Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai, 12 tema

QUOTE(Dusele @ 2010 09 30, 21:09)
as jau rasiau sitoj temoj, bet jei nepastebejot  -pasikartosiu. Man tragiskai kuokstais slinko, tai emiausi priemoniu pradedant sampunu, losjonu, baigiant vitaminais. Geriu http://www.hiperfarm..._tricologic_n60. Padeda ax.gif

Taip greit veikia? bigsmile.gif O pasalinio poveikio nera?
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2010 09 30, 17:31)
Sunaudojau Mėtos ekstrakto plaukams stiprinti vieną butelaitį, norėčiau tikėti,kad padeda.Pirksiu antrą. ax.gif


o kaip naudojot?itrinimams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 10 02, 18:00)
o kaip naudojot?itrinimams? 4u.gif

Taip:išplauni plaukus ir dar į drėgną galvos odą įtrini, palaikai 10 -15 min.ir išskalauji. Bet kvapas stiprus ir ne itin malonus(primena sojų padažo kvapą).
Atsakyti
Sveikos smile.gif Šią vasarą intensyviai dariau plaukų kaukes... Laikyti tereikėdavo apie 40min. O aš laikydavau apie 4h. (kvaila...kvaila buvau. doh.gif Norėjau tik gero...) Po kurio laiko pastebėjau,kad pradėjo plaukai slinkti (kažkur liepos mėnesį) Taigi,iki dabar jie beprotiškai slenka. Saujom. Ir nė kiek neperdedu... Kaip manote,ar perlaikymas galėjo įtakoti tokį plaukų slinkimą? Tarp kitko, ta kaukė kurią dariau buvo "prieš nesveikus" plaukus. Ten buvo parašyta,jog išslinks tie plaukai,kurie buvo pažeisti ir pan. Nejau tiek jų daug?
Ah,gerai,kad mano plaukai buvo stori,nes dabar jau bučiau buvus plika...Nesuprantu,ar ta kaukė taip juos paveikė ar jie jau patys turėjo keistis.Bet kiek skaičiau ,besikeičiantys plaukai turi išslink maždaug iki 100...O man...iki kokių 250 išslenka. Kaip manote,nuo ko man taip pradėjo plaukai slinkti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 10 03, 14:05)
Sveikos  smile.gif  Šią vasarą intensyviai dariau plaukų kaukes... Laikyti tereikėdavo apie 40min. O aš laikydavau apie 4h. (kvaila...kvaila buvau.  doh.gif  Norėjau tik gero...) Po kurio laiko pastebėjau,kad pradėjo plaukai slinkti (kažkur liepos mėnesį) Taigi,iki dabar jie beprotiškai slenka. Saujom. Ir nė kiek neperdedu... Kaip manote,ar perlaikymas galėjo įtakoti tokį plaukų slinkimą? Tarp kitko, ta kaukė  kurią dariau buvo "prieš nesveikus" plaukus. Ten buvo parašyta,jog išslinks tie plaukai,kurie buvo pažeisti ir pan. Nejau tiek jų daug?
Ah,gerai,kad mano plaukai buvo stori,nes dabar jau bučiau buvus plika...Nesuprantu,ar ta kaukė taip juos paveikė ar jie jau patys turėjo keistis.Bet kiek skaičiau ,besikeičiantys plaukai turi išslink maždaug iki 100...O man...iki kokių 250 išslenka.  Kaip manote,nuo ko man taip pradėjo plaukai slinkti?  doh.gif



As tai tikiu, kad nuo tu kaukiu ir pradejo slinkti.. ne tiek nuo ju, kiek nuo 4 h blink.gif laikymo..na, ziurint dar kokia sudetis tu kaukiu.. Manau kad reikia laikytis instrukciju, nes jos nebereikalo rasomos..
Atsakyti
QUOTE(jaulija @ 2010 10 03, 16:52)
As tai tikiu, kad nuo tu kaukiu ir pradejo slinkti.. ne tiek nuo ju, kiek nuo 4 h  blink.gif laikymo..na, ziurint dar kokia sudetis tu kaukiu.. Manau kad reikia laikytis instrukciju, nes jos nebereikalo rasomos..


Dariausi namine kauke. Is mieliu ,kefyro ,alieju ir trupucio medaus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 10 03, 16:11)
Dariausi namine kauke. Is mieliu ,kefyro ,alieju ir trupucio medaus...  doh.gif


biggrin.gif aaa, tai tikrai keista - tokie nekalti produktai juk.. o gal tau sezoninis slinkimas? As tai turiu priemone, kuri padeda net ir sunkiais atvejais. Jei domina, parasyk man i az smile.gif
Atsakyti
na netikiu tokiom naminėm priemonėm ir jų pagalba, išskyrus vaistažoles...
Svogūnas, medus, kefyras ir t.t. - na, čia tik odos pavilgai, tai nebent galvos odai kas gero iš jų būna, bet kad gelbėtų slinkimo atveju abejoju...Šaknys - folikulas taigi jau yra giliai, pačioje odoje ir jas stiprint reikia iš vidaus. Jų stiprumas daugiausia priklauso nuo gaunamų maistinių medžiagų ir negavimas dažnai įtakoja slinkimą, kas be ko, hormonai ir pan. Va, jei yra hormonų įtakoj slinkimas - tai tie kompresėliai nieko nepadės...jei slenka dėl lūžinėjimo, gali padėt. O dar siūlau svogūnų kaukes pamiršti, nes orai drėgni dabar, sudrėkus bijosit ir išeit kur, nes kvapas labai ryškus būna..Iš esmės gydant slinkimą reikai gydymo iš vidaus, ir išorinio - tinkamo šampūno, praverstų ir koncentratai kokie ampulėse..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 04 spalio 2010 - 07:51
Radau visą psl receptų- http://www.gamtosgal...ncios-priemones
Atsakyti
Man atrodo jau lyg ir rasiau tai nepykti prasom jei pasikartosiu: man katastrofiskai slinko plaukai, kai buvau priversta (po operacijos) visa menesi laikytis zemo kaloringumo dietos (iki 1000 kcal). Po to valgiau normaliai palyginus, na bet kas is to, po 2.5-3 menesiu plaukai eme kritineti tiesiog siaip, prisilietus prie galvos. Sedi kur kavineje, ir ima kristi plaukai ant baltos staltieses, siurpu blink.gif Veliau atsigavo, man pasiteisino vitaminai Life Beauty. Patys plaukai, tai tiesa, ploni, kaip voratinklis, bet tokie visada buvo, bet bent jau nebekrenta smile.gif
Atsakyti
merginos, kas geret PRIORINA nepastebejot tokio dalyko kad oda veido pradetu labai riebaluotis? as jau 1,5, menesio geriu, ir nezinau ar cia suptapimas tiesiog , ar nuo priorino ar nuo kitu veiksniu odos bukle tragiska pasidare, ieskau dabar priezasties, tai vienas is variantu priorinas, idomu kaip kitoms???
Atsakyti
Aš geriu pantogar, pastebėjau, kad oda ima riebaluotis labiau, poros kemšasi...bet tai ne kokie pūlingi spuogai, tai tęsiu vartojimą..Manau, kad jeigu plaukai stiprinami iš vidaus, tai vit ir kliūna visam organizmui - odai, plaukams, nagams,na, viskam. Tai galima vertint ir kaip įrodymą, kad vit pasisavinami, tik va efektas g.gif oda reaguoja greičiau, plaukas formuojasi lėčiau žymiai..

Aš dabar tiesiog daugiau dėmesio skiriu odos valymui - nusiprausus dabar nebetempia veido odos, nes ji riebaluojasi..kas vėlgi nėr blogai, bet jei imtų mėtyt pūliniais spuogais, tai, be abejo, mesčiau tokius vit šalin. Tas riebėjimas didesnis gal nėra blogai prieš šaltąjį metų laiką g.gif vasarą, aišku, būtų problema, bet manau, kad iki kol atšils gal ir plaukai per gerą pusemtį nebeslinks..Jau po mėnesio sumažėjo slinkimas šiek tiek..

Sher - o ką reiškia tragiška oda? Mano tai linkę poros plėstis, kimštis, na, ne ideali oda, bet tikrai ne tragiška..Uždedu kokią valančią kaukę ir gerai visai..
Atsakyti