Įkraunama...
Įkraunama...

"Rudens lobiai"

clap.gif IR MES clap.gif
Atsakyti
Taip is buna biggrin.gif , peike, peike klevo lapus, zadejo idomybiu ir kas is to... Dabar pasipyle nuotraukos su grybais ir obuoliais, na viena kita su runkeliais. Tiek to originalumo.
O gal dar pamatysim g.gif ?
Bet yra ir nuostabiu (kad ir su lapais) thumbup.gif , pvz. umedele su baravykiuku, arba - nuo kurio medzio tas lapukas.
Atsakyti
Man tai super foto! Ruosiames irgi dalyvaut, tik pateiksim foto paskutinem dienom, kad niekas nenusiziuretu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretulis: 20 lapkričio 2005 - 17:50
VISOS nuotraukos super- baikit kritikuoti - su lapais, be lapu , su obuoliais, be ju- viskas yra grazu... Jei nebutu tevams grazu,jei negalvotu ,kad leimes - nebutu deje tos nuotraukos.Pakantumo vieni kitiems. Man net sunku bus isrinkti 3 nuotraukas.Ir visai neziuresiu ,kokiu nuotrauku daugiau - del tu nebalsuosiu. Balsuosiu uz graziausias, orginaliausias ir pacias pacias.................. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoliute: 20 lapkričio 2005 - 18:18
QUOTE(gabce @ 2005 11 20, 12:07)
Taip is buna  biggrin.gif , peike, peike klevo lapus, zadejo idomybiu ir kas is to... Dabar pasipyle nuotraukos su grybais ir obuoliais, na viena kita su runkeliais. Tiek to originalumo.
O gal dar pamatysim  g.gif ?
Bet yra ir nuostabiu (kad ir su lapais)  thumbup.gif , pvz. umedele su baravykiuku, arba - nuo kurio medzio tas lapukas.

O tai kas dar gali būti rudens lobiai? g.gif . Kiek suprantu konkurso tema reikalauja lapų, grybų, obuolių, runkelių ir t.t. Jei to nebus, tai jau nuotrauka bus ne į temą ir vėl pasipils kritika... smile.gif
Atsakyti
Koks fotokonkursas tik bebūtų---visada atsiranda randančių argumentų,kad kažkas ne taip---čia nuotraukos vienodos,ten neatitinka paskelbtos temos,o ana iš viso be ryšio dėl pavadinimo ir t.t....
Aišku,galima pareikšti savo nuomonę(tam ir ši tema )bet vis ta kritika nuskamba "negražiai"...Pavydas gal???Taigi nepatinka,nebalsuokit...
Man gaila temos moderatorių,kad šios vis priverstos aiškintis ir baksnoti pirštu į paskelbtas taisykles. verysad.gif
P.S.Kiekviename konkurse yra gražių nuotraukų---ir šitame taipogi...Netgi tose "vienodose"kiekviena pamatom kažką kito.
Ir nejaugi tikrai dalyvaujame tik tam,kad laimėti g.gif ?Man nuoširdžiai daug smagiau parodyti man mielą nuotrauką,jei tokią turiu.Jei netyčia ji patiktų ir jums,tik smagu,bet ne pasaulio pabaiga,jei laimėtų kitos forumietės geresnis kadras...TAIGI,TOLERANCIJOS,GERBIAMOSIOS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 23:15)
Tai cia aptarimas tik liaupsems skirtas  blink.gif Tyliu tyliu...

taip, Agotuk...sitas frumas skirtas tik liaupsems... kaip ir visi forumai,kur aptariamos foto mirksiukas.gif nes pasakyk tik tai,kad foto vienoodos- tuoj vaidenasi pavydas....ir kazkaip jauciu kad taip reaguoja tps/tie,kurios/ie patys supranta,kad ju nuotraukoje nieko ypatingo...
beje,visos kritikuojancios tas,kurios pasako savo nuomone-tai gal jus,mielosios tolerancijos pasimokykit ir nesipiktinkit nuomonemis?
beje,baltavarna,tau kaip supratau ne pasaulio pabaiga,kad laimetu kitos forumietes kadras...o jei pasakytu kokia forumiete,kad tavo foto leva,kas tada? pasaulio pabaiga? bet juk tai tik vienos forumietes nuomone....na,gal keliu...o gal kitoms ta tavo nuotrauka bus graziausia?siaip,jei jau dedama nuotrauka viesai-reikia nusiteikti priimti ivairiais nuomones ir nesusireiksminti isgirdus,kad ji ne kokia...pvz., as labai retai itaikau i laimetoju bent jau 10ka doh.gif uz man patikusias foto dazniai buva vos keli balseliai,o kartais ir tik mano pacios...taip,kad aiskinti,kad pasakancios savo nuomone yra netolerantiskos, kad jos kazko pavydi-juokinga
BEJE,NIEKO CIA NENOREJAU IZEISTI 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna @ 2005 11 20, 21:29)
1.Aišku,galima pareikšti savo nuomonę(tam ir ši tema )bet vis ta kritika nuskamba "negražiai"...
2.Pavydas gal???Taigi nepatinka,nebalsuokit...
3.Man gaila temos moderatorių,kad šios vis priverstos aiškintis ir baksnoti pirštu į paskelbtas taisykles. verysad.gif
4.P.S.Kiekviename konkurse yra gražių nuotraukų---ir šitame taipogi...Netgi tose "vienodose"kiekviena pamatom kažką kito.
5.Ir nejaugi tikrai dalyvaujame tik tam,kad laimėti  g.gif ?
6.Man nuoširdžiai daug smagiau parodyti man mielą nuotrauką,jei tokią turiu. 7.TAIGI,TOLERANCIJOS,GERBIAMOSIOS  wub.gif

1.Aciu uz leidima. O del skambejimo, tai cia kiekvienam skirtingai jie skamba rolleyes.gif
2. Juodas. Galima ir taip mirksiukas.gif
3.Ir man, o dar labiau pamokslautoju, bo ju nieks nemegsta schmoll.gif
4.Matom ne tik grozi, bet ir konkurentus biggrin.gif
5.Aiskiai drinks_cheers.gif
6.O man paprasciau i galerija imest, ten daugiau leidzia tongue.gif
7.AMEN
Atsakyti
Ramunita drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noreciau pakeisti nuotrauka konkursui, o kiap tai padarytu nezinau.. 4u.gif Pasufleruokite... ar reikia rasyti moderatoriui AZ?
Atsakyti
QUOTE(Vilkute @ 2005 11 20, 19:44)
O tai kas dar gali būti rudens lobiai?  g.gif . Kiek suprantu konkurso tema reikalauja lapų, grybų, obuolių, runkelių ir t.t. Jei to nebus, tai jau nuotrauka bus ne į temą ir vėl pasipils kritika...  smile.gif

Butent, o ka as ir sakiau, bet yra kurioms lapu per daug ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 11 21, 00:10)
1.Aciu uz leidima. O del skambejimo, tai cia kiekvienam skirtingai jie skamba rolleyes.gif
2. Juodas. Galima ir taip mirksiukas.gif
3.Ir man, o dar labiau pamokslautoju, bo ju nieks nemegsta schmoll.gif
4.Matom ne tik grozi, bet ir konkurentus biggrin.gif
5.Aiskiai drinks_cheers.gif
6.O man paprasciau i galerija imest, ten daugiau leidzia tongue.gif
7.AMEN

Gerai tu cia thumbup.gif .
Atsakyti