QUOTE(Asasa @ 2010 09 03, 17:01)
oho kiek amunicijos ar tiek priemoniu nepakenk jai viska vienu metu vartosi?
is savo patirties galiu pasakysit kad niekas kitas nepadeda nuo plauku slinkimo kaip varnalesos, galima nuoviru skalauti, galima aliejumi itrynus palaikyti..kiek darugiu isbande visoms puikus rezultatas
o beto tikrai ne simtais kainuoja
is savo patirties galiu pasakysit kad niekas kitas nepadeda nuo plauku slinkimo kaip varnalesos, galima nuoviru skalauti, galima aliejumi itrynus palaikyti..kiek darugiu isbande visoms puikus rezultatas
o beto tikrai ne simtais kainuoja
Todel ir nusprendziau kolei kas apseiti be keleto dalyku. Siuo metu geriu tuos plauku-ragu vitaminus, skysta silici ir spirulina, plius darausi kaukes su skystu varnalesu ekstraktu. Pranesiu kaip seksis. Dar gydytoja paskyre kraujo tyrima - bendra, skydliaukes, gliukozes, B12, ferritino, gelezies ir testosterono androgeno lygio. Gerai, kad cia viska atlieka nemokamai.
QUOTE(Tynka @ 2010 09 04, 11:57)
O kur šitų žadate įsigyti?
siu kolei kas nepirksiu, lauksiu kraujo rezultatu, ir ziuresiu kaip tvarkosi su dabartinem priemonem. Bet ju pilna musu veganiskose/vegetariskose parduotuvelese, taip pat internete. Cia MSM kristalai yra labai populiarus tarp raw food dietos besilaikanciu zmoniu. Yra paklausa, yra pasiula.
QUOTE(Becky @ 2010 09 06, 16:26)
Del gydytoju pritariu. Man, pvz, del hormonu tyrimu viena daktare pasake - o kam? Cia gi pinigu svaistymas. Buvau apsalus...Pora zodziu i tema - rudeni ir pavasari stengiuos isgerti po buteliuka skystos gelezies, labai geras daiktas, ir nuo plaukuciu slinkimo irgi padeda
Nuo skystos gelezies man nuolatos laikydavosi metalo skonis burnoj. O ir maisto/gerimo skonis pakisdavo, pvz. visiskai nejausdavau raudono sauso vyno skonio...