Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(taša @ 2010 03 31, 10:10)
Papildyta:
o pries 2 metus nebbaudojai Sebium Hydra ar Sensibio Light? ar ju nebuvo dar?
nes a irgi naudoju visa serija Sebium. + mano oda dehidratota, tad nuolat rytais tepiu Sebium Hydra. ir visai nesausina thumbup.gif

Ne, jų dar nebuvo. Naudojau ANK ir Matt, trūko man drėkinimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 30, 23:16)
ar apie šį prausiklį kalbat?
http://www.bioderma....action/185.html

o kaip tas H2O vanduo, ar gerai nuvalo makiažą? nesausina? kažkaip keistai parašyta kad juo nuvalius reikia nusausint veidą, tik nesuprantu kodėl  g.gif

Ne, pas mane Sebium linijos visi produktai buvo ax.gif
Sebium h2o labai gerai nuvalo makiažą, nesausina odos, nežinau, aš nesausinau, tik šiaip palikau, tai švelnus labai veidas buvo, tik gaila, kad greitai tas mėginukas pasibaigė, ir buvo atidarai ir uždaryt neina, tai per kelias dienas sunaudojau ir viskas, bet labai labai super thumbup.gif Gaila šiandien neužsukom į Akropolį tai likau be Biodermos produktų, naudosiu likusius namie visokius, o kai sulauksiu naujos akcijos tada jau griebsiu biggrin.gif Dar leidinį kai gausiu apie riebios/mišrios odos priežiūrą atidžiau išsistudijuosiu ir susidarysiu man reikalingų priemonių sąrašiuką, kad vienu metu galėčiau pereit vien prie Biodermos veido priežiūrai blush2.gif
Atsakyti
Akcijų dėka, ir aš apsirūpinau kuriam laikui biodermos kosmetika biggrin.gif Labai gerai, kad turėjau ir mėginukų, tai galėjau prieš perkant išsibandyti daug ką.

Dabar mano kosmetinėje iš biodermos priemonių yra šios:
- Sebium AI kremas (naudosiu vakarais)
- Sebium Hydra kremas (naudosiu rytais). kadangi oda buvo ganėtinai išsausėjus, bandysiu iki galo ją susitvarkyt.
- Sebium prausiklis veidui (nors dar kokią savaitę šito nenaudosiu, turiu senąjį savo užsibaigt) biggrin.gif
- Sebium H20 ir Hydrabio H20 (šituos manau pakaitom naudosiu, irgi dėl to pačio tikslo, kad neišsausint labai odos).

Ateityje dar tikrai įsigysiu Sebium veido šveitikllį.

Ilgiausiai naudoju Biodermos kremą Sebium AI ir Hydrabio H20 (tris savaites) ir galiu pasakyt, kad rezultatai akivaizdūs:
1) oda įgavo daugiau drėgmės, labiausiai tai matosi tepantis krempudrą (lygiai ir gražiai pasidengia).
2) beveik išnyko spuogeliai. Nors pradžioje šiek tiek buvau sunerimusi, nes spuogelių žymiai padaugėjo. Bet tai buvo tik kelias savaites. Iškentėjau (tiesiogine prasme) tą laikotarpį, stengiausi jų nejudinti, jokiais būdais nespaudinėti, tik tepdavau vakare ir ryte Sebium AI kremą. Ir ką gi, po trijų savaičių viskas puikiai. Aišku, vienas kitas nedidelis spuogiukas išlenda, bet tik kokiai dienai thumbup.gif
3) matosi, kad oda būklė akivaizdžiai pagerėjusi. Gal dėl drėkinimo, o gal dėl pačios kosmetikos, bet jaučiuosi tikrai kur kas geriau.

Žodžiu, kolkas Biodermos kosmetikai 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 03 31, 18:58)
ir susidarysiu man reikalingų priemonių sąrašiuką, kad vienu metu galėčiau pereit vien prie Biodermos veido priežiūrai  blush2.gif

as irgi perejau vien prie biodermos smile.gif ir kaukes, ir kuno prausikliai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*smile* @ 2010 03 31, 21:04)
Akcijų dėka, ir aš apsirūpinau kuriam laikui biodermos kosmetika biggrin.gif Labai gerai, kad turėjau ir mėginukų, tai galėjau prieš perkant išsibandyti daug ką.

Dabar mano kosmetinėje iš biodermos priemonių yra šios:
- Sebium AI kremas (naudosiu vakarais)
- Sebium Hydra kremas (naudosiu rytais). kadangi oda buvo ganėtinai išsausėjus, bandysiu iki galo ją susitvarkyt.
- Sebium prausiklis veidui (nors dar kokią savaitę šito nenaudosiu, turiu senąjį savo užsibaigt) biggrin.gif
- Sebium H20 ir Hydrabio H20 (šituos manau pakaitom naudosiu, irgi dėl to pačio tikslo, kad neišsausint labai odos).

Ateityje dar tikrai įsigysiu Sebium veido šveitikllį.

Ilgiausiai naudoju Biodermos kremą Sebium AI ir Hydrabio H20 (tris savaites) ir galiu pasakyt, kad rezultatai akivaizdūs:
1) oda įgavo daugiau drėgmės, labiausiai tai matosi tepantis krempudrą (lygiai ir gražiai pasidengia).
2) beveik išnyko spuogeliai. Nors pradžioje šiek tiek buvau sunerimusi, nes spuogelių žymiai padaugėjo. Bet tai buvo tik kelias savaites. Iškentėjau (tiesiogine prasme) tą laikotarpį, stengiausi jų nejudinti, jokiais būdais nespaudinėti, tik tepdavau vakare ir ryte Sebium AI kremą. Ir ką gi, po trijų savaičių viskas puikiai. Aišku, vienas kitas nedidelis spuogiukas išlenda, bet tik kokiai dienai  thumbup.gif
3) matosi, kad oda būklė akivaizdžiai pagerėjusi. Gal dėl drėkinimo, o gal dėl pačios kosmetikos, bet jaučiuosi tikrai kur kas geriau.

Žodžiu, kolkas Biodermos kosmetikai 10 balų  thumbup.gif

sutinku, pati naudoju viska ka paraset ir dar daugiau(Hydrabio kauke veidui, sveitikli Sebium ir dabar nusipirkau Sensibio Light).akivaizdus pagerejimas irgi po 3 savaiciu, o po menesio is vis oda grazute tapo. nors retkarciai koks vienas kitas spuogas issoka
Atsakyti
Klausykit, o kuri nors gal jau bandėt Sebium Pore refiner kremą-koncentratą? smile.gif Labai gundo aprašymas, bet ar tikrai sutraukia poras? g.gif
Atsakyti
Per4jau 3 vaistines, niekas neturi biodermos mėginių biggrin.gif Norėčiau išsibandyt Photoderm 50plius, ogi niekur nėra sad.gif Gal vilnietės perleistų keletą ml, ne už dyką, žinoma?
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2010 04 01, 10:56)
Per4jau 3 vaistines, niekas neturi biodermos mėginių biggrin.gif Norėčiau išsibandyt Photoderm 50plius, ogi niekur nėra sad.gif Gal vilnietės perleistų keletą ml, ne už dyką, žinoma?

Vat butent, niekur jau nebeduoda Biodermos megineliu, atseit neturi ir nebus bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 01 balandžio 2010 - 11:32
QUOTE(Marla @ 2010 04 01, 11:56)

o patį kremą pirkt matėt?
aš irgi žadu jį vasarai įsigyt bet pirkt nemačiau, nors labai ir neieškojau dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 04 01, 12:04)
Vat butent, niekur jau nebeduoda Biodermos megineliu, atseit neturi ir nebus  bash.gif

Tai kad bent pardavinėtų, po kelis litus, juk jei tiks tai perki didesnę pakuotę, o jei ne, jie nuostolin neina. Tai kaipo žinoti tavo odai tiks ir ar patiks konsistencija, poveikis, kimš ar ne poras ir panašiai. Ne 3 Lt gi priemonės kainuoja, kad paskui tept pėdas arba ieškoti perpirkėjo.

QUOTE(Elegant @ 2010 04 01, 12:16)
o patį kremą pirkt matėt?
aš irgi žadu jį vasarai įsigyt bet pirkt nemačiau, nors labai ir neieškojau dar  ax.gif

Mačiau, mačiau, Eurovaistinėse 100prct yra Karoliniškių Maksimoje, Vcupe. Dar Rimi Žirmūnų (ten Litfarma gal?), Oze (jei nieko nepainioju, nes einu ne kasdien tai galiu pripainiot
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 04 01, 19:06)
o vat as negavau internetu. nei viena, nei antra karta (na gal atsius dar...) verysad.gif

Jeigu iš anksčiau prisirinkus tai nenorėk biggrin.gif Na ten reikia jau labai gražiai parašyt, kad atsiųstų, pvz aš iš pradžių pasiteiravau, ar įmanoma gauti mėginėlių, kokius pasiūlytų, bet adreso nerašiau, paskui patys paklausė adreso ir kitą dieną jau kurjeris beldžias į duris su mano mėginukais, prieš tai paskambinęs į telefoną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 01, 18:22)
Jeigu iš anksčiau prisirinkus tai nenorėk biggrin.gif Na ten reikia jau labai gražiai parašyt, kad atsiųstų, pvz aš iš pradžių pasiteiravau, ar įmanoma gauti mėginėlių, kokius pasiūlytų, bet adreso nerašiau, paskui patys paklausė adreso ir kitą dieną jau kurjeris beldžias į duris su mano mėginukais, prieš tai paskambinęs į telefoną  thumbup.gif

na ten dalyvavau ale konkurse, tai sake visiem atsius megineliu. ir dar kai leidinuka siule, irgi pasake kad atsius. o norejau kitokiu kremuku, kuriu neturi, pazadejo krema nuo saules su 50spf. et sad.gif
Atsakyti
Pirmiausia, su Šv. Velykom smile.gif

Vakar prasiėjau per vaistines, bet mėginėlio Photoderm AR 50 negavau, tik PhotodermMax sad.gif

Biodermos mėginėlių turi prie Zara esanti Eurovaistinė Gedimino pr. ir Universiteto vaistinė. Kokių tiksliai- nežinau, nes ieškojau konkretaus produkto, bet visgi kažką turi. Ir duoda! biggrin.gif
Atsakyti