O man Rene furterer nepatiko ampules zymiai veiksmingesnes Vichy ir Kaaral ir Orising
Sveikos sakykti ar yra bandžiusių šampūną Pregaine???Mano bendradarbė man rekomendavo, sakė, kad labai sustiprina plaukus ir neleidžia jiems slinkti Gal yra dar jį bandžiusių ir galinčių pasidalinti patirtimi????
Na mano plaukuciai tai irgi slenka pasiskaiciau jusu patarimu, tai jau ryt eisiu pirkti alpecin sampuno, tikiuosi pades o dar norejau paklaus kur pirkti cemeryciu vandeni?
QUOTE(Almukas:* @ 2010 03 23, 18:16)
Sveikos sakykti ar yra bandžiusių šampūną Pregaine???Mano bendradarbė man rekomendavo, sakė, kad labai sustiprina plaukus ir neleidžia jiems slinkti Gal yra dar jį bandžiusių ir galinčių pasidalinti patirtimi????
Aš bandžiau. Bet rezultato nepamačiau, nors ilgokai naudojau
QUOTE(Erika E. @ 2010 03 24, 00:10)
Na mano plaukuciai tai irgi slenka pasiskaiciau jusu patarimu, tai jau ryt eisiu pirkti alpecin sampuno, tikiuosi pades o dar norejau paklaus kur pirkti cemeryciu vandeni?
čemeryčių vandenį rasi bet kurioje vaistinėje
Sampunai tj silpniausiai veikianti priemone nuo slinkimo. Tam kad pagydyti plaukus reikia koncentratu ir proceduru, o ne viena kart isplovus laukt rezultatu.
Man padejo silicio gelis, geriant i vidu
bet pavasariuj kazko tai vel paintensivejo slinkimas...
QUOTE(marinaa @ 2010 03 24, 15:45)
Sampunai tj silpniausiai veikianti priemone nuo slinkimo. Tam kad pagydyti plaukus reikia koncentratu ir proceduru, o ne viena kart isplovus laukt rezultatu.
Ar nepradejo berti nuo jo? Isbere visa smakra ir apie lupu kampucius Nu bet gal ne nuo jo.. Tas apie lupu kampucius berimas toks sausas dar... atrodo, lyg butu atsinaujinusi kazkada mano tureta odos erkute... Dezutej neradau jokio informacinio lapelio... Ir dar - vaistinej sake - ji reik gerti maziausiai pusmeti... Brangoka...
QUOTE(AndraR @ 2010 03 23, 15:33)
Sveikutės,
Galiu šiek tiek patarti iš savo asmeninės patirties. Geriausia ką esu mėginus tai rene kapsulės nuo slinkimo. ir žinoma iš vidaus reikia stiprinti. patys pačiausi vitaminai yra viviscal
Galiu šiek tiek patarti iš savo asmeninės patirties. Geriausia ką esu mėginus tai rene kapsulės nuo slinkimo. ir žinoma iš vidaus reikia stiprinti. patys pačiausi vitaminai yra viviscal
o kur yra pirkti siu vitaminu?
Sveikutes!!! na as ir turiu problema su plaukais! ji atsirado po gimdymo ir tesesi toliau... Plaukai baisiai slenka O dar as esu blondine aisku dazyta tai isvis!!! bandziau svogunus, alijosius ir dar velniai zino ka niekas nepadeda Bet esu girdejusi kad yra ampoles stabdancios plauku slinkima gal kas naudojot?
sakykis o kaip po gimdymo, sako kad plaukai turi isslinkti, ir niekas nepades, bet man beprotiskai daug ju slenka,neisivaizduoju ka daryti, visur tik plaukai
http://www.plaukai.l....php/pageid/280
viskas apie plaukus.
viskas apie plaukus.
QUOTE(Almukas:* @ 2010 03 23, 17:16)
Esu naudojusi, man patiko, iš tikro kažkiek stiprina plaukų šaknis, gerai putoja, ilgam užtenka. Siūlyčiau naudoti pakaitom su švelnesniu šampūnu