Akcijų dėka, ir aš apsirūpinau kuriam laikui biodermos kosmetika
Labai gerai, kad turėjau ir mėginukų, tai galėjau prieš perkant išsibandyti daug ką.
Dabar mano kosmetinėje iš biodermos priemonių yra šios:
- Sebium AI kremas (naudosiu vakarais)
- Sebium Hydra kremas (naudosiu rytais). kadangi oda buvo ganėtinai išsausėjus, bandysiu iki galo ją susitvarkyt.
- Sebium prausiklis veidui (nors dar kokią savaitę šito nenaudosiu, turiu senąjį savo užsibaigt)
- Sebium H20 ir Hydrabio H20 (šituos manau pakaitom naudosiu, irgi dėl to pačio tikslo, kad neišsausint labai odos).
Ateityje dar tikrai įsigysiu Sebium veido šveitikllį.
Ilgiausiai naudoju Biodermos kremą Sebium AI ir Hydrabio H20 (tris savaites) ir galiu pasakyt, kad rezultatai akivaizdūs:
1) oda įgavo daugiau drėgmės, labiausiai tai matosi tepantis krempudrą (lygiai ir gražiai pasidengia).
2) beveik išnyko spuogeliai. Nors pradžioje šiek tiek buvau sunerimusi, nes spuogelių žymiai padaugėjo. Bet tai buvo tik kelias savaites. Iškentėjau (tiesiogine prasme) tą laikotarpį, stengiausi jų nejudinti, jokiais būdais nespaudinėti, tik tepdavau vakare ir ryte Sebium AI kremą. Ir ką gi, po trijų savaičių viskas puikiai. Aišku, vienas kitas nedidelis spuogiukas išlenda, bet tik kokiai dienai
3) matosi, kad oda būklė akivaizdžiai pagerėjusi. Gal dėl drėkinimo, o gal dėl pačios kosmetikos, bet jaučiuosi tikrai kur kas geriau.
Žodžiu, kolkas Biodermos kosmetikai 10 balų
Visi ieškojimai baigiasi, kai ateina meilė... ;)