Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai, 12 tema


SaiMita,tai jau tikrai sutapimas smile.gif nes tikrai neitiketina,kad po vienos proceduros,nustotu slinkti plaukai.
Man tai visos priemones,veikia laikinai,nes po kurio laiko vel ima slinkti.Tai nusprendziau,dabar jau pastoviai gersiu atitinkamus vitaminus,papildus,ir dar plius isoriskai pastoviai plaukucius stiprinsiu,kaukem,vaistazolem.Dar gerai padeda ajerai.
Atsakyti
kas itakoja plauku slinkima?
Atsakyti
o mane nukreipe pas endokrinologa hormonams issitirti tai eile nemaza tik rugpjūčio 19 diena eisiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, man slenka kuokstais doh.gif ilgi plaukai ir tamsus, visur kur neprisedi ju prikrite lotuliukas.gif istiesu tai verkti norisi....ypac duse, slapi kuokstai plauku verysad.gif Manau,kad viskas nuo dietu ir maisto ribojimo, gal pabadavo kokiu nors medziagu...Nors vitaminus geriu.Patarkite kokiu priemoniu, isbandytu ir veiksmingu unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes

Pas mane ir tokia pat problema yra slenka, net labai plaukai.Gal dar manu, kad sviesinu jos ir ataugineja ir ataugineja, o ilgy neina doh.gif ,na galiukai trukineja sakojasi, tiesa sakant tragiska, o ilgesniu begalo noriu ax.gif Pradejau naudoti alyvuogiu alieju su citrinos keliais laseliais.Patarkite mirksiukas.gif ,nes grei basa galva busiu verysad.gif
Atsakyti
laba,

Leliukui 3 menesiai ir man ziauriai pradejo slinkt plaukai. Gal kuri naudojojte kokius vitaminus??
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 07 26, 13:34)
g.gif  pas koki specialista reikia kreiptis del plauku slinkimo?

Pas kelis: bendros praktikos spec: pasidaryti kraujo tyrimus, nustatyti gelezies kieki; pas endokrinologa - hormonus, ir pas dermatologa.
QUOTE
kas itakoja plauku slinkima?

1001 priezastys. Stresas, hormonai, ivairus susirgimai.
QUOTE
Merginos, man slenka kuokstais  ilgi plaukai ir tamsus, visur kur neprisedi ju prikrite  istiesu tai verkti norisi....ypac duse, slapi kuokstai plauku  Manau,kad viskas nuo dietu ir maisto ribojimo, gal pabadavo kokiu nors medziagu...Nors vitaminus geriu.Patarkite kokiu priemoniu, isbandytu ir veiksmingu 

Patarciau pas gydytojus - ishorinemis priemonemis mazai ka pakeisi
ugnele78 Praeis savaime, nepergyvenk. Normali organizmo reakcija po gimdymo. Jei tau galima - pagerk Pantogar plauku vitaminus, kad nauji plaukai sveikesni augtu.
Papildyta:
O as tai su savo naujienom schmoll.gif Nuo Regaine man prasidejo siaubinga alergija, vos sutvarkiau veida. O musu garsioji specialiste is GK klinikos net nerado laiko man atrasyti i zinute ir pasakyti ka daryti... Aisku kkam turbut norisi kad as del to vel atvaziuociau i klinika ir sumokeciau 150 LTL... Gaila tai rasyti bet dabar jau 100 uztikrintai galiu sakyti - plauku specialistu pas mus NERA. Iseitis - internetas, pacioms daugiau apie sia problema skaityti ir kartais pasikonsultuoti su geru dermatologu, kad nebutu bedos plaukams del kokiu nors tepaliuku.
Atsakyti
radau stai ka:
http://www.gamtosgal...ncios-priemones

gal kuriai pades


patiko sis receptas:

Esant gausiam plaukų slinkimui ir nuplikimui vartoti kaip šampūną (padengti plaukus, kiek įtrinti, truputį palaikyti ir nuplauti) nuovirą iš 3 valgomųjų šaukštų supjaustytų ajero šaknų, kurie 15 min. verdami pusėje litro acto.

reikes pabandyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 01 rugpjūčio 2010 - 07:43
QUOTE(eda.dita @ 2010 07 26, 13:21)
Nerandu as tokio pirkti internete ivedusi si pavadinima, o jus tik pas kirpeja perkate?

perku is vadybininko mirksiukas.gif turiu pati vius katalogus ir musu salone sios firmos visi gaiminiai(aisku ir kitu firmu daug)bet kc labai nebloga plauku prieziuros linija...tikrai nesistengiu kalt reklamos tiesiog noriu kazkam padet,nes man tai labai padeda ,man po gimdymo slinko kuokstais 4 metus verysad.gif duso kabinoj padeta salia pincetas nes issimaudziu plaukus turedavau istraukti nes jau vanduo nebeisbegdavo is vonios verysad.gif o dar kas man labai patinka sitoj priemonej kad neniezti galvos...kartais juk buna kad nei pleiskanu yra nei ka bet paniezti galva,tai va jis ir nuo to thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele25: 03 rugpjūčio 2010 - 06:36
Sveikos smile.gif

PLAUKŲ LOSJONAS SU NASTURTOMIS

Nasturtose yra sieros, kuri stabdo plaukų slinkimą.

55 g džiovintų nasturtų sėklų ir lapų
55 g džiovintų čiobrelių lapų ir žiedų
1 litras degtinės

Į dubenį suberkite žoleles, supilkite degtinę, užmerkite ir palaikykite 10 dienų. Skystį perkoškite ir saugokite stikliniame butelyje su dangteliu. Kartą per dieną losjonu trinkite galvos odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pimcute: 03 rugpjūčio 2010 - 12:57
QUOTE(pimcute @ 2010 08 03, 13:57)
Sveikos smile.gif

PLAUKŲ LOSJONAS SU NASTURTOMIS

Nasturtose yra sieros, kuri stabdo plaukų slinkimą.

55 g džiovintų nasturtų sėklų ir lapų
55 g džiovintų čiobrelių lapų ir žiedų
1 litras degtinės

Į dubenį suberkite žoleles, supilkite degtinę, užmerkite ir palaikykite 10 dienų. Skystį perkoškite ir saugokite stikliniame butelyje su dangteliu. Kartą per dieną losjonu trinkite galvos odą.


Receptelis visai idomus, bet man vodka schmoll.gif gali galutinai sudziovinti galvos oda, o gal? g.gif pati ar bandete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 03 rugpjūčio 2010 - 18:37
Turėjau gražius vešlius plaukus, dabar gal tik 50 proc. liko...Apsikirpau trumpai (buvo beveik iki užpakalio), buvau pas endokrinologą, pas dermotologą, naudojau įvairiausius šampūnus - vis tiek slenka. Kartais daugiau, kartais mažiau.
Dermotologė pasakė, kad atseit dėl skydliaukės sutrikimo plaukai tiesiog labai greitai atsinaujina, nes plikės niekur nėra...
Atsakyti