Įkraunama...
Įkraunama...

"Rudens lobiai"

Labai grazios visos nuotraukeles 4u.gif
Issiunciau ir as savo lobi parodyti, laukiu, kol patvirtins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 21, 10:02)
Dar pakritikuosiu, kad jusu tolerancijos ribas patikrinciau  blush2.gif
Zinokit nesuprantu tokio posakio "na, zinau, kad mano nuotrauka siaipsau ir kad yra fotkiu panasiu , orginalesniu, bet dalyvauju tik tam , kad dalyvaut". Ir imetama fotke ( cia kaip pvz., visai nieko konkretaus neturiu omenyje), kur vaikutis sedi prie pilkos sienos, laiko obuoli nuleides galva, tai ir jo akyciu spindesio nematyt... Na tokiu buitiniu fotkiu, kurias, tiesa pasakius, as iskart trinu is fotiko, nes jei jau aplinka igrysusi buitine, tai bent vaikas turi svyteti, veido israiska turi buti kazkuo ypatinga. Taip kad nepradekit moralizuoti, kad savo pastabomis apkraunu moderatoriu darba, tai kai kurios forumietes apkrauna, kai dalyvauja del dalyvavimo...

Agotuk, jei tu tokias ar anokes trini is SAVO fotiko, tai nereiskia, kad tu turi skoni ir zinai, kaip turi atrodyt geros nuotraukos ax.gif P.S. tu moderatoriu darbu neapkrauni, tu jas kritikuoji, tai kam cia tolerancijos, TAU ar mums ?! g.gif
Atsakyti
Na ir nuostabios visos nuotraukytes. Kokios gi mes visgi isradingos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 11:10)
Nu va, ir sitam konkurse prasideda  sad.gif Nu kur jus fotkei "be komentarų, ir taip aišku " matote rudens lobius???? Ar kad vaikas su striuke, ar kad po bala sliauzioja? Balu ir vasara buna, ir pavasari, ir ziema net kartais...

QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 14:27)
Cia ne pyktis  schmoll.gif Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja  schmoll.gif

mieloji,
tu isižiurėk Į žolę jin išaugusi kiek, ir dar nespėjusi pagelsti. O pavasarį tokios žolės niekur nerasi, žiema taip pat. Tik ankstyvą rudenį smile.gif
Vasara su šiltom striukėm bei kepurėm vaikai į lauka neina.
mirksiukas.gif

o va yra nuotruakų kur verta mamytes pagirti už išradingumą, ten kur lialiai dar mažiukai o nuotraukas sukurė ir komentavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilonėlė: 21 lapkričio 2005 - 18:27
O mano nuotrauka, kazkodel vis prie nepatvirtintu kabo sad.gif
Zinau, kad kazka ne taip buvau suspaudus, paskui perspaudinejau naujai, bet gal vis del to kazkas ne taip? g.gif
Atsakyti
pritariu, tai minciai, kad kiekviena mama deda savo vaikiuko tikrai grazia nuotrauka ir tikisi laimeti ax.gif
as iki paskutines balsavimo dienos skaitau savo nuotrauka graziausia, nors surenku ir tik pora balsiuku tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaip Pilypas is kanapiu, taip Pijukas is po lapu... wub.gif
Nu tiesiog pasaka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jau radau saviškę clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūtulia: 22 lapkričio 2005 - 11:05
Ir manoji yra. Taip pat su lapais, tiksliau su lapu blush2.gif .

user posted image

Atsakyti
O man ligoniukai graži nuotrauka... wub.gif Nors ir nelabai apie lobius...
Atsakyti
O aš manau, kad kiekvienai mamai savo vaikas yra gražiausias ir nėra reikalo pyktis dėlto biggrin.gif , o beto vienodu nuotraukų nebūna, tiesiog gal paviršutiniškai žiūrit ax.gif
Atsakyti
Ma-a-ano-o-o lo-o-obis!!! Niekam neatiduosiu - va čia tai tikrai rudens lobiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti