sveikutes, noriu ir as pasiguosti kad slenka plaukai, bet tokiais kuokstais tai sakes, ir viskas prasidejo vasara. buvau atgaivinusi savo plaukucius, buvo sustipreje, sveiki ir staiga BAC ir pradejo slinkti, perbraukiu su ranka per juos ir pilna sauja ju palieka. sampunus naudoju profesionalius, balzamus ir kita kosmetika plaukams taip pat nes mama kirpeja tai pritempia namo visko, nu bet nieko negaliu padaryti. jauciu kad yra eziukas ant galvos nes jauciasi ranka pakisus po plaukais, bet tai kad ilgieji issmuks tai plika dar paliksiu
skaiciau cia jusu ta temele ir galvoju gal ta cemeryciu vandeni pabandyti tik kur gauti tas cemerycias pirkti?
cemeryciu vandens yra pirkti vaistinese.
pasiziurejau tu brangiu vitaminu sudeti kur cia temoje rasete, tai ten pagrindas B1 vitamino.
siandien turguje nusipirkau kazkoki alieju ten kur tais rusiskais vaistais prekiauja. nuo slinkimo, reiks isbandyt
pasiziurejau tu brangiu vitaminu sudeti kur cia temoje rasete, tai ten pagrindas B1 vitamino.
siandien turguje nusipirkau kazkoki alieju ten kur tais rusiskais vaistais prekiauja. nuo slinkimo, reiks isbandyt
QUOTE(Vaimi @ 2010 08 12, 18:16)
kokia kaina šio toniko? ji turbut galima rasti vaistinėje?
Reiktu pasiteirauti savo kirpėjos, nes aš perku pas savąją... Čia platinamas dalykas, vaistinėse neteko matyti Šiuo metu truputi pabrango, tai moku 26Lt. Kažkur mėnesiui jo pakanka
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2010 08 12, 18:25)
kaip kvapelis nuo cesnako, ar ilgai laikosi?
Vieną kartą banžiau, daugiau niekada netrinsiu Vos tik suprakaitavus užsiuosdavo šlykštus kvapas Nežinau, ar kiti tai jausdavo, niekas nesakė, kad dvokiu bet man pačiai buvo labai nemalonu
QUOTE(indigo7 @ 2010 08 12, 12:36)
As geriau Priorina, nezinau nuo jo, ar ne, bet slinkimas pamazu nustojo. Dar teko vartot Pantogara, irgi nieko. Bet. Po pusmecio ziuriu vel pradejo po truputi slinkt, bet esu , matyt, hormonai itakoja...
o kiek kapsuliu per diena gerdavai to priorino? as irgi jau isigijau ir geriu trecia diena geriu po tris per diena, kiek supratau is aprasymo kur idetas buvo tai po tris reikia gerti, o siaip kazkur skaiciau kad po 4 kapsules, tai net nezinau kaip is tikruju
Nuo plauku slinkimo visada visiems mano pazystamiems labai padeda kokie tai stiprinantys vitaminai is vidaus ir is isores kirpykloje kas savaite pasidaryti masaza su ampole nuo slinkimo, naudoti tos pacios linijos sampuna, dar buna losjonu is tos pacios linijos, siulyciau kreiptis i savo kirpeja. Menesi intensyviai ampoles su masazais bei sampunas ir tikrai pajausite rezultata.
Labai gera linija nuo slinkimo, bent jau man ir mano pazystamu ratui tiko ir patiko:
http://www.davines.l.../vas_sampunas1/
http://www.davines.l...ech/vag_gelis1/
http://www.davines.l...h/eal_ampules1/
Sekmes!
Labai gera linija nuo slinkimo, bent jau man ir mano pazystamu ratui tiko ir patiko:
http://www.davines.l.../vas_sampunas1/
http://www.davines.l...ech/vag_gelis1/
http://www.davines.l...h/eal_ampules1/
Sekmes!
QUOTE(sher @ 2010 08 05, 19:56)
gal galetum parasyti sudeti to skystuko? aciu
Labas, dabar tik pamačiau klausimuką
Prisipažinsiu, nežinau - reiktų pačioj vaistinėj klaust, bet esmė - kraujotakos aktyvinimas, gali būti, kad sudėtyje yra alkoholio. Kvepia, kaip minėjau, kamparu (kamparo spiritu) Gali būti sieros, o gal jos įdeda tik pagal dermatologo receptą (aš esu pirkusi ir su receptu, ir 'savarankiškai', regis, sudėtis skyrėsi). Gali 'prirašyti' ir sieros, kvapelis toks papuvusių kiaušinių jaustųsi (mano draugei taip buvo ). Dermatologė man buvo išrašius ta proga, kad kitų bėdų nebuvo ir kad pastiprinčiau atuginėjančius (pamiršau, ką buvo lotyniškai surašius recepte, pamenu tik tą kamparą), o pati po metų nuėjau 'kurso pakartojimui', tai panašiai kvepėjo bereceptinis, tik sudėtis 'iš akies' kiek kitokia pasirodė
QUOTE(Vaimi @ 2010 08 12, 16:16)
kokia kaina šio toniko? ji turbut galima rasti vaistinėje?
As irgi bandziau sita tonika, tik jis man visiskai nieko nepadejo. Turbut kiek zmoniu tiek nuomoniu.
As merginos vartoju Nakvisu aliejaus kapsules/maisto papilda. Didelis indelis (100 kapsuliu) vaistinese kainuoja apie 50 Lt, bet labai daznai jiems buna nuolaidos.
Jie nera konkreciai skirti nuo plauku slinkimo, bet pazistamos sake padeda, tik reikia truputi ilgiau pavartoti.
Jie nera konkreciai skirti nuo plauku slinkimo, bet pazistamos sake padeda, tik reikia truputi ilgiau pavartoti.
QUOTE(Gigli @ 2010 08 13, 22:50)
As merginos vartoju Nakvisu aliejaus kapsules/maisto papilda. Didelis indelis (100 kapsuliu) vaistinese kainuoja apie 50 Lt, bet labai daznai jiems buna nuolaidos.
Nusipirkau Nakvišų aliejaus, geriu apie mėnesį ar net daugiau laiko, na ir galiu pasakyti, kad plaukai kaip slinko, tai taip ir slenka O prie to dar prisidėjo nagų lūžinėjimas. Vienu metu jau net tas kapsules pradėjau kaltinti Va, kad padėjo tai omega žuvų taukai Kai sugersiu šituos, bėgsiu pirkti anų nes kai gėriau žuvų taukus ir nagučiai ilgesni buvo ir problemų su plaukais neturėjau
QUOTE(Gigli @ 2010 08 13, 23:50)
Kazkada vartojau, deja, pokyciu tikrai nepastebejau, manau, kad kiekvienam skirtingai veikia, o dar priklauso nuo ko prasidejo slinkimas. Daugeli atveju plaukai slenka nuo streso, zmones mano, kad tableciu pagere sustabdys slinkima, tabletes gal ir reikia gerti, bet ne nuo slinkimo, geriau arbatas raminancias, patiems maziau stresuoti deretu.
QUOTE(kryziu dama @ 2010 08 13, 22:53)
Nusipirkau Nakvišų aliejaus, geriu apie mėnesį ar net daugiau laiko, na ir galiu pasakyti, kad plaukai kaip slinko, tai taip ir slenka O prie to dar prisidėjo nagų lūžinėjimas. Vienu metu jau net tas kapsules pradėjau kaltinti Va, kad padėjo tai omega žuvų taukai Kai sugersiu šituos, bėgsiu pirkti anų nes kai gėriau žuvų taukus ir nagučiai ilgesni buvo ir problemų su plaukais neturėjau
as tai geriu ir nakvizas ir zuvu taukus kartu.
pagerejimas jau matosi ant naguciu, nes tapo tvirtesni ir greiciau auga.