raso, kad skatina plauku augima, mazina slinkima. Maciau pirkti Rimi parduotuveje
eh nera ko prarasti (na bent tikiuosi, kad daugiau slinkti nebegali) isbandysiu
QUOTE(fairynlovely @ 2010 10 14, 10:30)
raso, kad skatina plauku augima, mazina slinkima. Maciau pirkti Rimi parduotuveje
jeigu slinkimas tikrai rimtas, o ne tiesiog eilinis kasmetinis, tai manau parduotuvines priemones per silpnos. Reikia is vidaus organizma stiprint. Bet cia tik mano nuomone
QUOTE(fairynlovely @ 2010 10 14, 12:30)
Dekui uz info,as bandysiu Regaine.Gal girdejote,manau,kad pasirinkau teisingai
net nezinau nuo ko slenka Vartoju papildus ir nakvisu alieju, bet slenka - tiek kamuoliuku prisukau is plauku, kad jei buciau kate tai seniai savo plaukai paspringus buciau ankciau sampuno pakeitimo uztekdavo, ar aliejaus plaukam, o dabar nei sis nei tas viska darau, o slenka
QUOTE(ewe1ina @ 2010 10 14, 11:18)
as turejau sitos firmos ampulytes nuo plauku slinkimo, dezute tokios pat spalvos kaip ir sis sampunas, ampulytes man patiko, net antra dezute pirkau, kazkaip lyg man ir apmazejo slinkti, tik nzn ar nuo ju, bet siaip issitepus jomis plaukai purus purus pasidarydavo ir kvapas toks malonus, nebloga sita firma man
QUOTE(Dusele @ 2010 10 14, 14:52)
jeigu slinkimas tikrai rimtas, o ne tiesiog eilinis kasmetinis, tai manau parduotuvines priemones per silpnos. Reikia is vidaus organizma stiprint. Bet cia tik mano nuomone
kaip ir visame kame- pirma priezasties ieskojimas
As dabar pradejau naudoti ampules " Placenta"
Eurokose pardaveja labai isgyre Nusprendziau pabandyti, kursas 14 ampuliu, siuo metu kaina iki 2 Lt, pagalvojau jau tiek pinigu isleidau 28 Lt neisgelbes
Eurokose pardaveja labai isgyre Nusprendziau pabandyti, kursas 14 ampuliu, siuo metu kaina iki 2 Lt, pagalvojau jau tiek pinigu isleidau 28 Lt neisgelbes
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 10 15, 10:36)
As dabar pradejau naudoti ampules " Placenta"
Girdejau,kad giria sias ampuoles,pati kitokias bandziau ir is Eurokos,patare pardaveja,tik buvo pakuote šeši vnt.Nusipirkau,bet taip ir nebaigiau naudoti
QUOTE(jauniute @ 2010 10 14, 22:37)
as turejau sitos firmos ampulytes nuo plauku slinkimo, dezute tokios pat spalvos kaip ir sis sampunas, ampulytes man patiko, net antra dezute pirkau, kazkaip lyg man ir apmazejo slinkti, tik nzn ar nuo ju, bet siaip issitepus jomis plaukai purus purus pasidarydavo ir kvapas toks malonus, nebloga sita firma man
aš kaip tik šiuo metu naudoju šias ampulytes tikrai neblogos, maloniai vesina galvos odą, plaukai minkštučiai. deja, plaukai kol kas slenka, kaip slinkę, tikiuosi, ilgiau panaudojus apmažės slinkimas. beje, Eurovaistinėj mačiau nuolaidą tiek šioms ampulėms, tiek šampūnams
Sveikutes
na man padeda vitaminai futura silicio ir cemeryciu itrynimas mastau dar koki sampuna pirkti, tik nzn koki..
na man padeda vitaminai futura silicio ir cemeryciu itrynimas mastau dar koki sampuna pirkti, tik nzn koki..