QUOTE(Sulu @ 2010 09 10, 13:49)
Bet toks jų darbas! Pasirodo, reikia visiems gyventojams Lietuvoje baigt medicinos studijos, kad galėtum pasirūpinti savo sveikata. Tuos ankčiau minėtus tyrimus atliko, viskas normalu, bet dabar net nebežinau, gal kažkas ne taip
Nežinau, kaip jūs, bet aš pradėjau žiūrėti į žmonių plaukus atidžiau, ir tikrai kai kurių prasta padėtis: net jaunų, o vyresnės moterys kartais su tokiomis vešliomis garbanomis!
Nežinau, kaip jūs, bet aš pradėjau žiūrėti į žmonių plaukus atidžiau, ir tikrai kai kurių prasta padėtis: net jaunų, o vyresnės moterys kartais su tokiomis vešliomis garbanomis!
As irgi kaip manjake ziuriu i plaukus Mano drauges jau juokiasi - jei mato ka nors su prastais plaukais, sako "Va, dar "tavo pacientas""
Ir deja tikrai daug labai jaunu merginu su prastais plaukais, kita vertus daug nesioja priaugintus, tad neiskart pastebesi o kai kurioms vyresnems tikrai paisiseke, bet tai turbut daugiai isimtis, nes menopauze=ate, plaukai
O del sveikatos tai is patirties zinau, reikia paciai buti pakankamai apsiskaiciusiai del savo problemos o ne pasitiketi 100 procentu gydytojais, plius tuo paciu klausimu apsilankyti pas 4-5 tos pacios specializacijos gydytojus. Aisku nieko gera, bet sveikatat brangesne.