cia ne tik nuotraukos , bet ir zmones - rudens lobiai......
Mes norėtume dalyvauti konkurse. Norėjau pildyti prašymą, bet dingo, o tada jau paspaudus ant konkurso pavadinimo apačioje neberadau žodžių "Paraiškos užpildymas". Gal kas pasakys kaip galima būtų sudalyvauti. Nes tik pirmą kartą dalyvausime Atsiprašau už trukdymus
Griztant prie temos...
Mano aki labai patrauke: Dede Rudenelis Zemen atkeliavo
Grazi gamta, grazus geltoni lapai, apsvietimas(gal vakarejant), grazus leliukas
Mano aki labai patrauke: Dede Rudenelis Zemen atkeliavo
Grazi gamta, grazus geltoni lapai, apsvietimas(gal vakarejant), grazus leliukas
Dar pakritikuosiu, kad jusu tolerancijos ribas patikrinciau
Zinokit nesuprantu tokio posakio "na, zinau, kad mano nuotrauka siaipsau ir kad yra fotkiu panasiu , orginalesniu, bet dalyvauju tik tam , kad dalyvaut". Ir imetama fotke ( cia kaip pvz., visai nieko konkretaus neturiu omenyje), kur vaikutis sedi prie pilkos sienos, laiko obuoli nuleides galva, tai ir jo akyciu spindesio nematyt... Na tokiu buitiniu fotkiu, kurias, tiesa pasakius, as iskart trinu is fotiko, nes jei jau aplinka igrysusi buitine, tai bent vaikas turi svyteti, veido israiska turi buti kazkuo ypatinga. Taip kad nepradekit moralizuoti, kad savo pastabomis apkraunu moderatoriu darba, tai kai kurios forumietes apkrauna, kai dalyvauja del dalyvavimo...
Zinokit nesuprantu tokio posakio "na, zinau, kad mano nuotrauka siaipsau ir kad yra fotkiu panasiu , orginalesniu, bet dalyvauju tik tam , kad dalyvaut". Ir imetama fotke ( cia kaip pvz., visai nieko konkretaus neturiu omenyje), kur vaikutis sedi prie pilkos sienos, laiko obuoli nuleides galva, tai ir jo akyciu spindesio nematyt... Na tokiu buitiniu fotkiu, kurias, tiesa pasakius, as iskart trinu is fotiko, nes jei jau aplinka igrysusi buitine, tai bent vaikas turi svyteti, veido israiska turi buti kazkuo ypatinga. Taip kad nepradekit moralizuoti, kad savo pastabomis apkraunu moderatoriu darba, tai kai kurios forumietes apkrauna, kai dalyvauja del dalyvavimo...
QUOTE(Ramunita @ 2005 11 20, 22:28)
nes pasakyk tik tai,kad foto vienoodos- tuoj vaidenasi pavydas....ir kazkaip jauciu kad taip reaguoja tps/tie,kurios/ie patys supranta,kad ju nuotraukoje nieko ypatingo...
na man butu keista, jei suzinochiau, kad kuriai nors mamai jos siunchiama vaiko nuotrauka yra nieko ypatingo
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 21, 09:15)
O del lapu, tai kad ir daug ju, bet dvi pacios graziausios fotkes yra butent "lapines"
O cia jau skonio reikalas Galima butu ir sporint
Skaitau ir dziaugiuos, atrodo toks paprastas dalykas - notraukos su musu leliukais, o kiek debatu sukelia, matytu mano buvusios destytojos, kurios niekaip negaledavo sukurti temu, galinciu sukelti musu nora diskutuoti.
QUOTE(Samanta @ 2005 11 21, 01:35)
Mes norėtume dalyvauti konkurse. Norėjau pildyti prašymą, bet dingo, o tada jau paspaudus ant konkurso pavadinimo apačioje neberadau žodžių "Paraiškos užpildymas". Gal kas pasakys kaip galima būtų sudalyvauti. Nes tik pirmą kartą dalyvausime Atsiprašau už trukdymus
Neberadot, nes jau buvo išsiųsta patvirtinimui jūsų paraiška. Dabar nuotrauka jau dalyvauja konkurse, ji patvirtinta.
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 21, 11:19)
Neberadot, nes jau buvo išsiųsta patvirtinimui jūsų paraiška. Dabar nuotrauka jau dalyvauja konkurse, ji patvirtinta.
Ačiū. Nuo šiol jau žinosime
Mes jau irgi dalyvaujame .