Jei grybautojai užklys,
Raudongalvį pamatys.
Bėgu slėptis kuo greičiau,
Kol krepšin nepatekau! ir pavadinimaslabai superinis.
QUOTE(gritte @ 2005 11 18, 15:38)
nematau as jokiu lapeliu- anei berzo, anei klevo...ir nenoriu matyt, bo su lapais labai jau daug nuotrauku...
As gal truputeli glusa, bet man balos - tai rudens atributas.
As gal truputeli glusa, bet man balos - tai rudens atributas.
Tiesa sakant nieko aš nebesuprantu Fotkinta rugsėjo gale ir nepanašu į rudenį? Žodžiu, aš nusivylus
kokios panasios foto grazios,bet jau tokios vienodos kaip reikes isrinkti geriausias reiks
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 06:27)
Cia ne pyktis Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja
Agotukai...tolerancijos...kaip taip dabar, zmones kuria, dalinasi nuotraukom, kaip taip dabar...Jei jau ji patvirtinta, tai reiskias tinkama. Sekmes visiems dalyviams:)
ai..koks skirtumas.vistiek išrinksim geriausias. aišku,negerai kai labai panašios,negerai kai neatitinka pavadinimo,bet balsuosim mes pačios.
QUOTE(mazylle @ 2005 11 18, 19:47)
Agotukai...tolerancijos...kaip taip dabar, zmones kuria, dalinasi nuotraukom, kaip taip dabar...Jei jau ji patvirtinta, tai reiskias tinkama. Sekmes visiems dalyviams:)
Tai cia aptarimas tik liaupsems skirtas Tyliu tyliu...
O man nuo pat pradžių "Baravykiukas ir Ūmėdytė" taip įkrito į širdį . Ko gero ir liks viena didžiausių favoritų.
Nors ir labai daug su lapais, bet nepaprastai gražu . Aišku, balsuosiu už tas, kurios išsiskirs ir bus ypatingos man.
Suabejojau dėl "Obuoliai rudeniniai..." Taisyklės lyg ir draudžia fotomontažą, o ten tik obuolys paliktas raudonas - visa kita nespalvota. Ar taip galima? Nors ir labai gražu, bet norėtųsi, kad visi laikytųsi taisyklių
Nors ir labai daug su lapais, bet nepaprastai gražu . Aišku, balsuosiu už tas, kurios išsiskirs ir bus ypatingos man.
Suabejojau dėl "Obuoliai rudeniniai..." Taisyklės lyg ir draudžia fotomontažą, o ten tik obuolys paliktas raudonas - visa kita nespalvota. Ar taip galima? Nors ir labai gražu, bet norėtųsi, kad visi laikytųsi taisyklių
QUOTE(babuska @ 2005 11 18, 16:35)
Jei grybautojai užklys,
Raudongalvį pamatys.
Raudongalvį pamatys.
Nugi, kai mama poete, tai nebuvo sunku...
Issiunciau nuotraukyte ir labai lauksiu patvirtinimo
Moderatoriai, sakykit, gal taisykles siam konkursui pakoreguotos? Nes su tuo raudonu obuoliu, net ne profui matosi, kad fotomontazas. Net pirsciukai truputi rausvi, o veidukas jau baltas
Išrauka iš taisyklių:
9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**
9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**
Ir mes jau patvirtinti