iš mėginukų gyvenu Tik H2O nebeturiu
o is kurio cia puslapio uzsakinejat ? as pirkau "gyvai", bet jei yra galimybe nebrangiai uzsisakyt - butu labai gerai
QUOTE(lisik @ 2010 04 06, 19:26)
o is kurio cia puslapio uzsakinejat ? as pirkau "gyvai", bet jei yra galimybe nebrangiai uzsisakyt - butu labai gerai
Iš čia
dar neužsisakinėju, kai siųsiuos tai tikriausiai pas draugus į Vokietiją, kad grįždami parvežtų pas mane, šiek tiek pigiau siuntimas gaunas į Lietuvą 28 eurai
Bet net išvertus su visais siuntimais gaunas pigiau Tai jeigu tiesiogiai į Lietuvą siunčiantis, tai geriau keliem susimest ir tada siųstis, siuntimas pats pigiai tada išeina
Siandien as irgi gavau meginukus ir leidinuka is Biodermos
Ir dar siandien isigijau Sebium Hydra kremuka, tikiuosi padrekins nuo dermatologinio gydymo issausejusia mano oda
Ir dar siandien isigijau Sebium Hydra kremuka, tikiuosi padrekins nuo dermatologinio gydymo issausejusia mano oda
QUOTE(moliugele @ 2010 04 08, 17:00)
Siandien as irgi gavau meginukus ir leidinuka is Biodermos
Labai super drėkina Bet gal vis dėlto mano odai labiau patiko Eucerin aquaporin active kremukas, man jie labai panašūs
QUOTE(jurgina@ @ 2010 04 08, 20:54)
Mergytes, iš kur jūs tuos mėginukus gaunat
Per Bioderma Lietuva kompaniją
Na aš vieną siuntą gavau rašydama elektroniniu paštu, o antrą per Facebook'ą prašiau, ir leidinuką gavau, ir mėginius
Nerealiai suzavejo mane sebium sveitiklis veidui Oda tokia svelni patapo
Vakar isbandziau Sebium Hydra kremuka, patiko, jautesi drekinimas, ant veido nepaliko jokio riebumo, oda neblizgejo Tikiuosi ir toliau naudojant si krema, nepasikeis mano nuomone
QUOTE(moliugele @ 2010 04 09, 09:06)
Vakar isbandziau Sebium Hydra kremuka, patiko, jautesi drekinimas, ant veido nepaliko jokio riebumo, oda neblizgejo Tikiuosi ir toliau naudojant si krema, nepasikeis mano nuomone
as ji ziema naudojau, db lengvesni pasiemiau - sensibio Light.
noreciau Hydrabio koki seruma isbandyti!
QUOTE(taša @ 2010 04 09, 13:20)
as ji ziema naudojau, db lengvesni pasiemiau - sensibio Light.
Na man jis nepasirode labai sunkus, bet as ji naudosiu tik nakciai