Labas, aš prieš porą metų naudojau Ducray - sąžiningai, ryte ir vakare, kartu su šampūnu. Man 'padėjo' tik tuo, kad nusiraminau, neva ėmiausi priemonių nuo plaukų slinkimo, 'vis kažką darau' maždaug. Bet jei slinkimas toks kaip mano - esate sveika, tyrimai geri, o slenka nuo streso, ne mažiau 'padės' bent keliskart pigesnė priemonė - yra Vilniuje Universiteto vaistinė, lipam į antrą aukštą, ten net be recepto prašom skystuko nuo plaukų slinkimo, parsinešam namo ir sąžiningai tepam galvos odą (tiksliau - su vata sąžiningai įspaudinėjam, tarsi 'įremiam', įsodinam tą skystį į odą). Padės naujiems ataugantiems plaukams (nes pasiruošusiems iškrist niekas nebepadės), mat sudėtinės dalys (kvepia senu geru kampariuku) stimuliuoja galvos kraujotaką, tuo pačiu - svogūniuko mitybą. Kainuoja 20-30 Lt
Ducray didesnių stebuklų nepadarys, tik mieliau kvepia, patogiau naudot, estetiškai atrodo ir brangiai kainuoja
p.s. Šiaip pastebėjau - kai po mėnesio nuo dažymo mano plaukai būna ataugę maždaug 1 - 1,5 cm, tuo laiku iškritęs plaukas būna visas dažytas, t.y. nė kiek nepaaugęs. Taigi, jis jau buvo numirėlis, tik dar laikėsi ant galvelės kažkiek