Laaabai grazios visos rudenines nuotraukytes... Bus sunku ishsirinkti
Pastebejau, jei ne apie mamu grozybes (plaukus, figura vandeny ir t.t.) ar vaiku ishradingumus konkursai rengiami - aptarimu kaip ir nebelieka... Nera kam plunksnas pakedeneti
kiekvienai mamai savas vaikas graziausias ir visos nuotraukos yra grazios ,bet tai nereikia, kad jos originalios vienas dalykas yra originalumas,kitas grozis ir as tikrai nesakau,kad jei jau nuotraukos vienodos tai jos negrazios. va man grazios ir originalios:
Nesuprantu, kodėl rudenį negalima maudytis ežere? Vanduo tai tikrai nėra šaltas -patikrinau.
Kad tik kirmino nebūtų
Gera pas močiutę rudenį pabūti
bet namo aš bagažinėje važiuosiu ...
Vėjas žarsto lapus,
Bet manęs jis nenupūs!
Valio! Mano didysis pirmasis rudens lobis
Oi tai buvo tai nutiko - zuikis rado baravyką!
Baravykas kaip kepurė,
Niekas šitokio neturi
p lapines nuotraukytes irgi grazios,bet jei rinkciausi ggraziausia tai pagal vaikucio grozi taciau pasakymas,kad renkuosi foto pagal vaiku grozi toki veja sukelciau,kad...jau kazkada paminejau
Nesuprantu, kodėl rudenį negalima maudytis ežere? Vanduo tai tikrai nėra šaltas -patikrinau.
Kad tik kirmino nebūtų
Gera pas močiutę rudenį pabūti
bet namo aš bagažinėje važiuosiu ...
Vėjas žarsto lapus,
Bet manęs jis nenupūs!
Valio! Mano didysis pirmasis rudens lobis
Oi tai buvo tai nutiko - zuikis rado baravyką!
Baravykas kaip kepurė,
Niekas šitokio neturi
p lapines nuotraukytes irgi grazios,bet jei rinkciausi ggraziausia tai pagal vaikucio grozi taciau pasakymas,kad renkuosi foto pagal vaiku grozi toki veja sukelciau,kad...jau kazkada paminejau
QUOTE(Ramunita @ 2005 11 24, 22:37)
o lapines nuotraukytes irgi grazios, bet jei rinkciausi ggraziausia tai pagal vaikucio grozi taciau pasakymas,kad renkuosi foto pagal vaiku grozi toki veja sukelciau,kad...jau kazkada paminejau
O kur tu nuotraukoje "Vejas zarsto lapus..." vaiko grozi matai?
Na o - "Gera pas mociute...., ten taip pat vaikucio nesimato?
Kazkaip priestarauji sau. O gal as klystu? Tada nepyk...
taigi sakau,kad jei vienodos foto,o lapines beveik visos vienodos(vaikuciai sedi ir tiek) tai renkuosi pagal grozi,o tos kur paminejau uz siuzeta
jei butu vien tik leliai pasodinti lapuose rinkciausi graziausia veiduka,vat
jei butu vien tik leliai pasodinti lapuose rinkciausi graziausia veiduka,vat
Mano aki patrauke nuotrauka:
Kur gi bega sios mergytes?
Jos kaip mazos skruzdelytes...
Kur gi bega sios mergytes?
Jos kaip mazos skruzdelytes...
Topinė nuotrauka su lelium bagažinėj , na ir išradingumas
Aciu Aureja
gražus konkursas, gražios nuotraukos
man labiausiai patikusios :
1. Mielasis Adomai, aūūūūūūū...Tau saldų obuolį nešu...
2. Achh...kvepia rudeniu tavo plaukai!
suptantu mamytes, kurios nepatenkintos įvertinimais, juk joms mažylis yra pats pačiausias, bet nereikia į konkursus siųst "bylekokias" nuotraukas, juk tam ir yra konkurso taisyklės ir t.t. O jeigu kritikos nepriimi, manau, ir nereik dalyvauti konkursuose Bus ramiau.
man labiausiai patikusios :
1. Mielasis Adomai, aūūūūūūū...Tau saldų obuolį nešu...
2. Achh...kvepia rudeniu tavo plaukai!
suptantu mamytes, kurios nepatenkintos įvertinimais, juk joms mažylis yra pats pačiausias, bet nereikia į konkursus siųst "bylekokias" nuotraukas, juk tam ir yra konkurso taisyklės ir t.t. O jeigu kritikos nepriimi, manau, ir nereik dalyvauti konkursuose Bus ramiau.
jau tas vaikiukas su arbūzu
QUOTE(Racegirl @ 2005 11 26, 20:25)
jau tas vaikiukas su arbūzu
Turiu ir aš laaaabai gražią su arbūzu, bet man ji tokia... vasarinė...