Naudojau ir as svogunu sultis, bet nieko ispudingo nepajutau, nu gal truputuka pamazejo slinkimas,bet labai neryskiai tai dabar nusipirkau ampules su placenta, ziuresiu kaip bus po ju
QUOTE(kissaule @ 2010 01 21, 13:03)
Naudojau ir as svogunu sultis, bet nieko ispudingo nepajutau, nu gal truputuka pamazejo slinkimas,bet labai neryskiai tai dabar nusipirkau ampules su placenta, ziuresiu kaip bus po ju
O nuo svogunu sulciu plaukai neigauna tokio zalsvo atspalvio?
QUOTE(**sea** @ 2010 01 21, 09:33)
Nu va nusipirkau vitaminu - naturaliu specialiai del plauku , ir cemeryciu vandens , tai siandien skalausiu. Ziuresim kas cia gausis!! plaut ir skalauti reikia kas 3 diena , kaip supratau ??!!
tai,kad ne skalauti,o itrinti saknis reikia
sveikutes as naudojau cemeryciu vandeni kas antra diena ir db naudoju mano plaukuciam tikrai padeda tik as itrinu i saknis is vakaro
QUOTE(Kasema @ 2010 01 21, 15:42)
Bent jau man tai tikrai ne. Ir kai sviesinti plaukai buvo ir dabar kai tamsus yra svogunu sultys jokio poveikio plauku spalvai nedaro.
QUOTE(inggusik @ 2010 01 21, 16:38)
Bent jau man tai tikrai ne. Ir kai sviesinti plaukai buvo ir dabar kai tamsus yra svogunu sultys jokio poveikio plauku spalvai nedaro.
o kaip pasidaryti ta svogunu kauke?
QUOTE(ofiso mergaite @ 2010 01 21, 16:44)
o kaip pasidaryti ta svogunu kauke?
As tai susitarkuoju svoguna, isspaudziu sultis ir su jomis itrinu plauku saknis, uzsidedu maiseli ant galvos, palaikau mazdaug 30 min. ir einu plaut plaukucius. Jei mazai gaunasi grynu svogunu sulciu, tai siek tiek su vandeniu praskiedziu, kad uztektu visas saknis itrinti.
QUOTE(inggusik @ 2010 01 21, 16:51)
As tai susitarkuoju svoguna, isspaudziu sultis ir su jomis itrinu plauku saknis, uzsidedu maiseli ant galvos, palaikau mazdaug 30 min. ir einu plaut plaukucius. Jei mazai gaunasi grynu svogunu sulciu, tai siek tiek su vandeniu praskiedziu, kad uztektu visas saknis itrinti.
O tai kvapas kaip, nesmirdi plaukai paskui?
QUOTE(Kasema @ 2010 01 21, 20:28)
As tai kai dejau svogunu kauke,tai dar kiekviena karta plaunant galva dar jauciasi tas kvapas,o jau gal 3 savaites praejo Bet cia taip tik kai suslapinu plaukus,taip kai sausi,jokio kvapo nera
QUOTE(Kasema @ 2010 01 21, 15:42)
Manau kad nepalieka nelabai zinau, nes mano plaukai tamsus, o kvapas tai ilgam islieka, bet tik kai jie slapi, kai sausi nesijaucia jokio svoguno kvapo, as sultis ispaustas ir skiedziau su ricinos alijum, tepiau ant saknu, dejau maisiuka ant galvos ir su ranksluosciu susisukusi pravaiksciodavau po 3-4 val. tada eidavau issiplauti.
QUOTE(Kasema @ 2010 01 21, 19:28)
Sausi tai tikrai nesmirda, tik va, kai suslampa tada jau jauciasi tikrai kvapas.