Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai, 12 tema

QUOTE(Kibekė @ 2010 05 26, 14:35)
Taip. Tik kartu nepamiršti čia palikti komentarą apie padėjusią priemonę ar gydymą  rolleyes.gif

tai cia jau kas be ko smile.gif smile.gif
Atsakyti
Man taip pat mezoterapija nepadejo, vaiksciojau is pradziu 10 proceduru , paskui karta i menesi, gaaaaaaaaal kiek maziau bet tikrai ne tiek kiek noretusi ir kokio laukiau rezultato.o pinigeliu tai nemazai isleidau doh.gif dar buvau sugalvojus su azotu proceduras plaukam padaryt, nuejau, ir nepadariau lotuliukas.gif nes pasitaike sauni moteris, kuri pasake, kad tikriausiai nepades..nes ji turi tokia pat beda, plaukai slenka daug metu, sako tiems, pas kuriuos sezoninis slinkimas gal ir padetu..tai tik pasedejom su ja, pasnekejom, pasidalinom beda savo ir viskas 4u.gif o gal kas bande su azotu procerudas? kiek ji man pasakojo tai reikia 10 rodos dienu ies eiles vaikscioti i proceruras, plaukai pradeda dar labiau slinki, o paskui pagereja situacija. unsure.gif siaip azoto proceduros nera brangios..
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2010 05 26, 16:17)
Man taip pat mezoterapija nepadejo, vaiksciojau is pradziu 10 proceduru , paskui karta i menesi, gaaaaaaaaal kiek maziau bet tikrai ne tiek kiek noretusi ir kokio laukiau rezultato.o pinigeliu tai nemazai isleidau  doh.gif dar buvau sugalvojus su azotu proceduras plaukam padaryt, nuejau, ir nepadariau  lotuliukas.gif nes pasitaike sauni moteris, kuri pasake, kad tikriausiai nepades..nes ji turi tokia pat beda, plaukai slenka daug metu, sako tiems, pas kuriuos sezoninis slinkimas gal ir padetu..tai tik pasedejom su ja, pasnekejom, pasidalinom beda savo ir viskas  4u.gif o gal kas bande su azotu procerudas? kiek ji man pasakojo tai reikia 10 rodos dienu ies eiles vaikscioti i proceruras, plaukai pradeda dar labiau slinki, o paskui pagereja situacija.  unsure.gif siaip azoto proceduros nera brangios..


aš vaikščiojau, 10 kartų buvau, kaip slinko taip ir slenka. Man bent jau nepadėjo. darė mezoterapiją ir kartu leido azotą. Dar be tų procedūrų prirašė lb daug vitaminų. dėl to azoto, tai žinokit jis ne kiekvienam ir tinka, kiek esu girdėjus, tai negalima tiems kas turi aukštą kraujospūdį.
Atsakyti
Radau naturalisciu temoj recepta, cituoju:

"50 g. avokadu arba alyvu aliejaus pasyldito
8 las. rozmarinu ea
8 las levandu ea
8 las salaviju ea

raso kas sis laieju misinys ipatingai tinka slenkanties plonejanties laukams. siuo aliejum plaukus reiketu masazuoti ir tepti islautus bet dar dregnus ir paskui vel perplauti sampunu, bei kondicionieriumi."

Atsakyti
Tik neužsipulkite, bet klaida kas antrame žodyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 31, 16:27)
Tik neužsipulkite, bet klaida kas antrame žodyje  unsure.gif

zinau, neredagavau. mergina gyvena Islandijoje, verte recepta is angl knygos. citavau, ne mano cia klaidos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena84 @ 2010 05 31, 17:32)
zinau, neredagavau. mergina gyvena Islandijoje, verte recepta is angl knygos. citavau, ne mano cia klaidos.  biggrin.gif


Tai aš jau nekalbu apie varnelių, taškučių bei nosinių raidžių nebuvimą, bet taip padrikai net google.translation neišverčia doh.gif biggrin.gif

Gerai, palikim kaip yra cool.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi. Mano plaukai labai plonyciai ir siaubingai slinko visa laika (tfu tfu tfu sustojo).
Taip gavosi, kad susidejo keletas priemoniu, kurias naudojau apie pusmeti ir atrodo sustojo slinkimas, plaukai daug sveikesni atrodo.
Visu pirma pradejau naudoti brangesnius sampunus. Anksciau tiesiog pirkdavau eilinius Loreal, Shauma, Pantene... Pakeiciau i K-Pak, Davines. Naudoju Loreal purskiama kondicionieriu, rusiskus purskiamus vitaminus plaukam ir geriu Viaderm papildus.
Toks derinukas atrodo veikia ax.gif
Atsakyti
Aš šiandien nusipirkau Pantogar. Čia jau mano paskutinė viltis, kovojant su plaukų slinkimu
Atsakyti
atejau mergaites pasipasakot ir turbut nuraminti. vakar velgi buvau pas dermatologe, na perziurejusi mano ligos knygute, pasake, kad kabintis nera prie ko, apziurejo galva. Pasake, kad gali buti, genetinis plikimas, ypac prasideda tada, kai imi savarankiskai gyvent, sprest problemas, kurti seima, imi paskola ir panasiai. Nebutina del to nervintis, bet organizmas reaguoja i pokycius, isskiria streso hormonus ar pan. Todel butina naudoti b grupes vitaminus, o realios pagalbos sake nelabai ir yra. Prirase Alpicort losjona, bet jis hormoninis, tai kol kas tikrai nenaudosiu, antra - galvos masazas, trecia - pora kartu i savaite itrinti galvos oda cesnako sultim. Ir, kaip pasake, svarbiausia - savitvarda, reikia save itikinti, kad cia laikina problema, ismokti kantrybes, ir organizmas kazkada nustos taip reaguoti. Va taip, ir dar pastabele - stebeti kiausidziu funkcija, tiksliau daryt periodiskai echoskopijas ir pan. Tai va tokia patirtis po vizito pas gydytoja.
Atsakyti
Man labiausiai padėjo silicio balzamas (geriau už Pantogar) ir rozmarinų, kedrų bei kiti eteriniai aliejai nuo slinkimo (daug labiau už Vichy ampules), įsitikinau, kad brangesnis ne visada geresnis. Mamai irgi nustojo slinkti plaukai su eterinių aliejų pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 08, 13:59)
lotuliukas.gif  tai jau tikrai

Skaiciau sita komentara ir pagalvojau , kad man jau galvoj negerai...prie ko cia tos rauksles prie plauku slinkimo  doh.gif


Prie ko gi daugiau. Grožis reikalauja aukų. O šiuo atveju reikia aukoti raukšles (smegenų vingius tiesinti),kad plaukai būtų gražūs ir vešlūs lotuliukas.gif

Atsakyti