Labai grazios visos nuotraukeles
Issiunciau ir as savo lobi parodyti, laukiu, kol patvirtins
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 21, 10:02)
Dar pakritikuosiu, kad jusu tolerancijos ribas patikrinciau
Zinokit nesuprantu tokio posakio "na, zinau, kad mano nuotrauka siaipsau ir kad yra fotkiu panasiu , orginalesniu, bet dalyvauju tik tam , kad dalyvaut". Ir imetama fotke ( cia kaip pvz., visai nieko konkretaus neturiu omenyje), kur vaikutis sedi prie pilkos sienos, laiko obuoli nuleides galva, tai ir jo akyciu spindesio nematyt... Na tokiu buitiniu fotkiu, kurias, tiesa pasakius, as iskart trinu is fotiko, nes jei jau aplinka igrysusi buitine, tai bent vaikas turi svyteti, veido israiska turi buti kazkuo ypatinga. Taip kad nepradekit moralizuoti, kad savo pastabomis apkraunu moderatoriu darba, tai kai kurios forumietes apkrauna, kai dalyvauja del dalyvavimo...
Zinokit nesuprantu tokio posakio "na, zinau, kad mano nuotrauka siaipsau ir kad yra fotkiu panasiu , orginalesniu, bet dalyvauju tik tam , kad dalyvaut". Ir imetama fotke ( cia kaip pvz., visai nieko konkretaus neturiu omenyje), kur vaikutis sedi prie pilkos sienos, laiko obuoli nuleides galva, tai ir jo akyciu spindesio nematyt... Na tokiu buitiniu fotkiu, kurias, tiesa pasakius, as iskart trinu is fotiko, nes jei jau aplinka igrysusi buitine, tai bent vaikas turi svyteti, veido israiska turi buti kazkuo ypatinga. Taip kad nepradekit moralizuoti, kad savo pastabomis apkraunu moderatoriu darba, tai kai kurios forumietes apkrauna, kai dalyvauja del dalyvavimo...
Agotuk, jei tu tokias ar anokes trini is SAVO fotiko, tai nereiskia, kad tu turi skoni ir zinai, kaip turi atrodyt geros nuotraukos P.S. tu moderatoriu darbu neapkrauni, tu jas kritikuoji, tai kam cia tolerancijos, TAU ar mums ?!
Na ir nuostabios visos nuotraukytes. Kokios gi mes visgi isradingos
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 11:10)
Nu va, ir sitam konkurse prasideda Nu kur jus fotkei "be komentarų, ir taip aišku " matote rudens lobius???? Ar kad vaikas su striuke, ar kad po bala sliauzioja? Balu ir vasara buna, ir pavasari, ir ziema net kartais...
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 14:27)
Cia ne pyktis Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja
mieloji,
tu isižiurėk Į žolę jin išaugusi kiek, ir dar nespėjusi pagelsti. O pavasarį tokios žolės niekur nerasi, žiema taip pat. Tik ankstyvą rudenį
Vasara su šiltom striukėm bei kepurėm vaikai į lauka neina.
o va yra nuotruakų kur verta mamytes pagirti už išradingumą, ten kur lialiai dar mažiukai o nuotraukas sukurė ir komentavo
O mano nuotrauka, kazkodel vis prie nepatvirtintu kabo
Zinau, kad kazka ne taip buvau suspaudus, paskui perspaudinejau naujai, bet gal vis del to kazkas ne taip?
Zinau, kad kazka ne taip buvau suspaudus, paskui perspaudinejau naujai, bet gal vis del to kazkas ne taip?
pritariu, tai minciai, kad kiekviena mama deda savo vaikiuko tikrai grazia nuotrauka ir tikisi laimeti
as iki paskutines balsavimo dienos skaitau savo nuotrauka graziausia, nors surenku ir tik pora balsiuku
as iki paskutines balsavimo dienos skaitau savo nuotrauka graziausia, nors surenku ir tik pora balsiuku
Kaip Pilypas is kanapiu, taip Pijukas is po lapu...
Nu tiesiog pasaka
Nu tiesiog pasaka
Jau radau saviškę
O man ligoniukai graži nuotrauka... Nors ir nelabai apie lobius...
O aš manau, kad kiekvienai mamai savo vaikas yra gražiausias ir nėra reikalo pyktis dėlto , o beto vienodu nuotraukų nebūna, tiesiog gal paviršutiniškai žiūrit