Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai, 12 tema

QUOTE(darausra @ 2010 09 07, 19:44)
šiandien ir aš stoju į kovą su slenkančiais plaukais. Nes jau grindis siurbti po tris kart per dieną reikia doh.gif Mano plaukai balinti sruogomis, bet jau tų sruogų nebesimato-po ilgo dažymo visiska blondinė(nors pati to nenorėjau)
Taigi nuėjau į vaistinę nusipirkau fitoval vitaminus ir serumą nuo slinkimo. Dar naudoju Kerastase sampuną, bei bandysiu daryt kaukes su svogūnu(prisikačiau kad labai padeda). Bet jaučiu kvapelis bus blink.gif  doh.gif
Nu bet žiūrėsiu kaip bus, nes dabar tai košmaras doh.gif
Gal kas naudojot Fitoval? Padėjo?
Beje fitovaliui Eurovaistinėj akcija su medaus kortele, jei kam reikia smile.gif



Man visiskai nepadejo fitoval schmoll.gif
Atsakyti
Slinkimas difuzinis, o dabar gilinames i priezastis, aiskinames kas gali buti... Paskyre bendra kraujo tyrima, b baltymo koncentracija, gelezies koncentracija, feritina (tai pasidariau poliklinikoj) ir hormonus(juos galima pasidaryt sorpo laboratorijoj). Siuos tyrimus turbut skiria beveik visi gydytojai.
Kolkas gydymo neskyre, nes dar nera galutiniu tyrimu rezultatu, bet pati geriu pantogara. Dabar viskas priklauso nuo to, ka parodys hormoninis tyrimas
Atsakyti
Tikiuosi ras tau slinkimo priezasti 4u.gif Kai gausi rezultatus pranesk, kaip sekasi
Atsakyti
Kai slenka plaukai, labai gerai pagerti silici ir lecitina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guoda: 15 rugsėjo 2010 - 09:46
sveikos,...daug skaiciau apie plauku slinkima dabar ir as galiu pasidalinti patirtim...man ir slinko plaukai dariau viska,ka tik galejau geriau ivairiausiu vitaminu,bet niekas nepadejo,galejau deti ant plauku,ka tik norejau,bet niekas nepadejo ir tiesiog viena diena nusprendziau,kad reikia eiti pas dermatologe,na ir ka jus manot nuejau as pas ja ir ji man israse gerti pantogar tabletes ir cinko tabletes,tai patikekit po menesio as buvau nustebinta,nes apmazejo plauku slinkimas ir zymiai. thumbup.gif ,o patikekit priemoniu buvau daug isbandziusi,pinigu isleista buvo tikrai daug, dar aisku tiriausi skydliauke,hormonus,inkstus,kepenis,venerines ligas ir tuberkulioze,bet aisku nieko nerado,tai va ... patarciau kreiptis pas gydytojus tik jie gali zinoti ir nustatyti tiksliai ko jums truksta ir ko jusu plaukuciams reikia.Beje pabandykit nusipirkti ducray firmos losjona,asmeniskai jis man labai padeda.SEKMES MERGINOS. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuk @ 2010 09 15, 07:36)
Tikiuosi ras tau slinkimo priezasti  4u.gif Kai gausi rezultatus pranesk, kaip sekasi

wub.gif 4u.gif ir as labai tikiuosi smile.gif

Sekmes visoms mergaitems, stiprybes 4u.gif Svarbiausia nenuleist ranku drinks_cheers.gif
Atsakyti
man labai nesenai slinko plaukai, tai nusprendziau taisyti situacija, prisiskaiciau visko ir stai ka isbandziau:
vaistinej nusipirkau dziovintu varnalesu saknu, su jomis isviriau nuovira(sauksta tu saknu uzpilu vandenuku is akies, ir verdu iki uzvirimo, tada nukosiu), ir tuo nuoviru po plovimu itrinu saknis ir uzpilu ant visu plauku, kadangi esu sviesi, tai plaukai zalia atspalvi siek tiek igave, (bet aplinkiniai ne nepastebi to,tik as pati) na bet plauku slinkimas kaip sumazejo thumbup.gif vos keli plaukiukai iskrenta dabar palyginus su seniau thumbup.gif tikrai patariu! sita nuovira naudoju apie 1,5-2men.
ai ir dar i savo sampuna isilasinus esu arbatmedzio aliejaus -irgi stabdo slinkima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 09 15, 07:47)
Slinkimas difuzinis, o  dabar gilinames i priezastis, aiskinames kas gali buti... Paskyre bendra kraujo tyrima, b baltymo koncentracija, gelezies koncentracija, feritina (tai pasidariau poliklinikoj) ir hormonus(juos galima pasidaryt sorpo laboratorijoj). Siuos tyrimus turbut skiria beveik visi gydytojai.
Kolkas gydymo neskyre, nes dar nera galutiniu tyrimu rezultatu, bet pati geriu pantogara. Dabar viskas priklauso nuo to, ka parodys hormoninis tyrimas



pas kokia gydytoja kreipeisi?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 09 15, 17:09)
pas kokia gydytoja kreipeisi?


I gydytoja trichologe Sugiharoj. Zinau, kad trichologas yra ir GK klinikoj, bet kiek domejausi, ten paslaugos brangesnes.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 09 15, 21:18)
I gydytoja trichologe Sugiharoj. Zinau, kad trichologas yra ir GK klinikoj, bet kiek domejausi, ten paslaugos brangesnes.


mastau ir as ten kreiptis tik galvoju kiek tai bus naudinga g.gif
Atsakyti
Man nuo slinkimo labai padėjo Pantogar vitaminai, jau maždaug po mėnesio plaukai pradėjo slenkti mažiau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo babyliss apmoples? ax.gif
Atsakyti