Man jau koki 7 metai slenka plaukai, isbandziau turbut viska, nuo pigiasiu iki brangiausiu priemoniu, tyriausi irgi daug kur, viskas gerai..bet plaukai kaip sliko taip ir slinko..man pradejo jie slinkti po KT metimo...kaip prasidejo uz poros menesiu kaip meciau
kai laukiausi pirmo vaiko plaukai slinko kaip slinke, o vat dabar antro laukiuosi tai slenka daaug maziau, tai kaifuoju...bet zinau, kad pagimdzius vel bus tas pats, baisu...
o dar nezinojau kad pastojau ir pradejau daryt svogunu kaukes, patikekit merginos, ka man teko iskesti
bijojau eit galva plauti, nes toooks kvapelis buvo, o dar pykina ir siaip...zodziu baisu net prisiminti, tespejau tik 2 kart ta kauke pasidaryt, bet paskui kankinausi 3 menesius ar net daugiau plaukai slapi smirdejo
tai ejau plauku plauti kaip i katorga, vyrusi sakiau nuskusk mane plikai
galit isivaizduot kai pykina ir taip baisiausiai,o dar tas kvapelis svoguno kai galva plauni
stiprybes visoms kovojancioms su slinkimu, man tik pikta kai kitos neturincios sios problemos sako maziau i tai kreipkit demesio...pabandytu taip pasakyti jei pacios turetu tokia beda... kai matai kad pakausis sviecia ir paluku vis maziau ir maziau, o tiek ju tikrai neatauga kiek iskrenta
laikykimes