QUOTE(Sypsena84 @ 2010 05 05, 14:26)
as manau, kad gal jus per daug sureiksminat ta slinkima. nu nemanau kad galit nuplikti
geriau negrizkit prie kontr, o subalansuokit mityba, maziau nervuokites, ilsekites. Saknis stiprinkite cemeryciu vandeniu+rozmarinu EA, gerkite asiuklio ir dilgeliu arbata. Ypac gerai asiuklio arbata.
Nustokit dazyti plaukus (man ziauriai isslenka plaukai po dazymo). ir siaip man slenka laabai daug, bet kazkaip nepergyvenu, manau tai normalu. ypac jei plaukai ilgi tai ir atrodo kad ju slenka daug...
as tikiu kad viskas susitvarkys
geriau negrizkit prie kontr, o subalansuokit mityba, maziau nervuokites, ilsekites. Saknis stiprinkite cemeryciu vandeniu+rozmarinu EA, gerkite asiuklio ir dilgeliu arbata. Ypac gerai asiuklio arbata.
Nustokit dazyti plaukus (man ziauriai isslenka plaukai po dazymo). ir siaip man slenka laabai daug, bet kazkaip nepergyvenu, manau tai normalu. ypac jei plaukai ilgi tai ir atrodo kad ju slenka daug...
as tikiu kad viskas susitvarkys
na zinokit as specialiai nedaziau lygiai metus,sakau paziuresiu ar nustos smukt,ir ka nei nustojo nei ka,reiskias ne dazymas kaltas,o ir dazydavau tik su keunes dazais.O kitas dalykas kai istisai pilnos saujos plauku,ar vonia pilna kai galva isiplauni tai manau yra del ko pergyventi